Kızlar merhaba . Ben 5buçuk ay önce zoretanini kullandım ve bitirdim. Şimdi hamile olduğumu öğrendim. Amacım en az 6 ay korunmaktı ama olmadı. Zoretanin kullanıp hamile kalan ve sağlıklı doğum yapan var mı acaba çok kafam karıştı
Kızlar merhaba . Ben 5buçuk ay önce zoretanini kullandım ve bitirdim. Şimdi hamile olduğumu öğrendim. Amacım en az 6 ay korunmaktı ama olmadı. Zoretanin kullanıp hamile kalan ve sağlıklı doğum yapan var mı acaba çok kafam karıştı
içinin rahat etmesini istiyorsan kadın doğumcuya sormalısın. en sağlıklı bilgiyi o verecek. bir şey olmaz o süreler kılı kılına yazılan süreler değil zaten
içinin rahat etmesini istiyorsan kadın doğumcuya sormalısın. en sağlıklı bilgiyi o verecek. bir şey olmaz o süreler kılı kılına yazılan süreler değil zaten
Kadin dogumcunun da inisiyatif alip kesin bir sey soyleyecegini sanmam. Onerilen tedbiren 1 sene hamile kalmamak. Ama asil tehlikeli olarak uyarılan konu ilaci kullanirken hamile kalmamak. Yani kimse nolacgini bilemez ama insallah vücudun atmıştır ilacin etkisini
Amaciniz 6 ay korunmaktiysa 6 ay korunsaydiniz?
5.5 ay olmus zaten arada 2 hafta var.
Zoretanin nedir bilmiyorum. Aklinizi kurcalıyorsa doktorunuza danisin.
Toplu bir cevap olsun. Doktorlar bu konuda baya ayrılıyor. 1 ay diyen de var 3 ay da 6 ay da. Doktorum ilacın içinde yazana güvenmemi söyledi. Ama tabi ben de belki aynı durumu yaşayan vardır diye sormak istedim