Evet gercektende aynisi. Bur erkekler neden böyleler? Inanilir gibi degil.
Senin esinde gercekten kiskanclik yapiyor. Ailesi normal olmadigindan, istiyorlarki bizde ailemizle öyle olalim.
Bende isterdim, esimin ailesi, daha duyarli, sevecen, cana yakin, esime ve bize düskün olsunlar, ama olmayincada,
neden bizim Aileye sariyorlarki ?
Bende zaten bunun bilincindeyim, ailesi taaa uzaklarda süs gibiler.
Evliligimizin basinda bende söylenirdim neden ailen böyle soguk, neden sen hep pervahne gibi peslerinden kosturuyorsun, onlar
seni birgün arayip sormuyorlar? Ama baktim bu sürekli kavga konusu oluyor, ve esiminde aslinda bir sucu yok. Ailesinin onca hatalarini görmeme ragmen, görmemezlikten geldim, ve konusunu dahi acmadim !
Ama simdi cok gücüme gidiyor ! Esim Tr deyken calistigi yerden 13 saatlik yola koyulup ailesini ziharete bile gittiginde, orada ac kaliyordu ! Kadin önünce buzdolaptan cikardigi gibi peynir ekmek koyardi. Esimde genelde disari cikip yerdi.
Nikahda bile yaninda ailesinden bir allahin kulu yoktu! Annesi nikahdan 2 gün önce memlektine gitmek icin cok israr etti, bekliyemedi nikahi. Neymis hazirlik yapacakmis, cünkü nikahdan sonra bizde oraya gidecektik.
Hazirlik yapilmismiydi? Hayir ! Bizde peynir ekmek yedik ! Cayimizi bile kendimiz koyduk, yemegimizi annem pisirdi.
Ve bunun gibi daha neler neler. Ablalari, erkek kardesi hepsini toplasan bir adam cikmaz iclerinden.
Hamile kaldim, ne onu ariyan oldu ne beni, düsük yaptim yine ayni, tekrar hamile kaldim yine ayni !
Erkek kardesi beni cogu kez FB de görür, bir allahin selamini bile vermez. Bir sormaz bile Hamileligim nasil geciyor diye.
Ama bunlara ragmen ben agzimi acmiyorum, onun ailesi iyi, benim ailem hicbirsey yokken, azar isitiyor !
Bu terbiyesizlik degilde nedir?
Simdi konusmuyorum kendisiyle, bugün geldi sirnasti, yüz vermedim - neyin var, dün dünde kaldi diyor. Hatasinin farkinda
bile degil. Konusmiyacam, ama bir konusuncada tam konusacam.
Eger sen bu Huyuna böyle devam edersen, Ailenin tüm yanlislarini yüzüne vururum diyecem. Bakalim elmi yaman Beymi yaman.
Ailesinden kimsenin bizi aradigi sordugu yoktu. Ben yinede vicdan yapip kayinvalidemi arada bir arayip sorardim (esim benim annemi sormadigi halde !) - ama artik yeter onuda yapmiyacam ! Elber bir gün laf yerine gelir, söylerim neden aramadigimi.