Zorlu yol

Evlilik olmadi kpss olmadi. Kaldim boyle ortada. Ne olcak,bilmiyorum
Evlilik olmadı derken boşanma mı? Yardımcı olacaksa eğer, boşanacağım zaman hem babamı kaybetmiştim hemde eşimle aynı büroda çalışıyorduk ve büro eşimindi o yüzden işten çıkmam gerekiyordu, yani hem işsiz hem evliliğim bitmiş hemde babamı kaybetmiş durumdaydım, tam bir yıkımdı ama ben onu yapıma çevirdim ve herşeyi yeniden inşa ettim. Şuanda çok güzel bir kariyerim ve ilişkim var. Unutmayın, bazen birşeylerin yoluna girebilmesi için herşeyin raydan çıkması gerekir.

Evlilik olmadi kpss olmadi. Kaldim boyle ortada. Ne olcak,bilmiyorum
Amaaan herkes evlenmek ve KPSS peşinde. Gerçi KPSS de çoğu meslek için şart ama, olmuyor olmuyor diye sizlanma çok görüyorum. Çalışacaksınız eğer istediğiniz yol buysa. Bir olmayacak siz bin çalışacaksınız, iki olmaz iki bin çalışacaksınız. Yapanlar tek seferde yapmadı bazen iki, üç, beş denemeden sonra oldu ama pes etmediler. Başarılı ve mutlu insanlar pes etmeyenlerdir azmedenlerdir.

Hayatinizda dibe batmisken hangi zorlu yollari astiniz?
Ben kişisel olarak hiç dibe batmadım.. tüm aile olarak batıktık ..sonra yüzeye çıkmak için tüm enerjimizi kullandık..zaman zaman el ele tutuştuk ..zaman zaman birimiz yüzeye çıktı geri dalıp bir diğerine nefes verdi..çıktık kuzum.Allah sağlık versin sana, gerisi mutlaka yoluna girecek .İnan bana 5 sene sonra özelden mesaj atacaksın ..geçti gitti anamnez nereden biliyordun diyeceksin

Ben kişisel olarak hiç dibe batmadım.. tüm aile olarak batıktık ..sonra yüzeye çıkmak için tüm enerjimizi kullandık..zaman zaman el ele tutuştuk ..zaman zaman birimiz yüzeye çıktı geri dalıp bir diğerine nefes verdi..çıktık kuzum.Allah sağlık versin sana, gerisi mutlaka yoluna girecek .İnan bana 5 sene sonra özelden mesaj atacaksın ..geçti gitti anamnez nereden biliyordun diyeceksin
O zaman totem yapalim 5 yil sonra sana yazacagim😊

6 yaşında cinsel istismara maruz kaldım. seneler süren mahkeme sürecinde ceza almadı. Başka bir kıza daha istismarda bulundu bu süreçte tam ceza alacak davalar birleşecek derken trafik kazasında öldüğünü öğrendim. Sanırım en çok o zaman özgür hissetmiştim kendimi.

Back
X