zoru basardim sigarayi biraktim spora ve diyete basladim

egzocan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2013
73
6
28
Antalya
Basliktaki gibi sigarayi biraktim.gecen yazin basinda 54 kiloydum sigarayi biraktigim icin 58 kiloya kadar ciktim baktim kilolar aldi basini gidiyor 4 ay sonra sigaraya geri basladim. Geri basladim ama kilo almaya devam ettim demek ki sigarayla kilonun alakasi yokmus diyip sigarayi yeniden biraktim :) spora ve diyete basladim. Burdanda yediklerimi yazip takip etmek istiyorum çünkü gün icinde ne yedigimi anlayamiyorum :)
su anki kilom: 61 :(
Hedef kilom da 54
insallah azimle devam ettirebilirim

Bgn yediklerim
sabah: ceyrek ekmek, bir dilim kadar beyaz peynir, 2 adet yesil zeytin,
Ara yok :(
Öğlen: tavuk tantuni 1 lavas ekmegine durum, 1 adet ayran
Ara: 2 bardak cay :) 1 tane 200 ml seker ilavesiz meyve suyu
Aksam: yarim kase yayla corbasi, 1 dilim beyaz ekmek..
1.5 litre su ictim gün boyu

Canım sen de benim gibiymissin.
Ben de 5 ay önce bıraktım sigarayı
Ve 5 kg kadar aldım sigarayla bağlantısı yok iştahım çok açık
Arada uğrarim spor olarak ne yapiyorsin

Canim önceden 2 yil plates yaptim simdide sabahlari 30 dk erken kalkip kosup aksam plates yapıyorum 1 haftadir yeniden basladim platese hemen faydasini gördüm. Insallah bu sefer kilo almayip vermeyi planliyorum istahim benimde acildi ama su ve meyveyle gecistirmeye calisiyorum..

Günaydınlar
dün aksam spor yapamadim cok erken yatmisim.
sabah 20 dk yururyus yaptim
kahvalti olarak ta uzerine 1 tane pogaca yedim :( babam almis sicak sicak dayanamadim
isum biraz hareketli oldugu icin yakarim diye düşündüm.

bende senin gibiyim aynen bende 63 kiloyum öncelikli hedefim 55 ama nihai hedefim 48 Allahın izniyle takip edicem seni

Başarılar canım
Plates çok güzel benim de vaktim olsa yapmak isterim
sagol canim benimde cok vaktim olmuyor ama yaratiyorum 3,5 yasinda bir kizim var. 75 kilodan 54 e kadar zayifladim ben. Ama hic bir yerim sarkmadi plates sayesinde.her gun olmasada haftada 4 kere muhakkak yapiyorum insallah sende başlarsın

Sabah ki pogacamdan sonra oglende burgerden tavuk burger yiyerek tügü dikmiş bulunmaktayim bgn :) ama toplam aldigim kalorinin 3 te 1 ini yakarak yediklerimi yakmayi dusunuyorum.
Aksam yemegi olarakta 1 kase yesil salata yedim 1 tane de elma
sporumada simdi basliycam bitince yaptiklarimi yazarim.

canım bende 1 temmuzda doğum günümde sigarayı bıraktım ve kilo aldım şimdi tekrar vermeye çalışıyorum 3 haftadırdiyetteyim 73.300 den 68 e düştüm yarın yine tartılıcam kaç olmuşum diye hedefim 60

Dün aksam ki sporlarım
7 dk ip atladim
20 dk yurudum
40 dk plates yaptim
simdi ise gitmeden de 20 dk yuruyus yaptim..
gece atistirma kacamakları yapiyorum onları da bıraktim mı tam süper olacak. Ama zamanla oda olur.
Pazartesiden pazartesiye kilo bildirimi yapicam. Bgn kahvaltida sadece yesil cay icmeyi düşünüyorum..

Back
X