Sivilceli Ciltler Zoretanin kullanmaya başladım.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

Didemzmeric

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
138
37
18
32
Merhabaa
Sivilce problemim nedeniyle Zoretanin kullanmaya başladım. Bana yardımcı olabilirmisiniz? Önerileriniz ve tavsiyeleriniz benim için önemli :)

Bende aynı etkiye sahip Roaccutane başladım 10 gün oldu. 20 mg ile başladım ilk ay.
sana önerim ilk olarak bol bol ama bol bol su tüketmek.
yan etkileri baya azaltıyormuş.
umarım sivilcelerimiz geçer.

Bende yeni basladim 11.gunum yuzum ve dudaklarim cok kurudu pul pul oldu kasiniyoda doktor sadece dudaklarim icin hametan vermis yuzum icin nemlendirici vermemis neden acaba gunes kremi ve aksamlari temizlemek icin kopuk vermis bi tek nemlendirici vermemis acaba hametani yuzumede sursem sivilce cikarmidir doktor vermedi diye yuzume nemlendirici surmeye korkuyorum :(

Bende yeni basladim 11.gunum yuzum ve dudaklarim cok kurudu pul pul oldu kasiniyoda doktor sadece dudaklarim icin hametan vermis yuzum icin nemlendirici vermemis neden acaba gunes kremi ve aksamlari temizlemek icin kopuk vermis bi tek nemlendirici vermemis acaba hametani yuzumede sursem sivilce cikarmidir doktor vermedi diye yuzume nemlendirici surmeye korkuyorum :KK43:
Kaç gram ila başladın?
Ve bence yüzün için bepantol kullanabilirsin

Kaç gram ila başladın?
Ve bence yüzün için bepantol kullanabilirsin
Sabah 20 mg öglen 10 mg aksam 20 mg olarak verdi doktorum 26 eylulde kontrolum var bakalim ne diycek yuzumde hem kuruma hem kabuklanma var hemde sivilce cikiyo anlamadim gitti sivilce ciktigi icinde krem surmeye cekindim ama cok kasiniyo cekemiycem surucem ispartadan dogal gul kremi almistim ondan surecem suan bepantol yok evde ama onu daha once kullandim begenmedim bepanthenin yerine veriyolardi ama yanindan bile gecmez bepanthende her eczanede yok cok iyi harika bi merhem insallah bulabilirim

Sabah 20 mg öglen 10 mg aksam 20 mg olarak verdi doktorum 26 eylulde kontrolum var bakalim ne diycek yuzumde hem kuruma hem kabuklanma var hemde sivilce cikiyo anlamadim gitti sivilce ciktigi icinde krem surmeye cekindim ama cok kasiniyo cekemiycem surucem ispartadan dogal gul kremi almistim ondan surecem suan bepantol yok evde ama onu daha once kullandim begenmedim bepanthenin yerine veriyolardi ama yanindan bile gecmez bepanthende her eczanede yok cok iyi harika bi merhem insallah bulabilirim
Aynı meridyende zaten iki krem de. Kimine diperi fayda ediyor kimine diğeri. Sen bepanten bul kullan o zaman. Birde kaçıncı ayın ? İlk aysa dozun fazla bence

Aynı meridyende zaten iki krem de. Kimine diperi fayda ediyor kimine diğeri. Sen bepanten bul kullan o zaman. Birde kaçıncı ayın ? İlk aysa dozun fazla bence obyüzden çok etki etmiş olabilir
Aynı meridyende zaten iki krem de. Kimine diperi fayda ediyor kimine diğeri. Sen bepanten bul kullan o zaman. Birde kaçıncı ayın ? İlk aysa dozun fazla bence

Evet ayni diyorlar ama bepanten harika bi merhem yanik izi lekesi kalmisti bacagimda onu bile gecirdi bisey kalmadi:) evet daha ilk ay 12. Gunum ama kiloya gore veriliyor zayif degilim oyuzden doktor verdi sanirim;)

Evet ayni diyorlar ama bepanten harika bi merhem yanik izi lekesi kalmisti bacagimda onu bile gecirdi bisey kalmadi:) evet daha ilk ay 12. Gunum ama kiloya gore veriliyor zayif degilim oyuzden doktor verdi sanirim:KK66:
Anladım dediğim gibi günde 3 litre ve daha fazla su içersen yan etkileri biraz azalıyor yüzün içinse uygun kremi vakit kaybetmeden kullan. Sivilcelere de sürsen kremden dolayı bir artış olmaz bence bana doktorum öyle demişti

Anladım dediğim gibi günde 3 litre ve daha fazla su içersen yan etkileri biraz azalıyor yüzün içinse uygun kremi vakit kaybetmeden kullan. Sivilcelere de sürsen kremden dolayı bir artış olmaz bence bana doktorum öyle demişti
Cok sagol canim evet cok su iciyorum gunde 3-4 litre su iciyorum :)) aaa oylemi ozaman krem sureyim ben doktor dediyse cok tesekkur ederim :)

Sanada gecmis olsun canim o halde :))
Birde bisey sorcam alnimda gunes lekesi olusmaya baslamisti dalgali gibi duruyodu tatilde cok guneslendim az once turk kahvesinin telvesinle ovaladim bi guzel ama suan yaniyorum :KK43: kizardi anlim bi yan etsisi olmazdir dimi:KK43:

canım peeling olduğu için yapma bence yüzünü soyacak örseleyecek uygulama yapmamanı öneririm geçer ama cildin çok hassas
ayrıca güneş kremini ihmal etme
kızaran yerine hametan krem sür geçer..

Back
X