- 2 Nisan 2014
- 1.412
- 1.933
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken yumurta yetmezligi hastaliginiz olsa ,zaman aleyhinize isliyor doktor biran once evlen yoksa cok gec kalirsin dese ve cok sevdiginiz de size her konuda destek olan erkek arkadasiniz olsa okul devam ederken evlenir anne olmaya calisir miydiniz? Ustelik okudugunuz bolum tip iken? Etrafin laflarina kulak tikayabilir miydiniz ya da cesaretiniz nasil olurdu? Cok fazla kisinin girdigi bir site oldugu icin cok fazla ayrintilara girmek istemiyorum.Fikirlerinize ihtiyacim var.(
not: lutfen bir tanidigimizin on sene olmadi sonra oldu senin de olur vs gibi yorumlar yapmayin erken yumurta yetmezliginde yumurta bitince yapilabilecek hicbir sey yok malesef![]()
Erken yumurta yetmezligi hastaliginiz olsa ,zaman aleyhinize isliyor doktor biran once evlen yoksa cok gec kalirsin dese ve cok sevdiginiz de size her konuda destek olan erkek arkadasiniz olsa okul devam ederken evlenir anne olmaya calisir miydiniz? Ustelik okudugunuz bolum tip iken? Etrafin laflarina kulak tikayabilir miydiniz ya da cesaretiniz nasil olurdu? Cok fazla kisinin girdigi bir site oldugu icin cok fazla ayrintilara girmek istemiyorum.Fikirlerinize ihtiyacim var.(
not: lutfen bir tanidigimizin on sene olmadi sonra oldu senin de olur vs gibi yorumlar yapmayin erken yumurta yetmezliginde yumurta bitince yapilabilecek hicbir sey yok malesef![]()
Canım sen boş ver başkalarını kendi kararını verdiysen ve ailen de sana destekse erkek arkadaşında istekliyse hiç düşünme çevrem dediğin herkes kapısını kapatıp çocuğunu sevecek ayrıca sen evleniyorsun kötü bir şey yapmıyorsun.Birbirimize destek olmak için evlendik birbirimizi çok seviyoruz evlenme teklif etti bende kabul ettim dersin birde zaten hamilelik için 3 ay en azından geçer öyle her zaman hemen kalınmıyor herkeste anlar mecbur olmadığını anlar ayrıca senin çevreyle uğrasacak vaktin olmayacak zaten :)Bizim sinavlar 3te hemen basliyor malesef :) 3 en yogun siniflardan biri 3 haftaya bir sinava giriliyor yani okul baslayinca sinavlar da baslamis oluyor :) ya da evi onceden dayasak dosesek mesela agustosta nikahi da yapsak dugun bayramda falan mi olsa? Eylul basina yetisir mi emin degilim.
Tamam gelinligi gonlumce secerim artik :)
okul kaygisini da gectim uzarsa uzasin da kendimi yalniz hissettim cevremde kimse evlilik derdinde degil tatilinde eglencesinde ben tek basima dusun dusun kafayi yedim yazma ve biraz da dertlesme ihtiyaci hissettim
Annem babam destek veriyor cok sukur de cevreye muhtemelen epey bi malzeme olacagim.Bu yasta ne evliligi , koca mi kaciyor baska bir durum mu vardi da evlendi mecbur mu kaldi vs vs bunlarla bas edecek olmak beni korkutuyor(
Evet normalde de 6 senede bitirebilmek basari sayiliyor zaten :)
Kismen ayni sorunu yasiyoruzbenimde yasim 20 üni. 3 e gectim. Gecen gun kadin doguma gittik genel kontrol icin bana yumurtlama olayin gecikiyo gibisinden konustu zaten dunya genelinde menepoz yasi 25 e kadar dustu dedi. Ben 2-3 aya evleniyorum korunmak icin ilac istedim doktor bana kalirsa hemen cocuk yap sakin korunma dedi ben olmaz okul var diye karsi cikinca o zaman dogal yontemlerle korunun ama gec kalmamaya calisin dedi. Okul olmasada 2 sene cocuk dusunmezdik ama doktorun dedikleri dusundurdu beni. Artik olursa da hayirlisi diyip okulu uzaticam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aa ben bu yorumu gozden kacirmisim.Cidden cok benzer durumdayiz.Eger 4 yillik okuyorsan hic dusunme canim sen en fazla 1 yil uzatirsin.Beni korkutan siniflarin agirligi ve okulun 6 sene olmasiydi.Tabi en dogru karari sen verirsin ama yerinde olsam ben beklemezdim fazla bebek icin.Hem ne guzel evleniyormussun 2-3 aya benim hala benden kaynakli olmayan belirsizliklerim var malesef( keske ben de evlensem 2-3 aya.Senin de fsh mi yukseliyor baska bir sey mi?Fsh degilse korkma en kotusu o cidden.
