• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zor Karar

miramiran

Guru
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
51
0
296
32
Ankara
merhaba bayanlarrr..
böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi ama malesef fikirlerinize çok ihtiyacım var..
4 senelik bir ilişkim var .öyle yada böyle devam ediyordu .. ama biz çok farklı kişiliklere sahiptik. ben eğlenmeyi seven sosyal bir insanım canlı müziktir bardır böyle yerlere gitmeyi severim ve isterimde .o ise tam tersi evde bıraksan 1 yıl boyunca hiç bişi yapmadan yaşar.. ben profesyonel olarak halkoyunu oynuyrum ve bundan acayip keyif alıyorumm .. ama dün çıkan kavgada herşeyimi kısıtladığı yetmiyormuş gibi bana halkoyununa gitme dedi ve kavga cıktı .tabi üstüste gelen selerde olunca büyüdüüü. bana sen asağlıksın biz burda kavga ederken bile halkoyunundan abinle (bizi calıstıran hocamdan bahsediyor üstelik sevgilisi yakın arkadasım) konusuyosun sen erkek delisi olmussun haysiyetsizsin dedi. bende ben öle biri değilim dedim ve bi daha mesaj atmadım . içimdeki bütün sevgi ask hepsi bitti o laflarıyla.
gece mesaj atmış bana dün çok ileri gittim seni kendini sevdiğinden bile çok seviyorum tapıyorum sana özür dilerim diye. bende bi süre görüşmeyelim dedim ...

sizce neyapmalıyım yol yakınken bitirmelimiyim yoksa geçirdiğimiz o günler hatrına devammı etmeliyim kafam çok karısık...

NOT= ailesi beni çok seviyor . ama benim ailemle tanıştıklarında pek anlasacaklarını sanmıyorum ... cok tutucu ve eski kafalı bir aile benim ailemse modern ama geleneklerine baglı bir aile =(

merhaba bayanlarrr..
böyle bir konu açacağım aklıma gelmezdi ama malesef fikirlerinize çok ihtiyacım var..
4 senelik bir ilişkim var .öyle yada böyle devam ediyordu .. ama biz çok farklı kişiliklere sahiptik. ben eğlenmeyi seven sosyal bir insanım canlı müziktir bardır böyle yerlere gitmeyi severim ve isterimde .o ise tam tersi evde bıraksan 1 yıl boyunca hiç bişi yapmadan yaşar.. ben profesyonel olarak halkoyunu oynuyrum ve bundan acayip keyif alıyorumm .. ama dün çıkan kavgada herşeyimi kısıtladığı yetmiyormuş gibi bana halkoyununa gitme dedi ve kavga cıktı .tabi üstüste gelen selerde olunca büyüdüüü. bana sen asağlıksın biz burda kavga ederken bile halkoyunundan abinle (bizi calıstıran hocamdan bahsediyor üstelik sevgilisi yakın arkadasım) konusuyosun sen erkek delisi olmussun haysiyetsizsin dedi. bende ben öle biri değilim dedim ve bi daha mesaj atmadım . içimdeki bütün sevgi ask hepsi bitti o laflarıyla.
gece mesaj atmış bana dün çok ileri gittim seni kendini sevdiğinden bile çok seviyorum tapıyorum sana özür dilerim diye. bende bi süre görüşmeyelim dedim ...

sizce neyapmalıyım yol yakınken bitirmelimiyim yoksa geçirdiğimiz o günler hatrına devammı etmeliyim kafam çok karısık...

NOT= ailesi beni çok seviyor . ama benim ailemle tanıştıklarında pek anlasacaklarını sanmıyorum ... cok tutucu ve eski kafalı bir aile benim ailemse modern ama geleneklerine baglı bir aile =(

Ailelerin farklı olması bir yana ben bana hakaret eden bir adamı affetmezdim.
Hayatta en çok sinirlendiğim insandır sevgilisine/eşine/dostuna ağır konuşanlar.

yol yakınken bitir..sevgiliyken böyleyse evlenince nasıl olur tahmin etmek zor değil.

