Hanımlar merhaba... Benim size danışmak istediğim bi konu var, 3 yaşındaki oğlum çok hırçınlaşmaya başladı.. Üstelik hiçbi sebep yokken böyle oldu. Son 2 haftadır anormal derecede ağlıyor, çok sinirli yerli yersiz sürekli ağlamaklı bi ruh halinde, herşeyi ağlayarak anlatmaya çalışıyor.
Başlarda geçer çocuktur önemsenecek bişey yoktur diye düşündük fakat bu durum beni çok rahatsız etmeye başladı. Öncesinde böyle değildi çok uslu çok uyumlu bi çocuktu. Eşim ve ben çalışıyoruz bu yüzden de oğlumun bakıcısı var evde. Oğlumun doğumundan bu yana sürekli olarak bizimle çalışan çok sevdiğimiz bi bakıcımız vardı fakat bu mevkiiden taşındığı için yanımızdan ayrılmak zorunda kaldı. Son 1 aydır oğlumun yeni bi bakıcısı var, inanın en iyisini seçmek için uzun zamandır yoğun çaba sarfettik. Baktım referansı iyi, bi önceki çalıştığı aileyle de irtibata geçtim aile o kadından memnun kaldıklarını söyledi ama sanki bu kadın evimize geldiğinden beri oğlum bi huzursuz... Nelere şahit oluyoruz bu çocuk bakıcılarından dolayı, allah korusun yaa.. Kafam çok karıştı, naapmam gerek bilmiyorum..