Zor durumdaym, dncelerinizi bekliyorum!

eşiniz yaptığı hatayla sizinki arasında bi fark göremiorum şuanda...

sizin bahaneniz onun yaptığı şeye sinirlenmekse, onun bahaneside ewliliğinizdeki bikaç sorun cinsellik ws olabilir. ( haklı demiorum kesinlikle cinsellik sorun olmamalı ama sizin bunu yapmaya bahaneniz warsa onunda wardır ozaman)

olan olmuş diycem, ama diyemiorum, çünkü ozaman eşinizin durumu içinde aynısını sölememiz gerekir..

sebepleriniz farklı ama hatalarınız aynı..

ya ikinizde birbirinizi affedip yola dewwam ediceksiniz, yada ikinizde birbirnizi görmeden geliceksinizşakkıdı

aynen...vereliniortak

keşke biraz daha detay yazsaydınız.. ne biliyim özel biri var mı onun hayatında? yoksa sadece gençliğinde yaşamadğından öylesine gereksiz bir merak mı? siz de çocukla çocuk olmuşsunuz ama insanlık hali.. herkes hata yapabilir..

eğer eşinizin sizi fiilen aldatmadıgını düşünüyorsanız, onu psikologa götürün.

Bunlar erkeklerde artık sapkınlık durumuna geldi nedir bu chat merakı anlamış değilim benim eşim bilgisayar kullanmayı doğru dürüst bilmez ve inanınb hiçte öğretmeyi düşünmüyorum ben bile korkar oldum neler duyuyoruz.Eşini yakaladıktan sonra hala devam etmişse demekki seni kaybetmekten korkmuyor yada daha öncede affetmişsen yine affeder diye düşünüyor ki bu çok tehlikeli bence ayrılmak istemiyosan burnunu sürttür biraz eve gelme de yada ne bilim uzaklastır kendinden.Ama aslına bakarsan arkadasım keşke eşinin yaptıgını yapmasaydın şimdi daha haklı durumda olabilirdin.çünkü belki yarın öbürgün oda kalkıp diyck ki sende yaptın aynısını her nekdar ona misilleme olarak yapsanda bu olayın sucu sana kalmış olacak.Benim fikrim bu eşinin iyi bir derse ihtiyacı var yada gerçekten terkedilmeye..

Dicek bişey yok , sen ne diye başkasıyla muhabbetine konuşuyorsun oda dogru bişi değil kusura bakma ben senide hatalı buldum

anlamadım ki ben

eşiniz bi haltlar karıştırıyor siz görüyor ve kızıyorsunuz

aynısı sizde yapıyorsunuz oda bunu biliyor

ve hiç tepki vermiyor...aranızda bi bağ yok bence sizin

ne mi yaparsin ?

aynen simdi ne yapiyorsan onu

YUTARSIN ...

bi evlilikte güven yoksa hiç bişe yokturr
niye evlenir insann
karşısındakine güvendiği için beraber yürüyeceği kişiyi bulduğu için evlenirr
malesef eşin hayatına bi takım alternatifler sunmaya çalışıyor
ve saçma sapan şeyleride buna bahane olarak gösteriyor :sinifsinif:
evli bi erkeğin ne işi olur o tarz sitelerdee lmaz:
msnin başında saatler geçiröeside ne demek
sizin yaptığınız misillemeye hiç değinmiyorum bilee
ama şunu bilin msn adreslerinizin şifrelerini bilmekk hiç bişe ifade etmez :1no2:
yeni bi msn adresi alıp bunu sizden saklamaı kadar kolay bişe olamaz -tatlicadiarzu-
bence bu evlilikte güven adına hiç bişe kalmamış
boşuna yürütmeye çalışıp kendinizide yıpratmayın derim ben :teselli:
ama yinede karar sizin
(vallahi bu zamanda en güzeliii bu bilgisayardan internetten anlamayan adamla evlencen heee.. bu ne böyle yaa hergün yeni bi vukuat çıkıyo karşımıza )
rabbim yardımcınız olsun

misilleme yapmanı bile umursamamaış artık bundan hayır gelmez bence yarın bi gün herkesin basına gelcek bir sorun bu net ortamı bu sektörü bu şekle sokanlara lanet olsun diyorum...kimse eşine güvenmesin evde net varsa ya da işyerinde bi gün olacagı bu zaten...en güzeli uzak tutmak..erkeklere güven olmuyor ne yazık ki...

eşinizin yaptığı hiç hoş bişey değil evliliği içten içe bitiren bir durum ama sizin yaptığınızın da çok yanlış olduğunu belirtmek istedim.ne koşulda olursa olsun kanı kanla yıkamak doğru değil.bence birbirinize zaman verin bu zman zarfında herşeyi değerlendirin bide uzman görüşüne başvurun neden bu duruma geldiğiniz iyice bir araştırılsın hakkınızda hayırlısı olsun

katılıyorum... nedir bu erkeklerden çektiğimiz. aldatmayan erkek yok bence.

malesef eşinin bu alışkanlığındn vazgeçeceğini sanmıyorum.bana senin de bunu yaptığını anlayınca tepki vermemesi ilginç geldi

Mazeretide hazır.Hiç kendilerini suçlamazlar ama.'Senin yüzünden' der çıkarlar işin içinden.Kuzum sen hala ne bekliyorsun ki? Bu adam normal değil yani.Ben senin yerinde olsam 1 dk durmazdım.Ne diye gururunu ayaklar altına alıpda onun seviyesine düşüyorsun ki.

ona kizdigin seyi sende yapmisin ne anladim bu isten hic hos olmamis arkadasim madem adam bu aliskanliktan vazgecmiyor basacaktin tekmeyi gidecekti rahat rahat chatlessin madem elinde ekmek tutuyor bu saatten sonra evliliginiz yururmu buna bakicaksin bana kalirsa ortada evlilik bagi kalmamis

canım ben bi çok arkadaşa katılmıyorum.çok kötü bi durum ama ayrıl gitsinde olmaz.kolaymı bi yuva kurmak.en güzeli bu soruna nasıl çözüm bulurum diye düşünmek.konuş eşinle açıkça.ama onu çok sıkıştırma.ona güvendiğini kafasına sokmaya çalış,durmadan takip etme.durmadan üstüne düşersen yasak şeyler dahada cazip gelmeye başlar.ayrılmaksa ennnnnn son aşama..allah yardımcın olsun

evliliğimizin ilk yılında cinsel anlamda sorun yaşamıştık.benim hazır olmamı bekledi 1yıl bu etken olabilirmi?

Canım cinsel sorunlarınızın ne olduğunu ve tam olarak çözülüp çözülmediğini bilmiyorum...tabiki bu yaptıklarını haklı göstermez ama ciddi bir etken olduğunu kendi hayatımdan söyleyebilirim aynı süreçlerden geçtimm ..hatta benimki dahada kötüye gitti çünkü sorunu doğru biçimde çözüp halledemedikk..şunu söyleyebilirim bu tür cinsel sorunlar erkektede bazı kaygılara ve ispat çabalarına yol açabiliyor veya erkeğin zaten kendinde var olan bazı sorunları eşiyle yaşadığı cinsel sorunlar derinleştirebiliyor...son üç ayımı bu işle geçirdim ve ne kadar yanlışta olsa biz kadınlar gibi mantıklı yollardan halletmek veya iletişim kurmak yerine bu tür kaçış yolları arıyorlar..benim önerim eşinle otur ve açık açık konuş bunun kıskançlıkla falan ilgisi yok buna hiç bir kadın katlanamaz...bir erkek eşini sevdiğini söylüyor ama bırakamıyor bu tür şeyleri ciddi bir problemi olma ihitmali yüksek veya bassetiğin cinsel problemlerinizin etkileri olma ihtimali..Benim eşim sorunlarını bana itiraf etti bende ettim konuşmaya başladık terapiye gidiyoruz ve bir aşama kaydetmeye başladık...haa yok hayır böyle bir sorun yoksa o zaman bir şey diyemem canım bunun kararını ancak sen verebilirsin...

kesınlıkle boşanma sebebbı yanı ne demek yaa bıde arkadasım kendıne saygın olaydıda sendeonun sana yaptığını yapmasaydın ondan ne farkın kaldıkı şimdi ama onuniçin değil kendın için yapmıyacaktın benım eşimı bıkere gorsem bıtmıştır senınkı nasıl bı katlanıştır anlamadım kusura bakmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…