Sivilceli Ciltler Zoretanin kullanmaya başladım.

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
canım peeling olduğu için yapma bence yüzünü soyacak örseleyecek uygulama yapmamanı öneririm geçer ama cildin çok hassas
ayrıca güneş kremini ihmal etme
kızaran yerine hametan krem sür geçer..
Bidaha yapmam zaten haklisin canim zaten yuzum kipkirmizi oldu ayrica anlimda soyulma yok cene ve burun kisminda var gunes kremi kullaniyorum ilk gunler 3 gun falan unuttum surmeyi evet hametan surdu iyi geldi yalniz bu ilac uykusuzluk yapiyomu ya uykum oldugu halde uyuyamiyorum goz altlarim morardir psikolojikmidir nedir gozlerim agriyo uylusuzluktan uyuyamiyorum:(

Bidaha yapmam zaten haklisin canim zaten yuzum kipkirmizi oldu ayrica anlimda soyulma yok cene ve burun kisminda var gunes kremi kullaniyorum ilk gunler 3 gun falan unuttum surmeyi evet hametan surdu iyi geldi yalniz bu ilac uykusuzluk yapiyomu ya uykum oldugu halde uyuyamiyorum goz altlarim morardir psikolojikmidir nedir gozlerim agriyo uylusuzluktan uyuyamiyorum:KK43:

ilacın yan etkileri çok fazla ve bünyeden bünyeye değişiyor ben en çok ateş hissi ,kuruma ,sinirlilik ve cildimde aşırı hassaslaşma nedeni ile çabuk çizilme yaralanma vb durumları yaşıyorum canım
ayrıca gözlerim çok kanlanıyor.
göz damlası kullanabilirsin ben aldım dr da önerir zaten sorarsan

Selam kızlar bende ilk ilacimi birazdan icicem.Bugun aldım.20 20 gr vermiş doktor birde acnedur kremi vermiş bu arada benim hap roaccutane

Kaç gün sonra kuruma olayı başlıyor kızlar. Birde yedikleriniZe dikkat ediyor musunuz yarın itibarı ile su içmeye calisicam hiçte sevmiyorum suyu

Millet destek yerine köstek oldu gün boyu bari biz birbirimize destek olalım burda hatta gün gün sohbet edelim olmazmi

ilacın yan etkileri çok fazla ve bünyeden bünyeye değişiyor ben en çok ateş hissi ,kuruma ,sinirlilik ve cildimde aşırı hassaslaşma nedeni ile çabuk çizilme yaralanma vb durumları yaşıyorum canım
ayrıca gözlerim çok kanlanıyor.
göz damlası kullanabilirsin ben aldım dr da önerir zaten sorarsan
16 gun var doktora gitmeme gittigimde soyliycem kanlanma falan yokta agri var aynen o yan etkiler bendede var yuzum hala kizariyo ve bi renksizlik biseylik var

Selam kızlar bende ilk ilacimi birazdan icicem.Bugun aldım.20 20 gr vermiş doktor birde acnedur kremi vermiş bu arada benim hap roaccutane

Kaç gün sonra kuruma olayı başlıyor kızlar. Birde yedikleriniZe dikkat ediyor musunuz yarın itibarı ile su içmeye calisicam hiçte sevmiyorum suyu

Millet destek yerine köstek oldu gün boyu bari biz birbirimize destek olalım burda hatta gün gün sohbet edelim olmazmi
Selam canim aramiza hosgeldin soyulma iki gune kadar hafif basliyo pul pul oluyo cildin tam soyulmada degil aslinda kabuk kabuk ruzgar carpmis gibi kurur ya cilt oyle oluyo benim alnimda ilk 3,4 hafif oldu simdi yok olmuyo ama cene ve burun kismi surekli oluyo putur putur kuruyo yaniyo kasiniyo gunes kremi suruyorum gunduzleri gecede hametan krem suruyorum hem dudaklarima hem yuzume yediklerime dikkat etmiyorum gerek yok bence doktorumda bisey demedi bu konuda sadece bol su iciceksin dedi suyu cok ic sakin ihmal etme gunde 3,4 litre icmeye calis ne kadar cok su icersen yan etkisi okadar az olur kimseyide duyma sonucunu hep dusun cildini dusun ben oyle yapiyorum ilk gunler bende cok arastirdim netten cok korktum birakmayi dusundum ama sonrada cok kotu olsaydi doktor vermezdi doktorum uzman iyi bi doktor guveniyorum sonucta kan tahlili yapiliyor ona gore veriliyor ve her ay tekrarlaniyor dedigim gibi suyu cok cok ic sakin ihmal etme ;))

