Zor günler...

defnee87

Canım oğlummm...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2012
21
0
16
İstanbul
Hanımlar merhaba... Benim size danışmak istediğim bi konu var, 3 yaşındaki oğlum çok hırçınlaşmaya başladı.. Üstelik hiçbi sebep yokken böyle oldu. Son 2 haftadır anormal derecede ağlıyor, çok sinirli yerli yersiz sürekli ağlamaklı bi ruh halinde, herşeyi ağlayarak anlatmaya çalışıyor.

Başlarda geçer çocuktur önemsenecek bişey yoktur diye düşündük fakat bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı. Öncesinde böyle değildi çok uslu çok uyumlu bi çocuktu. Eşim ve ben çalışıyoruz bu yüzden de oğlumun bakıcısı var evde. Oğlumun doğumundan bu yana sürekli olarak bizimle çalışan çok sevdiğimiz bi bakıcımız vardı fakat bu mevkiiden taşındığı için yanımızdan ayrılmak zorunda kaldı. O varken biz hiçbi şekilde böyle bi sorunla karşılaşmamıştık. Son 1 aydır oğlumun yeni bi bakıcısı var, inanın en iyisini seçmek için uzun zamandır yoğun çaba sarfettik. Baktım referansı iyi, bi önceki çalıştığı aileyle de irtibata geçtim aile o kadından memnun kaldıklarını söyledi ama sanki bu kadın evimize geldiğinden beri oğlum bi huzursuz... Nelere şahit oluyoruz bu çocuk bakıcılarından dolayı, allah korusun yaa.. Kafam çok karıştı, naapmam gerek bilmiyorum..

Son düzenleme:

bi pedagoga başvurun bence. belki bakıcı olumsuz bir davranışta bulunmuyor, ama oğlunuz yeni bir kişiye alışmamış olabilir. eski bakıcı uzun süredir onunlaymış, onu arıyor da olabilir.

bi pedagoga başvurun bence. belki bakıcı olumsuz bir davranışta bulunmuyor, ama oğlunuz yeni bir kişiye alışmamış olabilir. eski bakıcı uzun süredir onunlaymış, onu arıyor da olabilir.

Olabilir, o ihtimali de çok düşündüm. Daha doğrusu kendimi o ihtimale inandırmak istedim, bakıcının olumsuz bi davranışta bulunduğunu düşünmek bile istemiyorum.. Kimsenin günahınada girmek istemiyorum ama ne bileyim işte çok huzursuzum..

Amiin amiiin... Eşim de ben de çalışan insanlarız ben işteyken aklım sürekli oğlumda kalıyor kendimi bi türlü işe adapte edemiyorum... Aklıma eve kamera yerleştirmek bile geldi.. Hiç değilse işin aslını gözlerimle görmüş olurum...

hemen kötü bir bakıcı vakası olarak düşünmeyin.fakat bence çocuğunuzun hırçınlığı ya bakıcı değişikliğine uyum sağlayamamayla ilgili ya kısa süreli bir geçiş dönemi ya da ve en kötü ihtimal yeni bakıcının davranış tutumudur diye düşünüyorum.Allah kolaylık varsın umarım en kısa zamanda bu durum düzelir..

dediginiz gibi uyum sorunu olabilir ewet ama lutfen iyi niyetli olmayin konu cocuk olunca en kotusunu dusunup ona gore onlem almak gerektigini dusunuyorum ben acikcasi...kamera koymayi bile dusundum demeyin bilesi fazla biran once kamera koyup izlemeye gecin baska turlu suphelerinizden kurtulsmassiniz Allah korusun neler duyuyoruz...umarim kotu bisey yokyir.bende mersk ettim simdi bebisinizi...

bakıcıyı değiştirin, çocuğunuz bakıcıyı sevmemiş olabilir, çocuklar yeni ortama çabuk uyum sağlarlar, bakıcıyı sevseydi 2 haftada alışırdı

evinize kamera yerleştirin ve bir süre takip edin.
Herhangi bir olumsuzlukla karsilasmazsaniz büyük bir ihtimalle yeni düzeni reddetmesinden kaynaklanıyordur.

Birde bu yaslarda bebekler birden hircinlasabiliyor siz yınede bir pedegogla görüşün en doğru bilgiyi öyle alırsınız

Evet en mantıklısı sizin dediğinizi uygulamak olacak, önce bi kamera yerleştireyim bakalım gün içinde evde neler olup bitiyor.. Ona göre gereğini yaparım.

Bakıcı olan eve kameralar konması gerektiğini düşünüyorum.
Şahsen ALLAHın izniyle ileride, çocuğumu bakıcıya bırakmam gerekirse, kamera kurdururum.

Bakıcı olan eve kameralar konması gerektiğini düşünüyorum.
Şahsen ALLAHın izniyle ileride, çocuğumu bakıcıya bırakmam gerekirse, kamera kurdururum.

İnşallah allah size de nasip eder, dediğim gibi kamera kurduracağım evet. En sağlıklısı bu olacak.

İnşallah allah size de nasip eder, dediğim gibi kamera kurduracağım evet. En sağlıklısı bu olacak.

En iyisi olur inanın. Aklınız evde kalmaz.
Amin inşallah, en büyük isteğim bu. Sağolun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…