- 14 Mart 2016
- 697
- 241
- 103
- 31
- Konu Sahibi Pembe PanjurluEv
Hayatinizda dibe batmisken hangi zorlu yollari astiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evlilik olmadi kpss olmadi. Kaldim boyle ortada. Ne olcak,bilmiyorumSiz hangi zorlu yoldasınız yazin ki belki sizinle aynı yoldan geçmiş birileri denk gelir. Böyle yüzeysel soruyla çözüm bulamazsınız
Bu kadar genel bir konuya kimse doğru düzgün cevap yazamaz. Spesifik sorununuz neyse onu belirtinHayatinizda dibe batmisken hangi zorlu yollari astiniz?
Evlilik olmadı derken boşanma mı? Yardımcı olacaksa eğer, boşanacağım zaman hem babamı kaybetmiştim hemde eşimle aynı büroda çalışıyorduk ve büro eşimindi o yüzden işten çıkmam gerekiyordu, yani hem işsiz hem evliliğim bitmiş hemde babamı kaybetmiş durumdaydım, tam bir yıkımdı ama ben onu yapıma çevirdim ve herşeyi yeniden inşa ettim. Şuanda çok güzel bir kariyerim ve ilişkim var. Unutmayın, bazen birşeylerin yoluna girebilmesi için herşeyin raydan çıkması gerekir.Evlilik olmadi kpss olmadi. Kaldim boyle ortada. Ne olcak,bilmiyorum
Amaaan herkes evlenmek ve KPSS peşinde. Gerçi KPSS de çoğu meslek için şart ama, olmuyor olmuyor diye sizlanma çok görüyorum. Çalışacaksınız eğer istediğiniz yol buysa. Bir olmayacak siz bin çalışacaksınız, iki olmaz iki bin çalışacaksınız. Yapanlar tek seferde yapmadı bazen iki, üç, beş denemeden sonra oldu ama pes etmediler. Başarılı ve mutlu insanlar pes etmeyenlerdir azmedenlerdir.Evlilik olmadi kpss olmadi. Kaldim boyle ortada. Ne olcak,bilmiyorum
Kaynanama yol verdimHayatinizda dibe batmisken hangi zorlu yollari astiniz?
Ben kişisel olarak hiç dibe batmadım.. tüm aile olarak batıktık ..sonra yüzeye çıkmak için tüm enerjimizi kullandık..zaman zaman el ele tutuştuk ..zaman zaman birimiz yüzeye çıktı geri dalıp bir diğerine nefes verdi..çıktık kuzum.Allah sağlık versin sana, gerisi mutlaka yoluna girecek .İnan bana 5 sene sonra özelden mesaj atacaksın ..geçti gitti anamnez nereden biliyordun diyeceksinHayatinizda dibe batmisken hangi zorlu yollari astiniz?
Ölüm, hastalık,sakatlık olmadıkça çözülmeyecek dert yok. Olmayana ağlayarak olabilecekleri kaçırmayın, yaşamaya devamEvlilik olmadi kpss olmadi. Kaldim boyle ortada. Ne olcak,bilmiyorum
O zaman totem yapalim 5 yil sonra sana yazacagimBen kişisel olarak hiç dibe batmadım.. tüm aile olarak batıktık ..sonra yüzeye çıkmak için tüm enerjimizi kullandık..zaman zaman el ele tutuştuk ..zaman zaman birimiz yüzeye çıktı geri dalıp bir diğerine nefes verdi..çıktık kuzum.Allah sağlık versin sana, gerisi mutlaka yoluna girecek .İnan bana 5 sene sonra özelden mesaj atacaksın ..geçti gitti anamnez nereden biliyordun diyeceksin
Her batış yeni bir başlangıç olarak görürüm. Başka bir evlilik başka bir kariyerEvlilik olmadi kpss olmadi. Kaldim boyle ortada. Ne olcak,bilmiyorum