Zorla görümceyi aratan kaynana...

Evlenmeden önce eşimle şöyle bir sey konuşmuştuk. Hiç kimse kardeş arası ilişkilere karışmayacak diye. Ben ablamla abim le tartışırım eşim hic birsey demez . O da kardesiyle atisir ben birsey demem. Sizi doğrudan ilgilendiren bir mesele olmadığı sürece bu durum sizi hiç ilgilendirmez. Abi kardeş ve anne arasındadır. Sizi kıskanıyorlarmış falan da filan. Kendi kendinizi doldurup durmayın. Sizinde yapıcı olmanız gerekirken ne bu nefret. Anne baba gidince geriye insanin eşi kadar basını yaslayacagi kardeşi de gerekiyor. Anne baba hasretini siz degil eşinizin kardeşi tamamlar. Onair iste küser ister barışır siz karışmayın. Kendi çocuğunuz olsa böyle bu durumda birbirlerini aratmayacak aralarını mi bozacaksınız.

Evlenmeden önce eşimle şöyle bir sey konuşmuştuk. Hiç kimse kardeş arası ilişkilere karışmayacak diye. Ben ablamla abim le tartışırım eşim hic birsey demez . O da kardesiyle atisir ben birsey demem. Sizi doğrudan ilgilendiren bir mesele olmadığı sürece bu durum sizi hiç ilgilendirmez. Abi kardeş ve anne arasındadır. Sizi kıskanıyorlarmış falan da filan. Kendi kendinizi doldurup durmayın. Sizinde yapıcı olmanız gerekirken ne bu nefret. Anne baba gidince geriye insanin eşi kadar basını yaslayacagi kardeşi de gerekiyor. Anne baba hasretini siz degil eşinizin kardeşi tamamlar. Onair iste küser ister barışır siz karışmayın. Kendi çocuğunuz olsa böyle bu durumda birbirlerini aratmayacak aralarını mi bozacaksınız.
Eşim bana yakınmasa zaten böyle düşünmem bu durumdan nefret ettiğimde yok.Benim iki abim var biri canım kanımken diğeri ellerden daha uzak ama annem hiçbir zaman yok kardeşini ara abini bil demedi olmayan ilişkileri oldurmaya çalışmadı. O kendine bir hayat kurdu ve öyle mutlu işte eşimin kardeşide aynen böyle zamanında abi bilmemiş saygı duymamış bir sözünü dinlememiş ikiside evlenip barklandıktan sonra mı kardeş olmayı öğrenecekler.Ben olmayan ilişkiyi oldurmaya çalışmam seneler sonra böyle biri değilim kardeş olma bilinci küçük yaşta verilir.

annesi iki kardeş arasında kopukluk olmasın diye çırpınıyor işte.sizi ilgilendiren bir şey yok.
O kopukluğun olmaması için eskiden uğraşacaktı ama o senin büyüğün sözünü dinle saygı duy diyecekti kızına bu saatten sonra eşime aratsa ne olur eşim çocuk mu

Eşimin kardeşinin onu hiç bilmesine rağmen kaynanamın hasta olduğunda kandilde bayramda vs. arayıp kardeşini ara demesine gerçekten sinirim bozuluyor artık.Sanki benim eşim hiç hasta olmuyor sanki 7 yaş büyük olan eşim değil.Sizin kaynananızda böyle mi?

size ne?
annesi oğluna kardeşini aramasını söyluyor?
hangi kapının hangi mandalısınız testi yok mu onedio da falan bi çözun belki anlarsınız?

size ne?
annesi oğluna kardeşini aramasını söyluyor?
hangi kapının hangi mandalısınız testi yok mu onedio da falan bi çözun belki anlarsınız?
Yaklaşımınız çok çirkin eşim bana yakınmasa bende dert etmem zaten sizi gözardı ediyorum.

