Hayırlı işler,ne diyim..
Siz adamdan boşanmak yerine adamın yaptığı pisliğin aynısını inadınızdan yapmışsınız..
O da siz onu kıskandığınız için chat odalarından çıkmıyor..
Bu karmaşanın içinde evliliğinize devam edebilmeniz ayrı bir ilginç konu..
3 yıldır evliyim.allahtan çocuk yok.dün tartıştık bu konu yüzünden.bugünde beni çok sevdiğini benden başkasını sevmediğini söylüyor.beni aldatmadığını , benim üstüne geldiğimi söylüyor.evet hata yaptım bende o yaptı diye bende yapmamalıydım.bu konuda çok pişmanım.yalan söylememesi gerektiğini söylediğimde ozaman msn şifrelerimizi bilelim ve birbirimize güvenelim dedi.kafam acayip karışık.sevmediğimi söylersem kendimi kandırmış olurum ama çocuk olduğunda yine aynı şeylerle karşılaşırsam ne yaparım?
katılıyorum... nedir bu erkeklerden çektiğimiz. aldatmayan erkek yok bence.misilleme yapmanı bile umursamamaış artık bundan hayır gelmez bence yarın bi gün herkesin basına gelcek bir sorun bu net ortamı bu sektörü bu şekle sokanlara lanet olsun diyorum...kimse eşine güvenmesin evde net varsa ya da işyerinde bi gün olacagı bu zaten...en güzeli uzak tutmak..erkeklere güven olmuyor ne yazık ki...
evliliğimizin ilk yılında cinsel anlamda sorun yaşamıştık.benim hazır olmamı bekledi 1yıl bu etken olabilirmi?
Tencere dibin kara,seninki benden kara...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?