4 yillik okuyorum ama 2 yilda yuksek lisans dusunuyodum ama bakalim. Bana sadece gec yumurtlama gerceklesiyo dedi. Adet duzensizligide var onunla alakali :/
Anladim.Cocukla zor olur tabi ama yuksek lisansi yine yaparsin insallah.Kontrollerini aksatma fsh en onemlilerinden biri o normal oldukca fazla korkma ama biraz bile yukselme olsa çanlar caliyor demek.Senin dugun ne zaman ekimde falan mi?
Eylulun son haftasi canim
Belki ayni zamanlarda evleniriz.Cocuk sorunu olmasa okurken evlilik kotu degil aslinda evlenmeyip ayni evi paylasan cok insan var bu ondan cok daha dogru bir yol hem ama cocuk korkutuyor tabiben onu da gectim artik aileleri tam ikna etsek kurban bayramina dugun olsun diye cocuk da olsa zorluguna raziyim olmama korkusu cok kotuymus onu anladim.
![]()
Belki ayni zamanlarda evleniriz.Cocuk sorunu olmasa okurken evlilik kotu degil aslinda evlenmeyip ayni evi paylasan cok insan var bu ondan cok daha dogru bir yol hem ama cocuk korkutuyor tabiben onu da gectim artik aileleri tam ikna etsek kurban bayramina dugun olsun diye cocuk da olsa zorluguna raziyim olmama korkusu cok kotuymus onu anladim.
![]()
Aa ben bu yorumu gozden kacirmisim.Cidden cok benzer durumdayiz.Eger 4 yillik okuyorsan hic dusunme canim sen en fazla 1 yil uzatirsin.Beni korkutan siniflarin agirligi ve okulun 6 sene olmasiydi.Tabi en dogru karari sen verirsin ama yerinde olsam ben beklemezdim fazla bebek icin.Hem ne guzel evleniyormussun 2-3 aya benim hala benden kaynakli olmayan belirsizliklerim var malesef( keske ben de evlensem 2-3 aya.Senin de fsh mi yukseliyor baska bir sey mi?Fsh degilse korkma en kotusu o cidden.
evlenmezdim, hiç akılda yokken bi anda hadi 3 aya kadar evlenelim çocuk yapalım demekle ne o evlilği yürütebilirdim ne o çocugu büyütebilirdim..
daha gençlik bile yaşanmamış.. bu yaşınıza kadar ne emekler vermişsinizdir o tıpı kazanmak için..
çocuk için bütün bunları silip atmazdım.. çocuksuz hayat yaşanmaz diye bişi yok sonuçta..
ve bunu kaderim olarak görürdüm hayatımın akışını değiştirmezdim.. belki çocuk sağlıklı olmıcak ölümle sonuçlanacak sonra aceleye gelen evlilikte hayal kırıklıgı olacak vs hislerine kapılırdım..
bu yüzden de herşeyi yaşanması gerektiği gibi yaşamaya devam eder okuluma devam ederdim.. sonrası olur veya olmaz artık kader..