uzun zamandır bu Tereliye denen kişinin yazdıklarını okur Allahım ne olursun bizi böyle insanlardan koru, uzak tut diye dua ederim. son mesajda ettiği bedduayı okuyunca kanım dondu! "inşallah o güvendiğiniz herşey elinizden alınır evladınıza değil ellere yük olur öyle ölürsünüz benimde duam budur.Gözardı ediyorum." ne demek tereliye? senin kalbinin yerinde ne var? sen nasıl bu kadar kötü bir insan olabildin? senin övündüğün ailen çok iyi olsaydı sen böyle kötü kalpli olmazdın!
okuduğum kadarıyla senin baban sizi terk etti ve siz zorluklarla büyüdünüz. sen de gittin evi var, işi var diye tanımadığın adamla evlendin. ailesi seni istemedi, ayrılmanızı istediler hatta. ama sen geldin burada yok yemek vermediler, yok görümceme beşik aldılar, kuruyemişler vs anlatıp durdun. nesini anlamıyorsun tereliye seni sevmiyorlar ve istemiyorlar. rahat bırak artık insanları. bir de istemiyorum onları falan yazmışsın. onlar seni istemediler tereliye onlar sevmediler! ama sen yüzsüzce hala onların evinde oturuyorsun. utanmadan kv'nin 1-2 trilyon mal varlığı var bize destek olmuyor diyorsun. sen olsan sevmediğin birine destek olur musun? sana yaptıkları çok bile. eğer seni isteselerdi düğününü en güzel şekilde yapar, en güzel yemeği verirlerdi. ama seni buna layık görmediler anladın mı?
hatta sizi tanıştıran komşu teyzeye beddua etti değil mi kv? bunları tanıştıran komşu teyzenin allah rahmet etsin çocuğu vefat etti. tereliye yüzünden çok beddua ettiler bana o yüzden mi oldu bunlar diye düşündü. o kadar nefret ediyorlar yani. ama o gelmiş buraya masal anlatıyor.
niye bu kadar kötüsün sen ya? neden sürekli seni eleştirenlere beddua ediyorsun? güvendiğin ne varsa elinden alınsın ne demek ya! insanlar çalışlıp mücadele ediyorlar güle güle yemek kısmet olsun demek varken nedir bu hırs? ya senin güvendiğin şeyler elinden alınırsa ne olacak? kime sığınacaksın, ne yapacaksın?
sen sürekili diyorsun ya düğünde kendilerini rezil ettiler diye asıl kendini rezil eden sensin. buraya yazdığın her satırla kendini rezil ediyorsun hem de. burada insanlar sana akıl verdiler, yol gösterdiler. git kendini geliştir, çalış dediler. biraz da dön kendine bak dediler. sen hala aynı... burada bin kişi aynı şeyi söyledi ama sen, bu kadar insan hep bir ağızdan aynı şeyi söylüyor haklı olabilirler mi acaba demedin. hala ben haklıyım vs vs vs. herkes kalbinin ekmeğini yer. bir bakarsın ettiğin bütün o beddualar gelip seni bulmuş... allah senin kalbine güzellik versin, sana insanlık nasip etsin inşallah.