- 3 Temmuz 2015
- 67
- 29
- Konu Sahibi sunshine900
iyi günler forumu uzun zamandır takip ediyorum, ne zaman boş kalsam açıp okuyordum ve burda derdine çare arayan insanlara yardımcı bi şekilde yaklaşmanız beni cesaretlendirdi ve bu konuyu açmak için üye oldum. zaman kaybetmeden anlatıp sizden yardım almak istiyorum. benim sorunum ailem ve beni evlendirmek istemelri. ben 19 yaşındayım, üniversite öğrencisiyim 1. sınıfı bitirdim. ailem çok baskıcı ve cahil. bana çok fazla karışıyorlar çok daha iyi bölümleri kazanabilirdim ama şehirdışına yollamadıkları için istemediğim bir bölümde okumak zorunda kaldım. annem babamdır dedim saygı duydum ama dün akşam duyduğum şeyler yüzünden sabaha kadar ağladım. konuşmalarını duydum ve beni halamın oğluyla evlendirmek istiyorlarmış. halamın oğlu şu an askerde ama sanırım o askerden döndükten sonra nişan yapma niyetindeler. kimse bana sormadı bile ister misin diye. benim adıma karar veriyorlar bense evlenmek istemiyorum,okumak ve iş sahibi olmak istiyorum, kendi paramı kazanıp baskı altında yaşamaktan kurtulmak istiyorum. belki okulumu bitirmeme izin vermezler. babamın dayağını çok yedim, 2 yıldır dayak atmıyor ama bir bakışıyla bile ürkütür insanı. çekiniyorum onlardan. karşı çıkmaya korkuyorum. annem zaten babamın sözünden çıkmayan birisi. babam dediğini yapan bir insandır ama ben bunu kaldıramam. kendimi öldürürüm daha iyi. nolur bana bir yol gösterin nasıl engelleyebilrim ben bunu? istemiyorum.