Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi önceki konumu okuyan bilir kısaca bahsedeyım...nişanlımla tartıştık ve ilk defa bu kadar ayrı kalıyoruz günlerdir..
sanırım bitmek üzere hersey...ben facden silmiş...şifrelerini değiştirmiş...
ama face bilgilernde hala nişanlı yazıyor...
ne yapmaya çalışıyor anlamyıorum...karşıma geçip adam gibi konussa bitti veya bitmedi gibi....ama yok....
bende aramıyorum...üstünede düşmüyorum artık...
böyle değildik biz bin bir zorlklarla bugünlere gelmiştik...
belirsizlik çok kötü....
ondan giderek soğuyorum bana böyle acı çektrdği için....:2::2:
yani bence de zaman çok değişmiş. kaç seferdir okuyorum şaşırdım kaldım. kızlar nişanlılarının erkek arkadaşlarının şifrelerini neden bilyor yahu. ne demek bu. ne münasebet. erkekler de bu kadar aciz mi oldu.
bu kadar yüz göz olup face'inin içine kadar girerseniz olacağı bu.
ne işiniz var bu kadar yakın takipte. benim bile içim daraldı. seviyorsanız güvenirsiniz. güvenmiyorsanız sevmiyorsunuzdur zaten. bırakın gitsin.
dedğin gibi kolay oalbilseydi keşke..
bi önceki konumu okuyan bilir kısaca bahsedeyım...nişanlımla tartıştık ve ilk defa bu kadar ayrı kalıyoruz günlerdir..
Sanırım bitmek üzere hersey...ben facden silmiş...şifrelerini değiştirmiş...
Ama face bilgilernde hala nişanlı yazıyor...
Ne yapmaya çalışıyor anlamyıorum...karşıma geçip adam gibi konussa bitti veya bitmedi gibi....ama yok....
Bende aramıyorum...üstünede düşmüyorum artık...
Böyle değildik biz bin bir zorlklarla bugünlere gelmiştik...
Belirsizlik çok kötü....
Ondan giderek soğuyorum bana böyle acı çektrdği için....:2::2:
of benim sevgilimde değiştirdi face şifresini şimdi tirplerde ama beni silmemiş daha... canm arada kalmak zordur konuş hallet ya bitsin ya devam etsin aklın hep orda olcak kalbin sıkşcak hep ne düşünüyor diye konunu bilmiyorum ama konuşmalısınız bi şekilde
Yakında çiftler boşanma ilamlarını da face te yayınlayacaklar hiç şaşırmayacağım....
Ne için tartıştınız bilmiyorum ama silerek ergen tavrı sergilemiş. Bir anlık sinirle silmiştir. Konuşur barışırsınız.
canım galiba siz düşünmek için zaman vermiştiniz birbirinize...
Faceden silmek ne demek üstelik nişanlısınız siz?
Benimde aklıma başka şeyler gelirdi açıkcasıı..
Bence ona sormalısın bunu...Çocuk oyuncağı gibi sil ekle saçma şeyler..
Ailelerinize yansıdımı peki bu durum?Nişanlısınız ya o bakımdann..
günlerdir dediğiniz 2 gün önce değil miydi diğer konunuz