- 9 Temmuz 2012
- 116
- 103
- 298
- 28
- Konu Sahibi butterfly_29
-
Özgüven kazanayım diye burnumu yaptırdım gerçekten zorla güzellik olmuyormuş küçük buruna takıntım yaptırdım şuan gülemiyorum gülünce fatih üreke benziyorum üst dudağım yüzünden açık gülemiyorum. Burnumun ucu çok ama çok şiş hadi geçer diyelim benim dudak üstüm ağzım ve çenem burnuma göre o kadar uzun ki burun emanet gibi duruyor o kadar pişmabımki çektiğim acıya hiç ama hiç değmez
MerhabaÖzgüven kazanayım diye burnumu yaptırdım gerçekten zorla güzellik olmuyormuş küçük buruna takıntım yaptırdım şuan gülemiyorum gülünce fatih üreke benziyorum üst dudağım yüzünden açık gülemiyorum. Burnumun ucu çok ama çok şiş hadi geçer diyelim benim dudak üstüm ağzım ve çenem burnuma göre o kadar uzun ki burun emanet gibi duruyor o kadar pişmabımki çektiğim acıya hiç ama hiç değmez
Özgüven kazanayım diye burnumu yaptırdım gerçekten zorla güzellik olmuyormuş küçük buruna takıntım yaptırdım şuan gülemiyorum gülünce fatih üreke benziyorum üst dudağım yüzünden açık gülemiyorum. Burnumun ucu çok ama çok şiş hadi geçer diyelim benim dudak üstüm ağzım ve çenem burnuma göre o kadar uzun ki burun emanet gibi duruyor o kadar pişmabımki çektiğim acıya hiç ama hiç değmez
15 de ödemler orantısız iniyor onun için bence en tuhaf görüntü o zaman oluyor16. gün, fare gibi görünmek normal mi ilk haftalarda
Teşekkür ederim içim rahatladı biraz :) Birden balon gibi şişip fos diye inince toparlayamiyor sanırım kendini cilt. Dudak burun mesafesi çok fena zaten ,üst dudağım kayboldu iyice, gözlerim çöktü fln15 de ödemler orantısız iniyor onun için bence en tuhaf görüntü o zaman oluyor3 defa ameliyat oldum ama gerceğine yakın goruntu ve kusurları en iyi farkettiğim zamanda o zaman oluyor. Sizin burnunuza gelince bir ödem olduğu zaten belli ve sekli hos duruyor burun ile dudak mesafesi acıldıgı için biraz tuhaf hissetmiş olabilirsiniz ama bence güzel duruyor zamanla burnunuz oturur.
Siz kaçıncı gundesiniz? Dudak mesafesi ve çenem uzun deyince kendime benzettim tarifinizi.Özgüven kazanayım diye burnumu yaptırdım gerçekten zorla güzellik olmuyormuş küçük buruna takıntım yaptırdım şuan gülemiyorum gülünce fatih üreke benziyorum üst dudağım yüzünden açık gülemiyorum. Burnumun ucu çok ama çok şiş hadi geçer diyelim benim dudak üstüm ağzım ve çenem burnuma göre o kadar uzun ki burun emanet gibi duruyor o kadar pişmabımki çektiğim acıya hiç ama hiç değmez
merak etmeyin ödem inince o tuhaf görüntü gidiyor en kotu ust dudaga dolgu yaptırırsın burun guzel. zor bende cok zorlandım bende v ucu oldu :) ama hepsi geçiyor . insanlar eleştirdi , öğrencilerim eleştirdi .çocuklar cok acımasızdı ama sonuca ulasana kadar vazgecmeyin bekleyin.Teşekkür ederim içim rahatladı biraz :) Birden balon gibi şişip fos diye inince toparlayamiyor sanırım kendini cilt. Dudak burun mesafesi çok fena zaten ,üst dudağım kayboldu iyice, gözlerim çöktü fln
Gerçekten ameliyat sonrasi en zor kısım psikolojiyle alakaliymis...
Pazartesi başlıyorum işe, benim de öğrencilerimden eleştiri yağmuru gelecek ilk etaptamerak etmeyin ödem inince o tuhaf görüntü gidiyor en kotu ust dudaga dolgu yaptırırsın burun guzel. zor bende cok zorlandım bende v ucu oldu :) ama hepsi geçiyor . insanlar eleştirdi , öğrencilerim eleştirdi .çocuklar cok acımasızdı ama sonuca ulasana kadar vazgecmeyin bekleyin.
Canım duzeldı mı guluşınuz cevap verebilirmisnzÖzgüven kazanayım diye burnumu yaptırdım gerçekten zorla güzellik olmuyormuş küçük buruna takıntım yaptırdım şuan gülemiyorum gülünce fatih üreke benziyorum üst dudağım yüzünden açık gülemiyorum. Burnumun ucu çok ama çok şiş hadi geçer diyelim benim dudak üstüm ağzım ve çenem burnuma göre o kadar uzun ki burun emanet gibi duruyor o kadar pişmabımki çektiğim acıya hiç ama hiç değmez
1 haftadır görüyorum seni boş beleş bir şeyin peşinde dolanıp duruyorsun. Bak sana diyorum doktor 1.5 ay boyunca bana gülmek yasak dedi. İnstagramdan başarılı doktorlara sor bu soruyu. Yeter ki tek derdin gülmek olsun düzelir nedir yani. Dudaklarının sinirlerini kestiler sanki niye bu kadar dert ediyorsun?Canım duzeldı mı guluşınuz cevap verebilirmisnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?