Zor durumdayım :(

Isine baksin aileme itaat etcek ne demek köle mi aliyor o saygisiz hadsiz.. ewlenmeden boyle ise ewlenince kaynanin ayaklarini yikatir ewini temizletir sana.. aklim varsa resti ceker birakirsin.. sana ailende dahil burdaki insalar bile ayril diyorsa demekki bişeyler ortada.. askere gidiyorken gelip ananin babanin elini opmesi lazimdi.. kendi ailesine gelince butun adetleri gelenekleri biliyorda senin ailene gelince neden saygisizlik yapıyor.. hayatini hücrede gecirmek istemiyorsan bitir.

Kendine değer vermeyen kadınları gördükçe üzülüyorum

Hala neyi dusundugunu anlamadim. Yuzukleri yolla ailesine o nisanlin olacak sahsa da hic bisey deme. Bir de dusunecekmis dengesiz saygisiz. Uzulmen , hala bekleyip dusunmen ve en cokta sevmen hata. Nasil sevebilir ki insan boyle birini anlamiyorum ben

herkese ayrı ayrı teşekkür ederim vakit ayırıp cevap verdiniz ailemlede konuştum hepsi aynı fikirde. ailesinin hiç bişeyden haberi yok .. ama bizimkiler arayıp oğlunuz ben bıtırdım demiş die haber vericekler.. ağlıyorum üzgünüm 5 sene geçirdik acı tatlı hem ne istesem yaptı aldı hemde kırdı inşAllah bunuda atlatırım sağolun arkadaşlar..

Madem onun ailesi senden onceyse sen debenim sulalem sen ve aileden önce geliyor de. Fazla yüz vermeyin şu erkek milletine. İlla yüzük atıldı denmesini mi bekliyorsunuz annen arasın bu iş bozuldu desin. Kabadayı olun azıcık.

Buraya yazarak vakit kaybetmeye gerek yok
Ki bu anlattıklarınızdan sonra size burdaki bayanların hiçbiri barış demez
Hemen ayrılın yani anlamıyorum neyin kafasını yaşıyorsunuz
Nişanlıyken böyleyse evlenince düşünemedim bile
Ayyyyyyyyy daraltı geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…