- 5 Mart 2021
- 66
- 32
- 3
- 44
- Konu Sahibi Scarletprincess
21 haftalik gebeyim ultrason ve amniyosentez sonucu heyet kararıyla gebelik sonlandırma kararı verildi.Bu haftada normal doğum mu yoksa sezeryanla gebelik sonlandırma mı önerirsiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun bence normal doğum olması sizin için daha sağlıklı olmazmı. Bilemedim ya yazarken bile zorlandım gerçekten zor bi durum ama Allahın takdiri hakkınızda hayırlısı neyse öyle olsun inşallah21 haftalik gebeyim ultrason ve amniyosentez sonucu heyet kararıyla gebelik sonlandırma kararı verildi.Bu haftada normal doğum mu yoksa sezeryanla gebelik sonlandırma mı önerirsiniz?
Çok geçmiş olsun. Arkadaşımın 24 haftalık gebeliği kalbi durduğu için sonlandırıldı . Doktoru normal doğum tavsiye etti , hemen tekrar hamile kalabilmek için. Çok üzüldü ağladı arkadaşım , sütü gelmesin diye ilaç aldı. Ama 5 ay sonra hamile kaldı , bu hamilelikle kan sulandırıcı kullandı , şimdi kocasının kopyası bir oğlu var21 haftalik gebeyim ultrason ve amniyosentez sonucu heyet kararıyla gebelik sonlandırma kararı verildi.Bu haftada normal doğum mu yoksa sezeryanla gebelik sonlandırma mı önerirsiniz?
Sagolun ilk gebelik olduğu için doktor sezeryan önermiyor ancak suni sancı ile normal doğum beni daha da çok sarsacak diye korkuyorum.Benim erkek kardeşimin eşinin başına geldi tam 2 kere. İlkinde normaş doğumla sonlandırıldı. Kız yıkıldı. O kadar acı çekip bir de üstüne bebeği cansız görmek onu yıktı. Elleri bile vardı zeynep abla demesini unutamıyorum. Allah yardımcın olsun. Bunu aratacak sıkıntı vermesin. Doktorunun önerisini dikkate al ve tabi paikolojik olarak hangisine dayanabilirsen onu seç kardeşim
Sagolun. Doktorum da sezeryan önermiyor ilk gebelik olduğu için ancak 2 3 gün surebilecek olan suni sancı ile normal doguma bu psikoloji ile dayanamam diye düşünüyorum.Çok üzgünüm sizin için. Umarım her şey sizin için hayırla sonuçlanır. Tam olarak tanınız neydi acaba? Normal doğum için sıkıntı olmayacak ise sizin için daha iyi olur tekrar gebelik düşünürseniz sezeryan sonrası beklemeniz gerekecek çünkü.
Bebeği hastanede bırakmayın diyorlar böyle bir durumda bakmadan durabilir miyim Allah yardımcım olsunÇok geçmiş olsun. Sanırım ufak gebeliklerde doğum daha kolay oluyormuş(suni sancı kısımı hariç)
Sezaryen olursanız tekrar hamile kalma süresi de uzuyor. Bence normal doğum yapıp bebeği görmemenizi tavsiye ederim.
Sagolun çok zor bir dönemden geçiyorumÇok geçmiş olsun. Arkadaşımın 24 haftalık gebeliği kalbi durduğu için sonlandırıldı . Doktoru normal doğum tavsiye etti , hemen tekrar hamile kalabilmek için. Çok üzüldü ağladı arkadaşım , sütü gelmesin diye ilaç aldı. Ama 5 ay sonra hamile kaldı , bu hamilelikle kan sulandırıcı kullandı , şimdi kocasının kopyası bir oğlu var. Siz de atlatacaksınız merak etmeyin
Çok geçmiş olsun. Arkadaşımın 16. Haftada sonlandırıldi. Dogum şeklindeydi ama ona balon takmışlardi. Yürümesini istemişlerdi hareket ettikçe bebek düşmüştü tabi biraz uzun sürdü ve kesinlikle bakmasına izin vermediler. Sizde bakmayın. Tabi 16 ile 21 haftada doğum şekli ne kadar farklı olur bilmiyorum. Normal daha iyidir sanirim. İns bundan sonra sağlıklı bebekleriniz olur. Arkadaşımın bundan sonra sağlıklı iki çocuğu oldu. KismetSagolun ilk gebelik olduğu için doktor sezeryan önermiyor ancak suni sancı ile normal doğum beni daha da çok sarsacak diye korkuyorum.
