Zor durumdayım :(

yasemin342

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
17
3
kızlar hemen konuya gircem henüz yaşım küçük olmasına rağmen benden 6 yaş büyük biriyle birlikte oldum engel olamıyorum yaptıklarıma. Daha 7 yaşımdayken uzun süreli cinsel istismara uğradım kimseye de söyleyemedim. O zamandan beri fazlasıyla ilgili oldum bu konulara sonunda yapacağımı yaptım işte. Evdeki durumsa daha berbat babam bizi terk etmiş ben bebekken annem üvey babam ve kardeşimle yaşıyoruz. evdekilerle kavgamız da hiç bitmiyor. ne yapacağımı bilmiyorum artık hayatımı diken üstünde yaşıyorum. kendi geleceğimi de karartmak istemiyorum daha fazla yanlış yaparak. benim yerimde olsanız ne yapardınız nasıl kurtulurdunuz bu durumdan? Yada siz böyle bişey yaşayıp atlattınız mı?

bence biriyle birliktelik yaşamış olman çok ciddi bi konu değil fakan başkası ne düşünür bilemem.tabii her önüne gelenle sevişmiyorsan ve bunu sevdiğin için yaptıysan.ve tabii ki erkekler bunu hep farklı yorumluyor basit bi adamla yapılacak iş değil.çalışıyor musun okuyor musun neler yapıyorsun bilmiyorum bu yüzden diğer konularda yorum yapamayacağım.

kızlar hemen konuya gircem henüz yaşım küçük olmasına rağmen benden 6 yaş büyük biriyle birlikte oldum engel olamıyorum yaptıklarıma. Daha 7 yaşımdayken uzun süreli cinsel istismara uğradım kimseye de söyleyemedim. O zamandan beri fazlasıyla ilgili oldum bu konulara sonunda yapacağımı yaptım işte. Evdeki durumsa daha berbat babam bizi terk etmiş ben bebekken annem üvey babam ve kardeşimle yaşıyoruz. evdekilerle kavgamız da hiç bitmiyor. ne yapacağımı bilmiyorum artık hayatımı diken üstünde yaşıyorum. kendi geleceğimi de karartmak istemiyorum daha fazla yanlış yaparak. benim yerimde olsanız ne yapardınız nasıl kurtulurdunuz bu durumdan? Yada siz böyle bişey yaşayıp atlattınız mı?

üvey baban tarafından mı uğradın istismara?

o adamla hala birliktemisin?

çalışıyormusun?okuyormusun?

hayatını kurtarmanın tek yolu düzgün insanlarla arkadaslık edıp tek hedefın okumak olmalı adaletı aramak olmalı ac yasındasın sen neden sıkayet etmedın kım sana bu kötülüğü yaptı allahından bulsunlar serefsızn cocukları

1. Mutlaka oku guzelim.

2. istismara ugradigin kisi kimdir ? Uvey baban mi?

3. Istismar atlatmasi zor bir konu, sen de genceciksin, tek basina sindiremiyorsan psikologa gitmeyi dusunur musun?

Yine bir fake.Böyle de iğrenc insanın icini sıkan konuları nereden buluyorsunuz ya cocuk istismarı,taciz,tecavüz yeter ya yeter bi bitmediniz.

X