Zorbalık.

kurkmantolumaddonna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2025
27
5
1
24
Selam arkadaşlar dört senedir okulumda uğradıgım duyduğum zorbalıklardan bahsetmek istiyorum ben yapısı gereği çok neşeli çok eğlenceli bir kızım .. Sınıfta herkesle kaynaşmayı severim lakin bir süredir kulağıma bişiler geliyor bir arkadaşıma benimle neden arkadaş olduğunu sormuşlar küçümser gibi, psikolojik sorunlarım olduğunu iddia etmişler.. Bakışlarını biliyordum farkındaydım ama bunları duymak bir kez daha yıktı beni güler yüzlü olmak suç mu yani? İyi niyetle yaklaştım hepsine zamanında yardımcı oldum o kadar kırıldım ki.. Arkamdan böyle şeyler denmesi bugün çok sarsttı beni.. Ne yapacağımı bilmiyorum .

Seni zorbalayanı ya rezil et, ya sen daha çok zorbala. Başka türlü kurtulamazsın

Bu tip insanlar her yerde var hayatın boyuncada karşına çıkacaklar,eğer güzel bir kızsan özellikle,ya psikolojik sorunları var deyip deli muamelesi yapacaklar yada edeple adapla ilgili dedikodunu yapacaklar,göze görünen her kadının başına bunlar geliyor önemli olan insanları takmadan niyetlerini bilerek yaşayabilmen,iş hayatında akrabalık ilişkilerinde arkadaş çevrende aşağı çekmeye çalışıp kendilerini psikoljik olarak rahatlatmaya çalışacaklar,eminim buradaki çoğu kadında bu zorbalığı yaşamıştır yaşıyordur o yüzden gülüp geç eğlenmene bak üç günlük dünya insanları ciddiye almak için çok kısa.

Ben zorbalığın altında her zaman kıskançlık olduğunu düşünüyorum. Bir düşünün bakalım kıskanılan neleriniz var. Dersleriniz mi iyi, hocalarla aranız mı iyi, insanların ilgisini çeken biri misiniz... Bir özelliğiniz göze batıyor olabilir. Onu bulup daha da geliştirin, iyice kudursunlar. Bir de kudurttuktan sonra onları takmamayı becerirseniz kendi b.oklarında boğulduklarını keyifle izlersiniz.

Inanin insanın neşesini bile kıskanıyorlar

Ya ben ne kadar özgüvenli çok güzel kadın gördüysem ya hafif meşrep damgası yemiş yada deli,hiç şaşmaz bu ama neden biliyomusunuz sizi aşağı çekmeleri lazım sizinle yarışmaları için o seviyeyi yakalamaları lazım,mesela bir kadına hafif meşrep derseniz çevrede hemen insanların gözünde kalitesi düşecek ulaşılabilir kolay bir kadın olacak bu bir kadını seviye olarak diplere sürükler bide şimdinin modası güzel dikkat çeken yada başarılı kadınlara akıl sağlığı yerinde değil muamelesi yaparak itibarını sarsıyorlar ama bunlar çok günah yazık yani,gencecik insanların hayatı bu yanılgılarla mahfoluyor fırsatları kaçıyor yalnızlaştırılıyorlar,o yüzden en iyisi dahada kudurtmak dediğiniz gibi güzelmisin dahada abart bakımlı ol,başarılımısın inadına gözlerine sok dahada kudursunlar,ne derlerse desinler görmezden gelmek tek çözüm,kızın içine nasıl oturmuşsa yazıklar olsun yani.

İnsanların ilgisini çeken sıcakkanlı biriyim onlarda bunların bulunduğunu düşünmüyorum... Ve haklısınız

Sen kendini bildiğin sürece kimsenin ne dediğini umursama dikkate alma insanlar herşeyi söylemeyi kendinde hak görüyor maalesef
Hiç umrunda bile olmasın gerçekten önüne yoluna bak kafana bile takma

Lisedeyken bir arkadaşım vardı. Kız sonradan nakil ile gelmişti. Kimseye bir zararı yokken gelir gelmez cephe aldılar kıza. Neden, çünkü kız çok güzeldi.

İnsanların ilgisini çeken sıcakkanlı biriyim onlarda bunların bulunduğunu düşünmüyorum... Ve haklısınız
Kendinizin farkındaysanız bu özelliğinizi daha da parlatın. Onları da takmayın kendi kendilerini yesinler. Kötü bir tavsiye vereceğim ama denendi onaylandı.

Kız kardeşim lisede okul birincisiydi. Onu da zorbaladılar. Sürekli aşağılamaya çalışıyorlardı. Sonra canına tak etmiş olacak ki o da onları zorbalamıştı. Ben zekiyim siz değilsiniz tavrına girmişti. Hatta birine, benimle uğrasacağına derslere odaklan falan demişti

Ya ben ne kadar özgüvenli çok güzel kadın gördüysem ya hafif meşrep damgası yemiş yada deli,hiç şaşmaz bu ama neden biliyomusunuz sizi aşağı çekmeleri lazım sizinle yarışmaları için o seviyeyi yakalamaları lazım,mesela bir kadına hafif meşrep derseniz çevrede hemen insanların gözünde kalitesi düşecek ulaşılabilir kolay bir kadın olacak bu bir kadını seviye olarak diplere sürükler bide şimdinin modası güzel dikkat çeken yada başarılı kadınlara akıl sağlığı yerinde değil muamelesi yaparak itibarını sarsıyorlar ama bunlar çok günah yazık yani,gencecik insanların hayatı bu yanılgılarla mahfoluyor fırsatları kaçıyor yalnızlaştırılıyorlar,o yüzden en iyi dahada kudurtmak dediğiniz gibi güzelmisin dahada abart bakımlı ol,başarılımısın inadına gözlerine sok dahada kudursunlar,ne derlerse desinler görmezden gelmek tek çözüm,kızın içine nasıl oturmuşsa yazıklar olsun yani.
Lisedeyken bir arkadaşım vardı. Kız sonradan nakil ile gelmişti. Kimseye bir zararı yokken gelir gelmez cephe aldılar kıza. Neden, çünkü kız çok güzeldi.
Hayatım güzelsen zaten kim demişse yalan söylemiş hayata yenik başlıyorsun şanslı fln değilsin,benim çok güzel bir arkadaşım var kız alkolik oldu o derece uğraştılar yazık vallahi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…