Merhaba size dün duyduğum ve gördüğüm (görmez olaydım) bir olayı anlatayım.
Arkadaşım bir çocuğu seviyor. (Çok yakın değiliz ama severim kendisini) Bizim sınıftan çalışkan birisi.. Kankası yani sürekli gezdiği de beni seviyor. Her ne kadar söylemese de her derste- aralarda sürekli bakıyor göz göze geliyoruz espiri yapınca ilk bana dönüyor vs. bilirsiniz o durumları :)
Çocuğun sorunu sigara. Çok fazla içiyor. Alkol desen arada sırada ailesinden kaçırıp.Her arada içiyor (teneffüs yani) hem de okulun içinde! Boyu spor yapmasına rağmen çok uzamamış sırf bu yüzden. Derste köm köm öksürüyor vs. İçim gidiyor
Yakalansa bitti zaten ve de tüm sınıf biliyor. Arkadaşımın sevdiği de başlarda ona destek olmak için yanındaydı fakat ona da tattırmış diye duydum alıştırıyormuş. Kız da ben de şoktayım :26:
Ben ve benim kankardeşim, dostum konuştuk bunu.B: "Ben beni seven birine sigarayı bıraktırmıştım." dedi. Ne yapmalıyım?
Kurunun yanında yaş da yanar misali...
Anlaşılmamış :) Aceleye geldi kusura bakmayın.
Arkadaşım:K
Kankam,dostum: B
Kötü alışkanlıklara sahip kişi (Beni seven): T
Mağdur ve kötü yola düşen (K'nin sevdiği) insan: F
Üniversitede oluyor bu olaylar.
Arkadaşım bir çocuğu seviyor. (Çok yakın değiliz ama severim kendisini) Bizim sınıftan çalışkan birisi.. Kankası yani sürekli gezdiği de beni seviyor. Her ne kadar söylemese de her derste- aralarda sürekli bakıyor göz göze geliyoruz espiri yapınca ilk bana dönüyor vs. bilirsiniz o durumları :)
Çocuğun sorunu sigara. Çok fazla içiyor. Alkol desen arada sırada ailesinden kaçırıp.Her arada içiyor (teneffüs yani) hem de okulun içinde! Boyu spor yapmasına rağmen çok uzamamış sırf bu yüzden. Derste köm köm öksürüyor vs. İçim gidiyor

Ben ve benim kankardeşim, dostum konuştuk bunu.B: "Ben beni seven birine sigarayı bıraktırmıştım." dedi. Ne yapmalıyım?
Kurunun yanında yaş da yanar misali...
Anlaşılmamış :) Aceleye geldi kusura bakmayın.
Arkadaşım:K
Kankam,dostum: B
Kötü alışkanlıklara sahip kişi (Beni seven): T
Mağdur ve kötü yola düşen (K'nin sevdiği) insan: F
Üniversitede oluyor bu olaylar.
Son düzenleme: