zoruma giittii

Telefona niye vuruyon bacım?
Sinirlenip şöyle sağa sola vurup zarar verenlere çok gıcık oluyorum valla ya
Malınıza kastınız mı var sokakta mı buluyonuz parayı
Yeni telefondan başka vuracak yer bulamadınız mı

Normal durumumz bidaha ala bilir yanii normaldee asla ilerii git bile demz biraz daa ondanda zoruma giittii hic beklemdgimm harekett

tokati onaylamiyorum ama esinize ve onun malina neden bu kadar fevri davraniyorsunuz? bu davranisi kendinize nasil hak gorursunuz ki?
adam etkiye tepki yapmis siz onun esyasina zarar verince o da patlatmis bitane..
bende aynisini yapardim kusura bakmayin..esimi dusunuyorum,sanirim o da ya agzina geleni sayardi ya da beni itiverirdi baska yere..
gunah degil mi adama ve adamin telefonuna?
hic baslamayin lutfen duygularinizin incindiginden ve adam odun okuz yok efendim saygisizligindan..
ayni tepkiyi bi kadin koysa oooo diye alkislariz,oh ezdirmemissin kendini deriz..
kocalariniz sizin maliniz mi ya?

Ya valla olaya mı şaşırsaam buraya yazılan yorumlara mı bilemedim...
Resmen adamı haklı bulanlar hatta ben de tokat atardım diyenler çıkmış
Pes!
Telefon dediğin nedirya. İstemeden olmuş üstelik. Tokata nasıl varır. Hem söylediği söz hem de bu hareketini oturup sakince konuşun.
Siz de kendinizi gözden geçirin ama buradaki yorumlara bakıp tokatı haklı bulmayın.

Öfke halinde ağzından çıkanları hatırlıyor musun?
Telefon zarar gördüğü için değil de sarfettiğin sözler canını yakmış olabilir.

Kavgaa bime gttikk kasiyerr erkek tii onla konustmm onunn icinn cookk aşiriiiii kiskancc bndee bi andaa konusu verdmmm bayramm als verisi dedii kasiyer bnde evet abii olee dedmm ama adamii tanimam bilmemm elimdeydii telefonu cok hizlida degil refleks ekrana vurdm kirilmasini istermiyimm gene bizm malimizz ama cokk sinrlii bimden eve gelne kadarr killarimii siktii eve grdkk tokatt attii napcagimii bilemedmm kinsmadmm simdidee dondrma alms tatli almass ivir zivir gnlumu almayaa kalkiyoi hic kinsmadm cunkuu o yokatii hak edeckk bisi yapmadmmm

Simdi bn bnm kocam mal ben malima sahip cikmiyom demedm kii bir anda olduu dyorm bn niye istiyim malima zarar glsn ama tokati hak ettim mii sizcee

İnsanlarla iletişim kuramayan ozguveni eksik,kompleksi bi yaratık senin kocan..

Tüm yaratıklardan ozur diliyorum.

17 yasindayimm 3 senelik evlii 1 bucuk yasindaa kizim varr suan 20 yasndayimm esimii seviyorm oda bnii seviyor ama kıskancligii benii mahfetti ne giyinesm ne makyaj yapasim varr disari cikmaya aciz oldumm ciksakta bu adam sana mii baktii sen nereye bakiyonn önüne bakkk cokk sikildm inann konusuyorm anlatiyorm ama aynii bisi fark etmiyoo benm dedigimi yapar istedigimi alr sorn yokk ama bu kiskanclikk benm büyuk sorunm bekarken asiri rahattm gezerdm dolanrdmm maddi durumumuz cok yuksekti erkn evlndm ama bekarlıgın tadnı aldmm ama tek sorunm kıskancc ilerde bu kıskanclık ciddi yerlere ulasırmıı yada kıskanclıgı bitermii acaba

eşin kaç yaşında merak ettim.şimdiden bunalmışsınız ikinizde. sen daha çocukken çocuk doğurmuşsun nereye baksam konunda elimde kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…