Yaklaşımınız çok çirkin eşim bana yakınmasa bende dert etmem zaten sizi gözardı ediyorum.

aslında dert eden eşiniz olsa farklı yöntemleriniz olurdu da neyyyse.
her zaman insanların arası iyi olsun aman kusmesinler kırılmasınlar tarzında davrandığım için eşinizin annesinin de öyle olduğunu tahmin ediyorum, siz de aynı kafada olsanız kvyle, belki eşiniz çoktan kızkardeşiyle samimi olmuştu. ama siz 7 yaş buyuk eşim, o arasın bize ne tavrında olduğunuz için tahmin edebiliyorum nasıl yaklaştığınızı eşinize.
bi zahmet karışmayın annesine, destek olamıyorsanız bu konuda.

Dayımın eşinin yerinde olsan ne yapardım acaba😁😁
Altı görümce, bekar da var duş da. Hepsi kendi derdinde ama abileri olarak dayım bir defter tutuyor mesela, aman vergini unutma fatma, daskı ödedin mi hatice hep aklı kardeşlerinde. Yengem sizin gibi buna dertlenip dayımı işlemeye kalksa belki kardeşlerin arasını bozacaktı. Ne gerek var.
İyi niyetli olup, her şeye karışmayınca görümceleri abilerinden çok yengemi arar haşe geldiler seneler içinde. Şimdi her gün yengemle whatsaptta sohbet ederler, yazları gider sohbet muhabbet çay bahçesinde oturur dondurma yerler.
Biz yeğenler için teyzelerimizden ayrı olmayan bir yeri oldu.
İyi niyet kazanır her zaman bunu unutmayın.

Evlenince eşinizin tapusunu alıyor gibi davranmayı bıraksanız.Size ne oluyor ki? Diyecek tabi anne 2 de evladı var.Ortalığı karıştırmak için yer aramayın
Tapusunu alıyor gibi davransam annesi gibi ara ara derim heralde ben eşime bir birey gibi davranıyorum 33 yaşındaki bir insan ilişkilerini kendi kurabilmeli kimi arayıp aramayacağını da kendisi bilmeli ..

Benim eşimi işlediğim yok birgün bile neden arıyorsun arama demedim eşim bana yakındığı için konu açtım tanımadan bilmeden konuşmayın lütfen iyi niyetli olan benim şükür hiçbir şüphem yok.

aslında dert eden eşiniz olsa farklı yöntemleriniz olurdu da neyyyse.
her zaman insanların arası iyi olsun aman kusmesinler kırılmasınlar tarzında davrandığım için eşinizin annesinin de öyle olduğunu tahmin ediyorum, siz de aynı kafada olsanız kvyle, belki eşiniz çoktan kızkardeşiyle samimi olmuştu. ama siz 7 yaş buyuk eşim, o arasın bize ne tavrında olduğunuz için tahmin edebiliyorum nasıl yaklaştığınızı eşinize.
bi zahmet karışmayın annesine, destek olamıyorsanız bu konuda.
Daha önceki yorumlarımda onu bir zamanlar desteklediğimi aramasını söylediğimide yazmıştım ama görebilene tabi beni tanımıyorsunuz ve üslubunuz çok çirkin bu üslupla konuşan birini ciddiye almam ben siz devam edin.

Eşimin kardeşinin onu hiç bilmesine rağmen kaynanamın hasta olduğunda kandilde bayramda vs. arayıp kardeşini ara demesine gerçekten sinirim bozuluyor artık.Sanki benim eşim hiç hasta olmuyor sanki 7 yaş büyük olan eşim değil.Sizin kaynananızda böyle mi?
eeee desin sen tamam de bildiğini yap nolcak

Yanlış anlamışım ben de sana diyor sandım eşinse napcaksın canım ister arar ister aramaz kardeşler sonuçta böyle düşünceleri kafandan at bence çok yıpranırsın

