Zoretanin kullanımı ve hamilelik

Fridagibi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
288
158
103
Kızlar merhaba . Ben 5buçuk ay önce zoretanini kullandım ve bitirdim. Şimdi hamile olduğumu öğrendim. Amacım en az 6 ay korunmaktı ama olmadı. Zoretanin kullanıp hamile kalan ve sağlıklı doğum yapan var mı acaba çok kafam karıştı

Kızlar merhaba . Ben 5buçuk ay önce zoretanini kullandım ve bitirdim. Şimdi hamile olduğumu öğrendim. Amacım en az 6 ay korunmaktı ama olmadı. Zoretanin kullanıp hamile kalan ve sağlıklı doğum yapan var mı acaba çok kafam karıştı
içinin rahat etmesini istiyorsan kadın doğumcuya sormalısın. en sağlıklı bilgiyi o verecek. bir şey olmaz o süreler kılı kılına yazılan süreler değil zaten

5,5 ile 6 ay arasında bir fark yok zaten, kafanız çok takılıyosa kadın doğum uzmanına bir sorun.

içinin rahat etmesini istiyorsan kadın doğumcuya sormalısın. en sağlıklı bilgiyi o verecek. bir şey olmaz o süreler kılı kılına yazılan süreler değil zaten
Kadin dogumcunun da inisiyatif alip kesin bir sey soyleyecegini sanmam. Onerilen tedbiren 1 sene hamile kalmamak. Ama asil tehlikeli olarak uyarılan konu ilaci kullanirken hamile kalmamak. Yani kimse nolacgini bilemez ama insallah vücudun atmıştır ilacin etkisini

evet sağlıklı bir durum diyen olsa ikna olacak mısın böyle ciddi hassas konular sadece doktorla konuşulmalı bana göre.

Amaciniz 6 ay korunmaktiysa 6 ay korunsaydiniz?
5.5 ay olmus zaten arada 2 hafta var.
Zoretanin nedir bilmiyorum. Aklinizi kurcalıyorsa doktorunuza danisin.

Toplu bir cevap olsun. Doktorlar bu konuda baya ayrılıyor. 1 ay diyen de var 3 ay da 6 ay da. Doktorum ilacın içinde yazana güvenmemi söyledi. Ama tabi ben de belki aynı durumu yaşayan vardır diye sormak istedim

Back
X