Demirsema
yalniz degilsin arkadasim tanismiyoruz ama inan neler hissettigini cok iyi biliyorum. 3 yillik evliyim ben de bir kere kimyasal gebelik oldu sonra da korunmamama ragmen hamile kalamadim benden sonra evlenenlerin hep cocuklari oldu herkes kendine gore bir hayat kurdu o kadar garip ki cocugum yok diye arkds ortamlarinda hep bakislarla ezildigimi hissettim ben de. birde ben yurtdisinda yasiyorum evlendikten iki ay sonra geldik yurtdisina stres sikinti buralara alisma surecim adetlerim tamamen duzensizlesti cok kilo aldim 6 ay once spora diyete basladim kilo vermee basladim adetlerim duzene girdi cok sukur su anda ne sorun oldugunu bile bilmiyorum burada sigortam yok doktora gidemiyorum hicbir sekilde su uc senede sadece bir kere kadindogumcuya gitme imkanim oldu turkiyede onda da cok kalabalik bir devlet hastanesiydi bastan savma bi sekilde doktor polikistikover olablir dedi tam emin degilim sonra gel dedi tabi ben gidemedim geri donus tarihimiz geldigi icin.. su an elim kolum bagli burada doktora gidemiorum turkiyeye de gidemiyorum bir doktora gorunebilsem en azindan bi sorun varsa tedaviye baslardim ama hicbir sey yapamiorum kimseye bir sey anlatamadigim icin cocuk dusunmuoruz daha deyip gecstrmeye calisiyorum. icimin nasil yandigini kimse bilmiyor, anneme bile anlatamadigim tek sey su hayatta, cok uzuluyorum dua ediyorum kendiliginden olsa Allahim diyorum benim elimden birsey gelmiyor sen ver Allahim diyorum.. Senin imkanin varsa git arkadasim doktora ne gerekiyorsa yap, sonrasi Allaha birakirsin ama elinden geleni yapmalisin sen de esinde. Bak benim halime beterin beteri var inan dusunsene belki doktora gtsem bir ilac verse gececek bir sey belki cok basit bir kist var ya da enfeksiyon var bi ilac alsam bitecek belki ama imkanim yok sadece beklemek zorundayim turkiyeye donecegim gunu... Ben de artik dayanamadigim icin herkesle iliskimi kestim inan yuregim yaniyor ruyalarimdaa goruyorum cocugum olmus nasil seviniyorum. her seyin hayirlisini rabbim bilir bir hikmeti vardir tabiki inaniyorum ama kadinlarin kadinlara verdigi zarar cok buyuk oluyor..