Zorla görümceyi aratan kaynana...

Eşime karşı bir pişmanlık telafi etme görmüyoruz ama bize düğünde bize yaşattıkları var sonrasında birçok hareketide.Hangi anne oğlumu istemiyordum kızım için eşime yalvardım der ya bu normal mi?

Tamam bu kadar şikayetçi iseniz karı-koca, görüşmeyin?
Yada bir şekilde hayatınıza dahil ettiyseniz en azından bazı şeylere iyi niyetli yaklaşın.
Kardeşlerin arasını sıcak tutmaya çalışması kötü bir şey değil.
Belki nazi oğluna geçiyor, kızına geçmiyor.
Abartmayın her şeyi bu kadar.

Tamam bu kadar şikayetçi iseniz karı-koca, görüşmeyin?
Yada bir şekilde hayatınıza dahil ettiyseniz en azından bazı şeylere iyi niyetli yaklaşın.
Kardeşlerin arasını sıcak tutmaya çalışması kötü bir şey değil.
Belki nazi oğluna geçiyor, kızına geçmiyor.
Abartmayın her şeyi bu kadar.
Ben zaten 10 günde bir gidiyorum oda eşimin dedesi için öldükten sonra ne zamanda bir giderim meçhul.Valla çok iyi niyetle yaklaştım zamanında ama o niyette biri değil daha bugün aradım onu bir sebepten telefonda selamımı aldıktan sonra patavatsız bir şekilde araman mucize dedi ki başkası sebebiyle aramıştım böylede patavatsız malesef.Benim abarttığım yok konumdaki cümle sayısı belli siz uzun uzadıya saydınız o sebepten böyle davranmıştır bu sebepten diye konu benden çok yorum yapanlara dert oldu.

Ben zaten 10 günde bir gidiyorum oda eşimin dedesi için öldükten sonra ne zamanda bir giderim meçhul.Valla çok iyi niyetle yaklaştım zamanında ama o niyette biri değil daha bugün aradım onu bir sebepten telefonda selamımı aldıktan sonra patavatsız bir şekilde araman mucize dedi ki başkası sebebiyle aramıştım böylede patavatsız malesef.Benim abarttığım yok konumdaki cümle sayısı belli siz uzun uzadıya saydınız o sebepten böyle davranmıştır bu sebepten diye konu benden çok yorum yapanlara dert oldu.

Cünkü irrite ediyor kardeşlerin yada anne ve evladın arasındaki meseleye dahil olmak.

Nasıl kari koca arasına giren kayınvalide, görümce bilmem ne çirkin geliyorsa, bu da çirkin..

Eşiniz çocuk değil. Aramak istemiyorsa aramasın. Garip olan esinizin sizi rahatsiz edecek kadar sikayet etmesi..
Yok kendi halindeyse size ne.
Yok şikayet ediyorsa, sizin elinizden gelen bir şey olmadığını soyleyin, sussun.

Cünkü irrite ediyor kardeşlerin yada anne ve evladın arasındaki meseleye dahil olmak.

Nasıl kari koca arasına giren kayınvalide, görümce bilmem ne çirkin geliyorsa, bu da çirkin..

Eşiniz çocuk değil. Aramak istemiyorsa aramasın. Garip olan esinizin sizi rahatsiz edecek kadar sikayet etmesi..
Yok kendi halindeyse size ne.
Yok şikayet ediyorsa, sizin elinizden gelen bir şey olmadığını soyleyin, sussun.
Peki teşekkürler

Bana inat yaptığına eminim benim abimle olan ilişkimi kıskanıyor öyle olsunlar istiyor ama biz hep böyleydik şükür kardeş olma bilincini annem bize öğretti
Acilen Bugün de başkasının yerine utandık çok şükür butonu gelmeli foruma.

Öyle deme, konu sahibinin mükemmel annesi abisi ile arasında bağ kurmuş, beceriksiz kaynana bunca yaşlarına kadar kuramadığı bağı şimdi konu sahibinin abi kardeş ilişkisini kıskandığı için kurmaya çalışıyormuş 🤣

Cünkü anne olarak evlatlarının iyiliğini istemesi için birilerini kıskanması gerekiyor
Cünkü insanlar tek tip, herkese her şeyi yaptırabiliyorsun.
Cünkü bütün aileler aynı şartlardan geçiyor, aynı geniş aile, aynı kültür, aynı sosyo-ekonomik seviye, aynı eğitim, aynı aile ilişkileri, aynı sağlık problemleri, aynı psikoloji vs vs..
Herkes konu sahibini kiskaniyor degil mi :110:
Ben de acayip kiskandim mesela o abisiyle arasindaki müküş bag olsun, esinin ustunde kurdugu hakimiyet olsun :confused:
Allah konu sahibi gibi dusunenleri konu sahibi gibi dusunenlere gelin etsin bize bulastirmasin inş:dua:

