Zorla güzellik olmuyor

butterfly_29

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2012
116
103
298
28
Özgüven kazanayım diye burnumu yaptırdım gerçekten zorla güzellik olmuyormuş küçük buruna takıntım yaptırdım şuan gülemiyorum gülünce fatih üreke benziyorum üst dudağım yüzünden açık gülemiyorum. Burnumun ucu çok ama çok şiş hadi geçer diyelim benim dudak üstüm ağzım ve çenem burnuma göre o kadar uzun ki burun emanet gibi duruyor o kadar pişmabımki çektiğim acıya hiç ama hiç değmez

Özgüven kazanayım diye burnumu yaptırdım gerçekten zorla güzellik olmuyormuş küçük buruna takıntım yaptırdım şuan gülemiyorum gülünce fatih üreke benziyorum üst dudağım yüzünden açık gülemiyorum. Burnumun ucu çok ama çok şiş hadi geçer diyelim benim dudak üstüm ağzım ve çenem burnuma göre o kadar uzun ki burun emanet gibi duruyor o kadar pişmabımki çektiğim acıya hiç ama hiç değmez

Merhaba
Ne kadar oldu ameliyat olalı?
Belki burnunuz tam oturmadigindan size öyle geliyordur.
Benim dört ay oldu,ancak alıştım yeni yüz ifademe.
Gerçekten de ameliyat işin en kolay kismiymis
Zor olan sonrasiymis.

Ne kadar oldu ki? İstersen biraz zamana bırak. İlk ameliyat sonrası yeni buruna alışmak biraz zaman alıyor. Yıllarca taşıdığın o şey değişince biraz problem oluyor. Bu arada mahsuru yoksa kime olduğunuzu da özelden yollar mısınız? Ağrı dediğiniz için merak ettim.

Ben de aynı dertten muzdaribim :( ve Fatih Urek benzetmesi cuk oturdu diyebilirim😂
Benim gözlerimin arası da açıldı,bi tuhaf oldum. Cirkinlestim resmen...
16. günden bildiriyorum...

Gözleriniz görünmeden fotoğraf atsanız da baksak keşke.Nedense abarttığınızı düşündüm.Tam oturmamıştır bence burnunuz size ondan öyle geliyor.

16. gün, fare gibi görünmek normal mi ilk haftalarda😔

Eklentiler

• 20190315_205204.webp
    20190315_205204.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 196
  • 20190315_205143.webp
    20190315_205143.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 229
  • 20190315_205035.webp
    20190315_205035.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 198
Hayır bence gayet güzel olmuş. Belki gözünüz yeni haline alışmadığı için size kötü gelmiştir

• Beğen
Reactions: mw-
16. gün, fare gibi görünmek normal mi ilk haftalarda😔
15 de ödemler orantısız iniyor onun için bence en tuhaf görüntü o zaman oluyor :D 3 defa ameliyat oldum ama gerceğine yakın goruntu ve kusurları en iyi farkettiğim zamanda o zaman oluyor. Sizin burnunuza gelince bir ödem olduğu zaten belli ve sekli hos duruyor burun ile dudak mesafesi acıldıgı için biraz tuhaf hissetmiş olabilirsiniz ama bence güzel duruyor zamanla burnunuz oturur.

15 de ödemler orantısız iniyor onun için bence en tuhaf görüntü o zaman oluyor :D 3 defa ameliyat oldum ama gerceğine yakın goruntu ve kusurları en iyi farkettiğim zamanda o zaman oluyor. Sizin burnunuza gelince bir ödem olduğu zaten belli ve sekli hos duruyor burun ile dudak mesafesi acıldıgı için biraz tuhaf hissetmiş olabilirsiniz ama bence güzel duruyor zamanla burnunuz oturur.
Teşekkür ederim içim rahatladı biraz :) Birden balon gibi şişip fos diye inince toparlayamiyor sanırım kendini cilt. Dudak burun mesafesi çok fena zaten ,üst dudağım kayboldu iyice, gözlerim çöktü fln:(
Gerçekten ameliyat sonrasi en zor kısım psikolojiyle alakaliymis...

Siz kaçıncı gundesiniz? Dudak mesafesi ve çenem uzun deyince kendime benzettim tarifinizi.

Teşekkür ederim içim rahatladı biraz :) Birden balon gibi şişip fos diye inince toparlayamiyor sanırım kendini cilt. Dudak burun mesafesi çok fena zaten ,üst dudağım kayboldu iyice, gözlerim çöktü fln:KK43:
Gerçekten ameliyat sonrasi en zor kısım psikolojiyle alakaliymis...
merak etmeyin ödem inince o tuhaf görüntü gidiyor en kotu ust dudaga dolgu yaptırırsın burun guzel. zor bende cok zorlandım bende v ucu oldu :) ama hepsi geçiyor . insanlar eleştirdi , öğrencilerim eleştirdi .çocuklar cok acımasızdı ama sonuca ulasana kadar vazgecmeyin bekleyin.

merak etmeyin ödem inince o tuhaf görüntü gidiyor en kotu ust dudaga dolgu yaptırırsın burun guzel. zor bende cok zorlandım bende v ucu oldu :) ama hepsi geçiyor . insanlar eleştirdi , öğrencilerim eleştirdi .çocuklar cok acımasızdı ama sonuca ulasana kadar vazgecmeyin bekleyin.
Pazartesi başlıyorum işe, benim de öğrencilerimden eleştiri yağmuru gelecek ilk etapta 🤷🏻‍♀️ Umarım şimdi istediğiniz burna kavuşmuşsunuzdur,darısı bizim başımıza 😌

Canım duzeldı mı guluşınuz cevap verebilirmisnz

Canım duzeldı mı guluşınuz cevap verebilirmisnz
1 haftadır görüyorum seni boş beleş bir şeyin peşinde dolanıp duruyorsun. Bak sana diyorum doktor 1.5 ay boyunca bana gülmek yasak dedi. İnstagramdan başarılı doktorlara sor bu soruyu. Yeter ki tek derdin gülmek olsun düzelir nedir yani. Dudaklarının sinirlerini kestiler sanki niye bu kadar dert ediyorsun?

Back
X