4 yılın hatrı diyorsunda insanlar 20 yıllık evliliklerini bile bitirebiliyor..bazen hatır gönül dinlememek lazım.

adam sana erkek delisi haysiyetsizsin demiş..

yol ver ona,haysiyetli ve kendine köle yapacağı birini bulsun.

bugün seni bu tarz bir tavırla kısıtlayan yarin evlenince neler yapmaz değişeceğini sanma düzelceni de hayattan ne istediğin çok önemli ben senin yerinde olsam şimdiki aklımla ayrılırdım karar senin tabi...

4 yılını vermişsin iyi düşün bence ayrılırsan pişman olabilirsin illaki kavgalar olacak ...
Ağır konuşmuş o ayrı tepkini koy bida böyle davranamasın sana ama bir şans daha ver bence sonuçta özür dilemiş bida aynısını yaparsa o zaman düşünürsün ayrılığı...
Aileler konusunda da ufak tefek kafa uyuşmazlıkları çıkabilir ama erkek arkadaşınla bir olursanız bunlarıda aşarsınız o seni sen onu tutar aileler yüzünden kavga etmezseniz sorun olmaz bence...

evlensen ne olacağını düşünüyosun, gözünü kapat gelecekteki hayatını (şimdiki hayatın zaten evlere şenlikte) bi düşün, hayal ettiğin şey seni mutlu ediyosa istediğin oysa devam et, yerinde olsam ayrılırım hani demişsinya güzel günlerin hatrına devam mı etmeliyim diye, hayır tamda o güzel günlerin hatrına ayrılmalısın, hep güzel kalsınlar hafızanda, bu şekilde her hakaret o güzel anıları zaten silip atacak

Şimdiden bu kadar hadsizlik eden adam ilerde ohooo neler yapmaz
Bence görünen köy kılavuz istemez, ayrılmak en mantıklı olanı

Son düzenleme:
onca hakaretten snr bnce bitmeli ilişki
fakat 4 yıllık ilişkide ilkkezmi oluo böle bişi hep mi
hepse ayrılmalısın ilkse konuşup 2. ve son bi hak vermelisin bnce

aileler farklı diyorsan bitir bence.ilerde senin yapmak istediğin birşey onun ailesine ters gelir bu konuda bir tepki görecek olursun hiç dayanamazsın.nişanlı değilsin birşey değilsin,sana ters gelen birşey varsa hiç düşünmeye gerek yok.herşeyin mükemmel gittiği ilişkilerde bile evlenince sorun yaşanabiliyor.şimdiden bir sorun varsa evlenince daha da büyür bunu unutma

hepinize çok teşekkür ederimmm =((
böyle lafları ilk kez söledi kısıtlamalar oluyordu tabi ama böyle lafları ilk kez duydum =((

merhaba bayanlarrr..

Kadinlar bazen derler ya "esim aslinda çok iyi bir insan, sadece tartisma onunca kötu oluyor" diye. Aslinda önemli olan tam tartismalarda, kötu zamanlardaki davranislar. Benim yanimda sadece iyi bir zamanda bana karsi iyi olan birini ne yapayim? Tartismalar daima yasanacak olan bir seydir, her iliskide, evlilikte, arkadaslikta,...

Önemli olan karsindakini tartismada kirmamaktir, olgun davranmaktir, küfür kullanmamaktir,... Sunda söyleyim, eger size simdiden yasaklar koyuyorsa, bu bir evliklikle sadece artacaktir. Sadece sevmek ile iliskiler, evlilikler yürümüyor malesef. Karakterleriz, kisikleriniz uyumlu olmasi gerekiyor.

Son düzenleme:
valla sen 4 yılın hatrını düşünüyosunda keşke sevgilinde düşünse bunu...

hepinize çok teşekkür ederim öncelikle böle bi anda yanımda olduğunuz için. ilk defa bana böyle sözler söyledi bende karşıma alıp oturttum ve herşeyi söyledim aileden tut benim yaşam tarzıma onun için değiştiğimi dahada taviz veremiyceğimi söyledim.. haklısın bana son bi sans ver dedi bende kıyamadım verdm =)

şuan iyi gidiyo 4 senedir yaşadığım en güzel anları yaşıyorum sıkmıyo karışmıyo (ufak tefek detaylar hariç ))
kendimi kullandırmamaya kararlılıyım =))))

tekrardan iyi varsınız bayanlar =))

Back
X