Zor karar..

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
mrb kızlar , çokta iyi gitmeyen birşeyleri eksik olan bir ilişkim var önceki konulardan bilrsiniz.

Erkek arkadaşım memleketinde aramızda 24 saat yol farkı var.Ve ilgisizliğide cabası , mesela en son cuma gnü konuştuk sınav a hazırlanıyor hadi ondan diyorum ama insan nasılsın günün nasıldı diyede mi msj atmaz :40: Bende atmadım o atmayınca doğal olarak.Ya zaten olay artık msj atıp atmama olayı değil ben mi abartıyorm bilmiyorum ama mesela cuma günü konuştuk en son konusurken evlilik konusu açıldı falan neyse oda dediki bakalım kısmet o zamana kadar ölücez mi ölmicez mii bilmiyoruz vs. bu sekilde konuştu bende dedimki evlenme konusunu düşünmüyor musun benmle dedim nye hep ölücez mi bilmem ne diyrsun dedim oda kısmet bu işler kısmetse olur dedi.:27:

şimdi kızlaarr siz söyleyin aklımdaki düşünce bu ilişkinin ilerisinin olmadığı yani erkek arrkadaşımın bana olan sevgisi yetersiz gibi geliyor.Siz ne düşünüyorsunuz bir karar vermek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

buna benzer bişey bende yaşadım armızda tam 24 saatlik fark vardı dediğin gibi benimkide mesaj atmıyodu. sen atmamışsın ama ben attım cvp bile gelmedi o gün... ama okul tekrar açıldığında değişiyodu anlarsın işte.. Ben ne anladım bundan dersin, benimle başka amaçlardan dolayı ilgilendiğini hissettim ve ayrıldım sonra çok mesaj attı ama zor bulur birdaha :))) Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın cnm iyi gecelerr :))

buna benzer bişey bende yaşadım armızda tam 24 saatlik fark vardı dediğin gibi benimkide mesaj atmıyodu. sen atmamışsın ama ben attım cvp bile gelmedi o gün... ama okul tekrar açıldığında değişiyodu anlarsın işte.. Ben ne anladım bundan dersin, benimle başka amaçlardan dolayı ilgilendiğini hissettim ve ayrıldım sonra çok mesaj attı ama zor bulur birdaha :))) Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın cnm iyi gecelerr :))

teşekkür ederim cnm yorumun için

Back
X