Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalp atışı olmadığı için çok sağolunNeden oldunuz kurtaj peki geçmiş olsun
Ne kadarlıkti pekiKalp atışı olmadığı için çok sağolun
9 haftalık olması gerekirken 6. haftada kalmistiKalp atışı olmadığı için çok sağolun
Bende 6 mayısta kürtaj oldum kalbi durdu diye her ay bi Ümit belki bu ay oldu diye bekliyorum ama yok olmuyoBenzer durumu yaşayanlar yeni umutlarla hamilelik planlayanlar/ hamile kalanlar süreçleri değerlendirip destek olalım birbirimize.
Ben henüz ilk adetimi gördüm öncekine oranla hem fazla geldi hem uzun sürdüBende kürtaj oldum malesef adetlerim az gelmeye basladı sizde durumlar nasıl??
Allah aramasın inşallah cümlemize Rabbim sağlıkla dünyaya gelicek olanı hayırlısıyla tez zamanda nasip ederBende 6 mayısta kürtaj oldum kalbi durdu diye her ay bi Ümit belki bu ay oldu diye bekliyorum ama yok olmuyo![]()
Haklisiniz kürtaj deyince de bana aynısı oluyor içim sızlıyor yaşadığımızı biz biliyoruz kelimeler aracı işte..Tıbbi tahliye cümlesi öyle canımı acitmistiki aralık ayında nerdeyse 1 yıl olacak ama dün gibi iste.Senin hayalin umudun hayatın basit iki kelime içine sığmak zorunda kalıyor malesefgörünce içim sızladı allah kimseye yasatmasin
Canım çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın.. Aynı şekilde kalp durması ile kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimi kaybettim.. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım.. O bebeğimi de dört buçuk aylıkken farklı bir sebepten dolayı maalesef kaybettim.. Normal doğumla hamileliğim son buldu.. Hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım.. Rabbime şükürler olsun ki şimdi 5 aylık olduk vebu sefer herşey yolunda ilerliyor.. Yani demem o ki yeni bir hamilelik için herhangi bir engeliniz yok.. Buna da şükür.. Rabbim ne nasip ederse onu yaşıyoruz işte..Benzer durumu yaşayanlar yeni umutlarla hamilelik planlayanlar/ hamile kalanlar süreçleri değerlendirip destek olalım birbirimize.
Ben de öyle düşünüyorum rabbim ne zaman nasip ederse olurCanım çok geçmiş olsun Rabbim tekrarını yaşatmasın.. Aynı şekilde kalp durması ile kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimi kaybettim.. 3 ay sonra tekrar hamile kaldım.. O bebeğimi de dört buçuk aylıkken farklı bir sebepten dolayı maalesef kaybettim.. Normal doğumla hamileliğim son buldu.. Hiç adet olmadan tekrar hamile kaldım.. Rabbime şükürler olsun ki şimdi 5 aylık olduk vebu sefer herşey yolunda ilerliyor.. Yani demem o ki yeni bir hamilelik için herhangi bir engeliniz yok.. Buna da şükür.. Rabbim ne nasip ederse onu yaşıyoruz işte..
Progestan kullandığım için benim belirtilerimde bi eksilme olmamıştı ama çok onla belirlenebilir bisey olcagini sanmıyorumMerhaba birşey merak ediyorum
Sat a göre 8 haftalık hamileyim ama hiç doktora gitmedim geç öğrendim emziriyodum gecikmeyi normal gecikme sandım..
Bebeğin kalbi durunca belirtilenizde bir değişiklik oluyor mu yani hissediliyor mu
Bende kusma yok sadece midemd hassasiyet ve yanma yer yer kasık ve bel ağrım oluyor
Fikrinizi almak istedim doktora haftaya gidebilicem