Çok geçmiş olsun. Geçen sene bu zaman ben de 21 haftalik bebeğimi kalbinin gelişimi yaşamla bağdaşmadigi icin yaşama imkani olmadığı icin kaybettim. Ayni yol ayrimindaydik sezeryan mi olsun normal mi. Ben sezeryan istedim normal Doktor kabul etmedi normal doğum olacak dendi ilaçlari sancilari almaya başladim 32 saat bekledik o kdr ilaç aldim ama doğum olmadi o üzüntüyle annelik güdüsü koruma güdüsüyle doğum yapamadim ben açılma olmadi hipofiz bezi doğum emrini vermemiş o kadar ilaca rağmen 1 cm bile açilma olmadi. O kadar saatin sonunda sezeryanla alindim. Ruhsal olarak bunu atlatmak zaten çok zordu benim bir yilimi aldi psikolojik toparlanmam. Bir de normal doğumda hissetsem bana büyük travma olurdu benim icin en sagliklisi buymuş sezeryan oldum. Ama tabiki eksileri var. Sezeryan olma hakkindan biri gitmiş oluyor. Normal doğum yapanlar 3 ay sonra tekrar bebek düşünebilirken sezeryan olan biri 6 ay ya da 1 sene beklemesi gerekiyor bunlar da eksileri. Ama çok şükür şu an 6 haftalik hamileyim. Rabbim dogru zamanda sağlıklı hayirli evlatlar nasip etsin. Bu çok zor bir sinav tum melek annelerine nice nice sabır ve kucaklarini yüreklerini dolduracak guzel evlatlar diliyorum21 haftalik gebeyim ultrason ve amniyosentez sonucu heyet kararıyla gebelik sonlandırma kararı verildi.Bu haftada normal doğum mu yoksa sezeryanla gebelik sonlandırma mı önerirsiniz?
Ilk gebeligim zorunlu sezeryan ile 26da sonlandırıldı belki psikolojisi xok zordur ama keşke normal olsaydi dedim hep sezeryani kotu buldugumdan degil asla yanlış anlamayın21 haftalik gebeyim ultrason ve amniyosentez sonucu heyet kararıyla gebelik sonlandırma kararı verildi.Bu haftada normal doğum mu yoksa sezeryanla gebelik sonlandırma mı önerirsiniz?
Haklısınız çok zor ama bilinçaltınız çok etkilenir. Lütfen bakmamaya çalışın. Rüyalara bile giriyor. Bunun üzüntüsüyle tekrar hamile kalmanız bile zorlaşır. Kendinizi düşününBebeği hastanede bırakmayın diyorlar böyle bir durumda bakmadan durabilir miyim Allah yardımcım olsun![]()
Emin ol atlatacaksın. Evet zor ama içini ferah tutmaya çalış. Ben sana ne desem nafile. Sadece anlayabiliyorum bir anne olarak acını paylaşıyorum inan. Bizim için annelik sadece doğumla başlamıyor. Annelik güçlü olmaktır da aynı zamanda. Bunu unutmamaya çalış. Muhakkak da haberdar et. Allaha emanet ol kardeşim.Sagolun ilk gebelik olduğu için doktor sezeryan önermiyor ancak suni sancı ile normal doğum beni daha da çok sarsacak diye korkuyorum.
Sagolun sizdeEmin ol atlatacaksın. Evet zor ama içini ferah tutmaya çalış. Ben sana ne desem nafile. Sadece anlayabiliyorum bir anne olarak acını paylaşıyorum inan. Bizim için annelik sadece doğumla başlamıyor. Annelik güçlü olmaktır da aynı zamanda. Bunu unutmamaya çalış. Muhakkak da haberdar et. Allaha emanet ol kardeşim.
Neden sonlandırıldı hangi hastahane yapildiIlk gebeligim zorunlu sezeryan ile 26da sonlandırıldı belki psikolojisi xok zordur ama keşke normal olsaydi dedim hep sezeryani kotu buldugumdan degil asla yanlış anlamayın
Gelişim geriliği vardi gelişimi durdu mecbur alındı 2 gün yasadi vefat ettiNeden sonlandırıldı hangi hastahane yapildi