Herkes konu sahibini kiskaniyor degil mi :110:
Ben de acayip kiskandim mesela o abisiyle arasindaki müküş bag olsun, esinin ustunde kurdugu hakimiyet olsun :confused:
Allah konu sahibi gibi dusunenleri konu sahibi gibi dusunenlere gelin etsin bize bulastirmasin inş:dua:
Eşimin üstünde kurduğum hakimiyet mi ne alaka sanki ben ne arıyorsun demişim aramamış gibi konuşuyorsunuz evet abimle olan ilişkime gelince sizin bile çatladığınız çok belli hahahahhaahahahah:))

Sizlik bir durum göremedim. Eşiniz, kardeşi ve kayınvalide arasında bir durum. Size ara diyor mu? Demiyorsa hiç ilgilendirmez sizi
sen hiç karışma,iki kardeşin arası sıcak olsun istiyor ana yüreği ne yapsın.Zorla sana arattırmıyorsa sen karışma.ayrıca hoşuna gitmese kocan der herhalde anne ben istersem ararım diye.

Demesine gerek kalmaz anlatmak istediğim bu işte ama anlayana tabi sizde haklısınız 😂
Acaba siz kendi dediginizi anliyor musunuz da baskalari sizi anlayacak :KK53:
Size hayatinizda basarilar diliyorum
Allah size sizin gibi gelin nasip etsin inşallah :dua:
şöyle anneliginize kadar soylemedik laf birakmayan

sen hiç karışma,iki kardeşin arası sıcak olsun istiyor ana yüreği ne yapsın.Zorla sana arattırmıyorsa sen karışma.ayrıca hoşuna gitmese kocan der herhalde anne ben istersem ararım diye.
Annesi laftan anlayan biri değil ne yazık ki bende bunda hemfikirim bazı insanlar laftan anlamaz oda onlardan biri

Acaba siz kendi dediginizi anliyor musunuz da baskalari sizi anlayacak :KK53:
Size hayatinizda basarilar diliyorum
Allah size sizin gibi gelin nasip etsin inşallah :dua:
şöyle anneliginize kadar soylemedik laf birakmayan
Amin teşekkürler gerçekten kendim gibi bir gelinim olsun çok isterim benim kadar vicdanlı olsun yeter.

Kaynananız işgüzarlık yapıyor. Eşiniz annesine net konuşsun. Muhtemelen eşinizin size gösterdiği ilgiyi kardeşine de göstermesini istiyordur Ama o ilgi bu yaştan sonra olmaz. Eminim kız kardeşinin de umurunda değildir arayıp aramaması. Annesinin kendince arayı bulma çabası. O yakınlık küçükken olur bu yaştan sonra o yakınlık kurulmaz. Hele ki iki taraf da evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuş. Öncelikler değişmiş. Hiç kurulmaz o bağ.
Siz yorum yapmayın. Eşiniz bir süre sonra sıkılacaktır zaten bu uyarılardan.

Annesi laftan anlayan biri değil ne yazık ki bende bunda hemfikirim bazı insanlar laftan anlamaz oda onlardan biri
bence buradan anlıyoruz ki laftan anlamayan sizsiniz.Benimle birlikte 10 kişi oğlu ile kendi arasında sen karışma demiş hala laftan anlamaz diyorsunuz.

bence buradan anlıyoruz ki laftan anlamayan sizsiniz.Benimle birlikte 10 kişi oğlu ile kendi arasında sen karışma demiş hala laftan anlamaz diyorsunuz.
Karışıp birşey yapmadım ki sizde bunu anlamıyorsunuz yorum bile yapmadım eşime karşı

Kaynananız işgüzarlık yapıyor. Eşiniz annesine net konuşsun. Muhtemelen eşinizin size gösterdiği ilgiyi kardeşine de göstermesini istiyordur Ama o ilgi bu yaştan sonra olmaz. Eminim kız kardeşinin de umurunda değildir arayıp aramaması. Annesinin kendince arayı bulma çabası. O yakınlık küçükken olur bu yaştan sonra o yakınlık kurulmaz. Hele ki iki taraf da evlenmiş çoluk çocuk sahibi olmuş. Öncelikler değişmiş. Hiç kurulmaz o bağ.
Siz yorum yapmayın. Eşiniz bir süre sonra sıkılacaktır zaten bu uyarılardan.
Zaten yorum yaptığım yok eşim fazlasıyla sıkılmış durumda malesef

Back
X