Eşime diyor ama büyük aranmaz mı kandilde bayramda hadi hasta olmasını geçtim o kadar saçma sebeplerle ara diyor ki bugün kaynanamlarda torununun doğum gününü kutlamışlar eşimi çağırmayıp onlar gittikten sonra annesi ara kardeşini demiş
çok haklısınız. Kv madem çocukları kaynaşsın istiyor kızım abingilide çağıralım demeliydi. Gittikten sonra eşine ara demeyi bilen bunu 'da bilmeliydi amacı birlik olsaydı. Bu senin eşinin kendini ezdirmesinden kaynaklı. Benim eşimi kiz kardeşi kac yaş küçük aramaz . Bir gün kv ara abını demez oda aramaz ama eşime gelince yedi ceddini arasın ister söyler küser. Hatta çocukların doğum gününde unutmuş aramamışız kardeşi kırılmış. Bizim çocuğun doğum gününü kv kb görümce hiç aramadığı halde kendi beklemiş ve küsmüş. Birgün dedi ki eşim, kardeşime abini bile neden aramiyorsun demiyorsun ama bana neden herkesi aramiyorum diye hep sitem ediyorsun dedi. Kızımı kıskanıyorsunuz dedi . Gözünüze almışsınız dedi.
Bunların amacı kardeş birliği degil . Bir tarafı simartir büyük de olsanız onu pohpohlayin ister. Bir tarafı da büyükte olsa laf etmiyor saf görüyor ve ezdiriyor. Eşiniz tepki koyacak ya karsilikli arayi ısındır yada bana yuklenme tek tarafli demeli . sizin yapacağınız hiçbirşey yok .

çok haklısınız. Kv madem çocukları kaynaşsın istiyor kızım abingilide çağıralım demeliydi. Gittikten sonra eşine ara demeyi bilen bunu 'da bilmeliydi amacı birlik olsaydı. Bu senin eşinin kendini ezdirmesinden kaynaklı. Benim eşimi kiz kardeşi kac yaş küçük aramaz . Bir gün kv ara abını demez oda aramaz ama eşime gelince yedi ceddini arasın ister söyler küser. Hatta çocukların doğum gününde unutmuş aramamışız kardeşi kırılmış. Bizim çocuğun doğum gününü kv kb görümce hiç aramadığı halde kendi beklemiş ve küsmüş. Birgün dedi ki eşim, kardeşime abini bile neden aramiyorsun demiyorsun ama bana neden herkesi aramiyorum diye hep sitem ediyorsun dedi. Kızımı kıskanıyorsunuz dedi . Gözünüze almışsınız dedi.
Bunların amacı kardeş birliği degil . Bir tarafı simartir büyük de olsanız onu pohpohlayin ister. Bir tarafı da büyükte olsa laf etmiyor saf görüyor ve ezdiriyor. Eşiniz tepki koyacak ya karsilikli arayi ısındır yada bana yuklenme tek tarafli demeli . sizin yapacağınız hiçbirşey yok .
Ben görüşmüyorum gitmezdim.Diğer iki doğum gününde eşimi çağırdılar işten çıkıp geçte olsa gitti bu kez aramaya tenezzül bile etmediler.Kaynanamlar bana 500 metre değil hani uzak olsa derim aramadılar.Aynen kıymetlileri o herşeyi yapar eder yinede iyi olan kıymetli olan o olur.Düğün sürecimde birsürü pislik çıkardı ses etmedim herşey oldu bitti çocuğu oldu annesine ağlamış hayırlı olsun demedi bana diye bunu diyen insan düğünde kınada sırtını dönmüş yerinden kalkmamış biri tam bir arsız yani...Kaynanam bana kaçkez dedi gidelim gidelim diye ben geçiştirdim en sonunda ben geliyorum oğlunuda koymadığım yok sor istersen dedim eşime dönüp kaçkez git demedim mi ben dedim evet dedi öylece kaldı oda birdaha ses edemedi.Eşiminde patlaması yakındır ben gaz versem çoktan patlardıda işim olmaz.Kaynanama derim ben çocuk değil ki o ne yiyeceğini nasıl davranacağını ne giyeceğini bilir hala kaşın niye böyle gözün niye şöyle birşey getirir yeyeye aynı kafa yani desemde boş.

Bu eşinizin problemi .ister arar ister aramaz .Kocaman adam büyük olduğunu kendi düşünebiliyordur.Bunda sizin dertleneceğiniz bi durum yok kendi aile sorunları ....

Anne olunca anlarsın kadın evlatlarını bir arada tutmak istiyor.. senlik hiç ama hiç bise yok .. sende kocan yakınınca ara ne olacak kardeşin desen yangına körükle varmasan bu iş olur sanki 🤔😁

Back
X