zor günler beni bekliyo

SevgiliMelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
585
14
48
Ankara
3 gün sonra eşim amerika ya eğitime gidicek. 6 ay ayrı kalacağız daha yeni evli sayılırız, bi gece bile ayrı uyumadık. ne yapacağım bilmiyorum:18: bebeğim eşim geldiğinde doğmuş, 2 aylık olacak... kimseye bişey diyemiyorum, konuşunca bizim açımızdan döndükten ne kadar iyi olacağından bahsediyorum hep. hep kendi kendimi teselli ediyorum son bir haftadır geceleri uyanıp, o uyurken ağlayıp duruyorum. eşim hıçkırıklarımı duymasın diye oturma odasına geçiyorum, boğazım düğüm düğüm... onsuz 6 ay ne yapacağım, hamile halimle anne evinde nasıl günler geçircem düşünmek dahi istemiyorum. kaderde yare hasret kalmak da varmış... daha şimdiden çok özlüyorum, rabbim yardım eder inşallah da çabucak geçer günler....

Senin neden gitme sansin yok?
Eger ihtimalin varsa, ki eminim vardir, biraz zorlayin isterseniz sansinizi...
Hamileyken zor olur, ayri kalmak...
Fakat gittigin zaman da senin icin zor, eger annen falan destek olacaksa hamilelik esnasinda, onda da zorlanirsin...
En iyisine sen karar ver...
Ayrica cok daralinca, insanlar sevdiklerini bile kaybediyorlar, en azindan benim ki sayili gun gecer bir sekilde diye dusunun...
Ayrica bizde esimle Amerika'dayiz, bir sorun olursa yardimci olmak isterim...

ne yazık ki gidemem, maddi imkansızlık nedeniyle. amerikada doğum fiyatları falan belli.

O konuda haklısınız özel sigortaya ihtiyacınız var ya da pahalıya gelir ama en azından doğum zamanı türkiyeye dönerdiniz zaman geçirirdiniz yine ne bileyim bir yolu olmalı ya hamile bir kadın eşinin doğumda yanında olması bile yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…