- Konu Sahibi kelebekkanadi
Merhaba arkadaşlar 2007 yılından beri bi ilişkim var.Erkek arkadasım Antalya da ben Kocaeli yaşıyorum.İkimizde birbir ailelerimizle görüşüyoruz.Planımız Kocaelide yaşamaktı ve aileside bu durumdan haberdardı ve 2013 Mart gibi nişan düşünüyorduk.En son 1 ay önce gittim ve annesi beni karsısına alıp " nerde yaşarsanız yaşayın bizim için bir mahsuru yok siz bizim cocuklarımızsınız kalplerimiz bir olsun" dedi.Bana yüzük almışlar.Hazırlıklar için bilezik denettiler vs. velhasıl iki gün önce erkek arkaşımla konusurken babasının onunla konuştugunu ve ağladıgını söyledi.Durum şu babası oğlu yanlarında yaşamazsa boynunun bükük kalacağını,kendisine birşey olursa annesi ve kardeşini kime emanet edeceğini,onlara bişey olurda yetişemezse vicdan azabını nasıl kaldıracağını söylüyormuş.yani manevi baskı yapmaya başlamışlar."gitmeni istemiyorum ama gidersende kalbimi kırar gidersin" demiş.Onları anlamaya hak vermeye çalışıyorum ama zamanında erkek arkadasım annemin ve abimin karşısına geçip "Kocaeli de yaşıcaz kızınızı oraya götürmücem ailemde bu konuda bana destek oluyorlar" diyerek söz verdi.Şimdi olayın yönü değişince ailem ve ben haklı olarak madem kararları olumsuzdu neden bize herşey yolundaymış gibi yansıtıp ve beni karsılarına alıp o şekilde konustular diye soruyorz ve bizi ( kandırdılar ) diye düşünce oluşuyor.parantez içinde yazıyorum çünkü bunu bılerek yaptıklarınıda düşünmüyorum.Ama bu tutarsızlık beni korkutuyor.Şuan erkek arkadaşım yalvarıyor bana lütfen sen gel buraya diye ama benim ailem burda yalnız.Abim pek ilgili değil uzakta yaşadığı için.Diyorum ona en azından sesnin kız kardeşin var ailen takibi bizede ama ona emanet sen yokken ben kıme emanet edip gideyim. durum bu arkadaşlar çıkmazdayım bildiğiniz fikir almak istiyorum sizden ..