Üç kaybım var. 6. Haftada bebeklerimi kaybediyorum. Bu seferki 6+3 te kalbi durdu. Pıhtılaşmadan şüphelendi ama en yüksek dozda ilaca rağmen yine olmadi. Romatolojiye yönlendirdi
Benim sorum şu: Hâlâ kürtaj olmadim çünkü kan sulandırıcı etkisinin geçmesi bekleniyor Araştırma hastanesine göründüm. 3 kayıp olduğu için parça ayni hastanede tıbbi genetige verilecek Bu çok iyi haber ama olay şu ki anestezisiz kürtaj yapıyor. Sadece sprey sikacakmis
Şehir hastanesine gittim Sedasyon veriyor ama alınacak parçanin bir kısmı kendi patolojilerine verilecek Parça çok küçük olduğu için doktor "bence böldürme, ben senin yerinde olsam dişimi sıkar araştırmada olurdum. En azından bütünlük bozulmadan tıbbi genetige gider" dedi. Çok korkuyorum karar veremiyorum o acıya dayanabilir miyim bilmiyorum Diğer yandan sorunun kaynağını bulmak için yol gosterici olur mu bunu düşünüyorum Bana karar vermemde yardım edin lütfen çok caresizim Yaşadığım durumun üzüntüsü ayrı anestezisiz kürtaja dayanabilir miyim bilmiyorum Hiçbir kadın böyle bir acıyı hak etmiyor
Benim sorum şu: Hâlâ kürtaj olmadim çünkü kan sulandırıcı etkisinin geçmesi bekleniyor Araştırma hastanesine göründüm. 3 kayıp olduğu için parça ayni hastanede tıbbi genetige verilecek Bu çok iyi haber ama olay şu ki anestezisiz kürtaj yapıyor. Sadece sprey sikacakmis