Zor olmalıyım

ilay_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
6
0
36
Adana
Kızlar ben biriyle birlikteyim henüz 1.5 ay oldu. Böyle ıkı uc gunluk sevgılısı olan tiplerden degilim. O ailesine cok düşkün ama annesini kaybetmiş babası annesine cok cektirmiş babasıylada konusmuyor aileye cok düskün kısacası ablası ve yegenıyle kalıyor yegenıne babalık yapıyor aynı zamanda calısıyor unıverste bıtırmıs kendını mukemmel gelıstırmıs halı vaktı yerınde her sey süper yani.. Şimdi konuya geliyoruum... Kendisi akrep burcu haliyle cok inatcı derin düşünen sabırlı bir insan akrep burcu yukselenı aslan dusunun yani... Zor insanları sever zoru seviyor. Ben ikizlerim cabuk kanarım her seyi saf saf dusunurum ne yapım elımde degıl degısmem lazım degısıyorumda ama biz sevgili olmusken birlikteyken ve belliki güzel geleccege adım atıyorken daha ne zorlugu yapabilirim yani nasıl onu şaşırtabilirim anlatabildim mi bilmiyorum :14: Zor olmalıyım basit düşünmemeliyim ne yapmam gerek

Son düzenleme:
yani dert mi arıyorsun ne arıyorsun anlamadım.
ayrıca burçlara göre hayat yaşanmaz

:)) canım yaaaa...sevgilin akrep burcu diye basit düşünmemem zor olmam lazım diye niye kasasın ki kendini...
bence doğal ol....
satranç oynamıyoruz ki stratejik hamleler yapalım:)))
doğal olmak enn güzeli inan ki...
tabi doğallı derken sınırsız bi cıvıklıktan bahsetmiyorum...
doğallık derken farklı karakterlerden doğacak uyumun doğallığı daha güzel olur bence
kasma kendini rahat ol:)))

ayrıca maşallah ne güzel sorumluluk alan birisi ablasına ve yiğenine bakması da çok güzel bir şey...

Son düzenleme:
Kızlar ben biriyle birlikteyim henüz 1.5 ay oldu. Böyle ıkı uc gunluk sevgılısı olan tiplerden degilim. O ailesine cok düşkün ama annesini kaybetmiş babası annesine cok cektirmiş babasıylada konusmuyor aileye cok düskün kısacası ablası ve yegenıyle kalıyor yegenıne babalık yapıyor aynı zamanda calısıyor unıverste bıtırmıs kendını mukemmel gelıstırmıs halı vaktı yerınde her sey süper yani.. Şimdi konuya geliyoruum... Kendisi akrep burcu haliyle cok inatcı derin düşünen sabırlı bir insan akrep burcu yukselenı aslan dusunun yani... Zor insanları sever zoru seviyor. Ben ikizlerim cabuk kanarım her seyi saf saf dusunurum ne yapım elımde degıl degısmem lazım degısıyorumda ama biz sevgili olmusken birlikteyken ve belliki güzel geleccege adım atıyorken daha ne zorlugu yapabilirim yani nasıl onu şaşırtabilirim anlatabildim mi bilmiyorum :14: Zor olmalıyım basit düşünmemeliyim ne yapmam gerek

bence oldugun gibi davran.. kendini olmadigin gibi davranmakla belkide onu kaybedeceksin?
ayrica nedir bu burc meseleleri bukadar kafa yormayin burclara.
iliskinize yalan girmedikce birbirinize dürüst oldukca sizi hicbisey yikamaz, birbirinize güvenin oda eger güven veriyorsa..

öyle gerci haklısınız kendime dert aradıgım falan yok ama biraz gizemli olmak istemistim o kadar tesekkur ediyorum genede :54:

Sen neysen kimsen osun.Seni olduğun kişi olduğun için sevmeyecekse sevmesin. Ismarlama parfüm mü bu ya da manavdan meyve mi seçiyorsunuz yani aşk yaşarken? Ne yapmalıyım diye bir şey yok. O sana kendini beğendirmek için uğraşsın ayrıca.Ben de hava burcuyum.Akreplerle de iyi geçinirim.Uzun ilişkimde olmuştu ama neyse sonuç: burçları falan bu kadar ciddiye almaya gerek yok. Eğlence için geyik için Okey. gerisi boş. Kişiliğin neyse odur. Sahte bir sen yaratamazsın.

öyle tabı canım ben sahte bır ben yaratım dmeıyorum kı arada zor kızı oynamalıyım napsam dıyorum napabılırım dıyorum hanı bır ınsan sevgılısıne nasıl zor olur onu dıyorum :) yoksa yapmacık olım degısım kısılıgmı degstırım demıyorum kı

Back
X