zorah marka argan yağını kullanmaya başlayalı 4 ay oldu ortala.deneyimlerimi paylaşayım sizinle.
öncelikle çok kuru bir cildim var özellikle kış aylarında banyodan sora daha çok pul pul soyulur yüzümün belli bölgeleri.sürekli krem sürmem lazım.internetten güvenilir bir siteden aldım kuruluk ve kırışıklıklar için(bu arada yaşım 31 ve kırışıklıklar oluşmaya başladı).beklediğim mucizevi güzellik oluşmadı elbette ama en azından içinde kimyasal olmadığı için tercihim olan bir ürün oldu.biraz pahalı 90tl civarı ama sadece yüzüme kullandığım için 3 damla ile bütün yüzümü nemlendirdiğimden bir şişe nerden baksan 8 ay gider.yani aylık 11,25tl yapıyor olması gerek.o yüzden çok pahalı olduğunu düşünmeyin doğru düzgün bir kremde kullansanız aynı paraya denk gelecektir.yüzüme sürdüğümde rahatsız edici bir yağlanma olmuyor.banyodan sora sürüyorum ve bir kaç saat sonra yatıp uyuyorum yastığa falan bulaşacak bir durumu yok.yüzümde sivilce falanda yapmadı sadece regl dönemlerinde bir yada iki sivilce çıkar o kadar oda normaldir.doğal bir ürün kullanmak isteyenlere tafsiye edebilirim tabi dediğim gibi yağlı ciltleri bilmem ama kuru ciltte kullanılabilcek bir ürün.