- Konu Sahibi Scarletprincess
Evet öle allahtan tutunacağım bi oğlum var ama onu severlen bile meleğim geliyor aklıma ben artık onu o engelleriylede kabul etmiştim savaşmak için o engelliliklere rağmen savaş açıp yenicektik öle hayal ettim kendimi ona hazırlamıştım kayıp gitti ve benim tekrar anne olmam çok riskli aynı riskleri taşıcam doktorum öle söledi ya tüp bebek yada aşılama ama onlar bile riskli rahmimde çok fazla dikiş var ve hamile kaldığımda o dikişlerin patlama riski varmış aklımdan çıkmıyo rüyamda emziriyorum ağlıyorum bi rüya gördüm aklımdan çıkmıyo çıkaramıyorumBir oğlunuz varmış tutuncak bir dalıniz var demek çok şükür kimuhakkak destek alın yoksa ileride çok daha zor oluyor hayat benim bebegimim sağlık problemi yoktu görünen ve ben doguma gireceğim gün bi dünya bebek alışverişi yaomistim poşetlerle hastanede buldum kendimi çok zordu hersey o günler hala aklıma gelince o gün tüm gün basim agriyor gözümden yas akıyor artık böyle olmak istemediğim için oğlum için destek almaya başladım sizde yeni bir bebek öncesi destek alın sakin ertelemeyin onlar bizim meleklerimiz ins birgun kavusacagiz