Ayrica 3 sene once kizkardesimde kullandi 3 ay boyunca ve bebek gibi bi cildi oldu ama suan tekrar arada cikiyo sivilce siyah nokta beyaz noktasi cok oldu oda tedavisini yarida biraktigi icin cikiyo korkudan birakmisti babaannem biraktirdi:) keske birakmasaydim tedavimi tamamlasaydim diyo simdi ama tabi eskisi gibi yine degil tek tuk cikiyo sivilce ama beyaz noktasi daha cok oldu bimden bantlar varya onlardan kullaniyo cok memnun cok iyi temizliyomus

Selam canim aramiza hosgeldin soyulma iki gune kadar hafif basliyo pul pul oluyo cildin tam soyulmada degil aslinda kabuk kabuk ruzgar carpmis gibi kurur ya cilt oyle oluyo benim alnimda ilk 3,4 hafif oldu simdi yok olmuyo ama cene ve burun kismi surekli oluyo putur putur kuruyo yaniyo kasiniyo gunes kremi suruyorum gunduzleri gecede hametan krem suruyorum hem dudaklarima hem yuzume yediklerime dikkat etmiyorum gerek yok bence doktorumda bisey demedi bu konuda sadece bol su iciceksin dedi suyu cok ic sakin ihmal etme gunde 3,4 litre icmeye calis ne kadar cok su icersen yan etkisi okadar az olur kimseyide duyma sonucunu hep dusun cildini dusun ben oyle yapiyorum ilk gunler bende cok arastirdim netten cok korktum birakmayi dusundum ama sonrada cok kotu olsaydi doktor vermezdi doktorum uzman iyi bi doktor guveniyorum sonucta kan tahlili yapiliyor ona gore veriliyor ve her ay tekrarlaniyor dedigim gibi suyu cok cok ic sakin ihmal etme :KK66:)

Kuzum teşekkur ederım.
bende su pek sevmıyorum.ıcmeye calısıcam ıse geldım 1.5 lt lık su aldım kı ne kdr ıctıgımı bılım :) 19 gunundesın 1 ay dolunca gıdıceksın dımı.doktorum bana nemlendırıcı vermemıs.eczanecıde ben sana verırım cok gergınlık olursa demıs bende bepantol surerım dedım.eczaneye pek guvenmıyorum satmak ıcın yapıyor.dudak ıcın stıck verıcektı ben vazelın aldım uni marka ınsallah ıyı gelır

birde ben doktora dedım kı calısıcam kusma donemı cok olursa fondatenımı surebılırmıyım clınıc marka ıcerıgınde yaglı cılt ıcın aknelı cılt ıcın yag yok.dedı surebılırsın ama ben sana bır tane yazayım dedı.acnedur dıye fondaten rengın de yazmıs ama bıldıgın turuncu ben onu gunduz nasıl surum cokta yaglı bırsey gece surdum cok rahatsız ettı.kullanmayı dusunmuyorum.

Kuzum teşekkur ederım.
bende su pek sevmıyorum.ıcmeye calısıcam ıse geldım 1.5 lt lık su aldım kı ne kdr ıctıgımı bılım :) 19 gunundesın 1 ay dolunca gıdıceksın dımı.doktorum bana nemlendırıcı vermemıs.eczanecıde ben sana verırım cok gergınlık olursa demıs bende bepantol surerım dedım.eczaneye pek guvenmıyorum satmak ıcın yapıyor.dudak ıcın stıck verıcektı ben vazelın aldım uni marka ınsallah ıyı gelır

