Saç Bakım Ürünleri Zorah argan yağı

coffee_latte

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2013
68
1
0
Sahte argan yağı çok fazla olduğundan hangisini alacağımı bilemedim :44:
Zorah için organik ve ECOCERT sertifikalı ürün ibaresi kullanılmış. Bu markayı kullanan varmı acaba?

evet ben cildim için kullanmıştım fakat bende sivilcelenme yaptı ,zeytinyağından farkı yok gibi geldi . birde sen dene belki sende işe yarar

Son düzenleme:
aaaaaa Okuduğum yazılardan en saf olanının bu olduğu kanısına varmıştım. Hiç bir yan etkisi yok yazıyorlar birde

zorah marka argan yağını kullanmaya başlayalı 4 ay oldu ortala.deneyimlerimi paylaşayım sizinle.
öncelikle çok kuru bir cildim var özellikle kış aylarında banyodan sora daha çok pul pul soyulur yüzümün belli bölgeleri.sürekli krem sürmem lazım.internetten güvenilir bir siteden aldım kuruluk ve kırışıklıklar için(bu arada yaşım 31 ve kırışıklıklar oluşmaya başladı).beklediğim mucizevi güzellik oluşmadı elbette ama en azından içinde kimyasal olmadığı için tercihim olan bir ürün oldu.biraz pahalı 90tl civarı ama sadece yüzüme kullandığım için 3 damla ile bütün yüzümü nemlendirdiğimden bir şişe nerden baksan 8 ay gider.yani aylık 11,25tl yapıyor olması gerek.o yüzden çok pahalı olduğunu düşünmeyin doğru düzgün bir kremde kullansanız aynı paraya denk gelecektir.yüzüme sürdüğümde rahatsız edici bir yağlanma olmuyor.banyodan sora sürüyorum ve bir kaç saat sonra yatıp uyuyorum yastığa falan bulaşacak bir durumu yok.yüzümde sivilce falanda yapmadı sadece regl dönemlerinde bir yada iki sivilce çıkar o kadar oda normaldir.doğal bir ürün kullanmak isteyenlere tafsiye edebilirim tabi dediğim gibi yağlı ciltleri bilmem ama kuru ciltte kullanılabilcek bir ürün.

Arkadaşlar, ben zorah markası için araştırmaya çalışıyorum. Gerçekten çok pahalı olduğunu biliyorum. Fakat en iyisi olduğunu söylüyorlar. Denenler memnun olup olmadığını öğrenmek istiyorum.

Argan Yağı Allah’ın mucize nimetlerinden biri bence.Saçta ve ciltte kullandım çok memnun kaldım.Bana hastanede dermatolog tavsiye etmişti.Nature’s diye bir markanın ürününüydü.Piyasada satılanlara intiba etmeyin bu ürünü deneyin dedi.İyiki de kullanmışım çok memnun kaldım.Ayrıca aldığım eczaneden bir de Nature’s in cilt bakım kremini aldım.Ondan da çok memnun kaldım.Herkese tavsiye ederim.

cilt bakım uzmanıyım kozmetikte ve eczanede calıştım bahsettiğiniz eczane dermokozmetik bölümünde olan marka.kötü diyemem ama ne bilim ben o kadar parayı vermem çünkü gümrük ıvır zıvır parası normal fiyatının üstünde cıkıyor o fiyata daha güzel bilinen markalarda var zaten

Ben zorahi set seklinde bakim olarak kullaniyorum. Vaat edip de gerceklestirmedigi bir etkiye sadece nemlendoricisinde rastladim. Ama o da benim cildimin sucu. Cunku cok kuru. Bunun icin de eczaci 1 damla argan yagini kremle karistir sur dedi. 10 gundur voyle uyguluyorum. Artik gerilmeyen kurumayan bir cildim var. Ben zorahtan hem icerik hem etkinlik olarak cokk memnunum.

aaaaaa Okuduğum yazılardan en saf olanının bu olduğu kanısına varmıştım. Hiç bir yan etkisi yok yazıyorlar birde
Kullanan duzgun kullanmamis canim. Gercekten cok guzel bir urun. Ama krem degil bu. Yag. Tek basina ne kadar iyilestirici olabilir. Ben kreme karistirarak yuzume uyguluyorum. Neminden ve esneklik verici hissinden cok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…