Zoretanin'den Sonra Dudak Kuruluğu

inismona

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2015
939
367
29
Merhaba arkadaşlar. Size bir sorum var.
Zoretanin tedavisi görüp de hala dudak kuruluğundan yakınan var mı ya? Bunun kalıcı yan etki olup olmadığını çok merak ediyorum. İnternette araştırıyorum bir şey bulamadım. 3-4 sene önce tedavi gördüm şu dudaklarımı bi türlü eski haline getiremedim.Nemlendirici sürmezsem gün bana zehir oluyor resmen.Hoş beni iki üç saat memnun eden nemlendiricimi de bulamadım ama neyse :)

Bende şuan Zoretanin kullanıyorum. Yan etki olarak bende de dudak kuruluğu yaptı. Fakat yapması gayet normal çünkü bu tip ilaçlar cilt derini komple yenilediği için normal. Ben hergün nemlendirici sürüyorum aklıma geldikçe..Ben Blistex Medplus kullanıyorum.Eczaneden alırsan pahalı alırsın Watsons'dan 13.50 tlye almıştım normal fiyatı 18.50 tl..

ben de aynı sorunu yaşıyorum. bir çözüm bulabildiniz mi?
Hayır yine yanımda bir nemlendirici olması gerekiyor sürekli soyuluyor. :kızgın:Tavsiye olarak bazen terramycn göz pomadı var ya onu sürüyorum ertesi güne yenileniyor. Göz pomadı ama bayağı iyileştiriyor

Bende şuan Zoretanin kullanıyorum. Yan etki olarak bende de dudak kuruluğu yaptı. Fakat yapması gayet normal çünkü bu tip ilaçlar cilt derini komple yenilediği için normal. Ben hergün nemlendirici sürüyorum aklıma geldikçe..Ben Blistex Medplus kullanıyorum.Eczaneden alırsan pahalı alırsın Watsons'dan 13.50 tlye almıştım normal fiyatı 18.50 tl..
Kullandım çok kullandım :) merak ettiğim zoretanin tedavisinden bir 4 sene sonra da aynısını yaşayan var mı yok muydu. Varmış demekki kalıcı yan etki gibi bir şey. Çünkü tedavim biteli 6 sene filan oluyor:-)

X