birde ben doktora dedım kı calısıcam kusma donemı cok olursa fondatenımı surebılırmıyım clınıc marka ıcerıgınde yaglı cılt ıcın aknelı cılt ıcın yag yok.dedı surebılırsın ama ben sana bır tane yazayım dedı.acnedur dıye fondaten rengın de yazmıs ama bıldıgın turuncu ben onu gunduz nasıl surum cokta yaglı bırsey gece surdum cok rahatsız ettı.kullanmayı dusunmuyorum.
Evet 1 ay dolunca gidicem nasipse doktor cagiriyo zaten.fondoten kullanmiyorum ben cok nadir ozel gunlerde sadece bence sende kullanma yada renkli gunes koruyuculari var fondoten gibi onlardan kullanabilirsin yada en azindan pudra kullan haa bb kremde olabilir kardesim fondoten cok kullaniyo sivilceler bu yuzdende cikmaya baslamistir onda banada nemlendirici vermemis ama hametani suruyorum cok az fazla degil suyu sakin ihmal etme rahatsiz ettiyse kullanma doktoruna gidince soylersin vazelin cok iyi iyi yapmissin canim evet eczacilar oyle derler birde o yok bunu verelim yada bu daha iyi bunu al gibi seyler:)

Evet 1 ay dolunca gidicem nasipse doktor cagiriyo zaten.fondoten kullanmiyorum ben cok nadir ozel gunlerde sadece bence sende kullanma yada renkli gunes koruyuculari var fondoten gibi onlardan kullanabilirsin yada en azindan pudra kullan haa bb kremde olabilir kardesim fondoten cok kullaniyo sivilceler bu yuzdende cikmaya baslamistir onda banada nemlendirici vermemis ama hametani suruyorum cok az fazla degil suyu sakin ihmal etme rahatsiz ettiyse kullanma doktoruna gidince soylersin vazelin cok iyi iyi yapmissin canim evet eczacilar oyle derler birde o yok bunu verelim yada bu daha iyi bunu al gibi seyler:)
fandatenım yaglı degıl ınce kadıfemsı kullanmayayım tamam canım.bb krem bana hıc yaramıyor kı :( sabahtan berı daha 1.5 lt renın 1 lt sını ıctım ıctıgımız dıger seylerde su yerıne gecıyormu acep :)

fandatenım yaglı degıl ınce kadıfemsı kullanmayayım tamam canım.bb krem bana hıc yaramıyor kı :KK43: sabahtan berı daha 1.5 lt renın 1 lt sını ıctım ıctıgımız dıger seylerde su yerıne gecıyormu acep :)

birde birşey sorucam ben sabah 20 mg aksam 20 mg ıcıyorum sızın gramlar nedır
Sakin suyu ic zorla kendini azcik:) suyun yerine gecmez canim. Bende sabah 20 mg öğlen 10 mg akşamda 20 mg olarak içiyorum kiloya göre veriliyor. Bugün gözlerim fena ağrıyo bulaniklasmaya basladi goz damlasida vermemis bana doktor :(

Sakin suyu ic zorla kendini azcik:) suyun yerine gecmez canim. Bende sabah 20 mg öğlen 10 mg akşamda 20 mg olarak içiyorum kiloya göre veriliyor. Bugün gözlerim fena ağrıyo bulaniklasmaya basladi goz damlasida vermemis bana doktor :KK43:
Günaydın canim.
Benim zaten göz kurulugum var.damlalarim var.su an 4 aktif sivilcem var ilaç tam 1 gün önce oynadım diye çıktılar.onun dışında sanki daha da yaglandi vücudum yüzüm kuruluk başlamadı bende

Günaydın canim.
Benim zaten göz kurulugum var.damlalarim var.su an 4 aktif sivilcem var ilaç tam 1 gün önce oynadım diye çıktılar.onun dışında sanki daha da yaglandi vücudum yüzüm kuruluk başlamadı bende
Gunaydin canim ilk gunler olmuyo yaglanma oluyo once bendede olmustu sabah kalktigimda yuzum yagdan parliyodu sonr sivilceler cikmaya basliycak normal yani ilk ay sivilce cikiyo eski sivilceleride kurutmaya basliyo daha sonra sonradan cikanlar kurumaya basliyo o eski sivilce izleride gecmeye basliyomus okudugum kadariyla boyle bi evrim geciriyo cildimiz 3. Ayda bebek cildi gibi olmaya basliyomus suan benim sivilcem tek tuk kucuk kucuk cikiyo eskiler kurudu izleri kaldi siyah noktada cikiyo ama anlimda leke gibi oldu yuvarlak ton farki olustu cildimde insallah duzelir aksamdan beri kafaya iyice taktim uyuyamadim:(

Back
X