- 7 Haziran 2017
- 2.924
- 3.305
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
Zor insanlarla nasıl başa çıkabiliriz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ya bu kişi zor davrandığımızda çok sevdiğimiz birine karşı “bak görüyor musun nasıl saygısız” diye dolduracak birisiyse?Zor davranarak
Alıntı yapmayı unuttum mesajım yukarıdaPeki ya bu kişi zor davrandığımızda çok sevdiğimiz birine karşı “bak görüyor musun nasıl saygısız” diye dolduracak birisiyse?
Zor insanlarla hiç uğraşılmaz canim, kendi bildiklerini okudukları için senin düşüncene saygı göstermezler ..Zor insanlarla nasıl başa çıkabiliriz?
Sevgilinin tepkisi nasıl ?Kv adayı arkadaşlar
Kimin?Onun bi konferansı vardı. Bu konuyu detaylıca anlatıyordu.
Anlaşmak zorunda musın ?
Ya şimdi sevgilim beni savunuyor ama bana da alttan al gibisinden davranıyor hani o benim annem yerini bil der gibi değil de ben yıllardır çekiyorum modundaSevgilinin tepkisi nasıl ?
Hem mesafeli hem politik davran
O zaman mesafe candır canım hiç alttan da alma kendini de ezdirme ama saygısız da davranma. Orta yolu bul.Ya şimdi sevgilim beni savunuyor ama bana da alttan al gibisinden davranıyor hani o benim annem yerini bil der gibi değil de ben yıllardır çekiyorum modunda