zoruma giittii

monatella

Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2015
241
33
18
28
Kocam ilk defaa en cokk senii sevdim en cokta senden zarar gördm dedii cokk zoruma gtti 3 senelk evliyiz agzndan boyle bi kelime ilk defa duydumm 900 tl telfn aldi bir hafta oncee bnde bugunn kavga ettikk bende sinirlendm telefona haff vurdm onundaa yüzü catladii ama catlatmak icin yapmadmm inann hasaas yerine gldii sanirimm tuz olduu camii bay laflar soledi ama normaldee hc kizmaz di bana bununn icinn tokat bileee atti napmaliyimmm sizcee

Kocam yeni aldığım 900 tl lik telefonun ekranını catlatsa belki ben sinirden bir tane vururdum ina , ama ışte o anlık sinirle..belki hani..sinirle olmuş , başka sorun Yoksa gemileri yakmaya değmez, kırıldığını anlar umarım

Tlf la alakalı değil bence tokat bile attığına göre başka sorunlarda var

Yok artık ya, kiytirik bir telefon için tokat mi atılır? Esefle kınıyorum o kocani!
Hiçbir sebeple kimse kimseye tokat atamaz, kimsenin buna hakkı yoktur.
Tamam durduk yere maddi hasar çıkmış ama bunun için de karısını dovmemeliydi.
O telefon bir daha alınır, olmadı tamir olur da karşısındaki nasıl tamir olacak? Cehennemin dibine batsin telefonu, sanki uzay mekiği, uç kuruşluk şey için uç kuruşluk davranış sergilemiş işte.
Hadi velev ki zorlukla aldı telefonu, su an tekrar alamayacak durumda olsun ama bu bile dayağı haklı çıkarmaz. Karısından daha değerli olamaz batasica telefonu!

Telefon yuzunden atilan tokat kotu olmus.

Ama en önemlisi, neden senden zarar gördüğünü soyledi. Ve durup dururken mi soyledi? Altta yatan sebepler belli ki cok onemli.....

Maddi durumunuz kötü mu? Ilk defa mi boyle bir telefon aldi? Bunlarin cevabi onemli..
Ha bi de kavganizin sebebi neydi?

Telefonun kırılmasını kalbini kırarak telafi etmiş arkadaş!

Biriktirmiştir.. Bir telefonluk olay değildir o ama vurması çok yanlış En Büyük KK

Normal durumumz bidaha ala bilir yanii normaldee asla ilerii git bile demz biraz daa ondanda zoruma giittii hic beklemdgimm harekett

en çok seni seven zaten en çok canı yanandır.sevgiden yana bi sıkıntısı yok eşinin anladığım kadarıyla ama tokat atması nahoş olmuş..bi anlık sinirden vurmuştur bence kimbilir ne duyguyla almıştı onu..onun aldığı şeye yeterince özen göstermediğinizi,önem vermediğinizi düşünmüş olabilir..genel olarak hayatınızda sorun yoksa iyi bi evliliğiniz varsa bence çok uzatmayın derim

O tokat bence birikmişliğin tokatı.
Ya da refleks.

Neden tartıştığınız önemli. Sapamana çöpe etrafa zarar mı veriyosun sen de? 3 yıllık evlilikte ikinizde de sinir problemi var herhalde.

Bu sadece telefon için değil de birikmiş bir şey gibi geldi bana kurduğu cümleden. Bir de kavga ediyormuşsunuz neden ettiniz?

Neden huzursuzluk cıkardın peki? Benim 900 liralık telefonum var senın yok oh canıma degsin falan mı dedi?

benim kardesimde malina kiymet vermez ama telefon kirildi diye bir ne annem ne babam vurmaz en fazla bagirir cagirirlar ama suda var 900 tl telefon az degil sonucta o para ne zorluklarla kazaniliyor kizabilirdi ama TOKAT ATACAK KADAR DEGIL

Konuda birsürü eksik detay var ne için kavga ediyırdunuz ne olduda siz telefona vurma gereği duydunuz hemde kırılacak kadar bunlarda önemli..
Ama ne olursa olsun attığı tokadın ne gerekçesi olabilir ne telafisi değmezdi hiçbirşey için helede bir telefon camı yazık..

Hafifçe vurdunuz ve telefonun cami kirildi öyle mi? Eşiniz de tokat atti?
Bence ikinizde de öfke problemi var. Tedavi olmalisiniz.

Back
X