Zorunlu kurtaj. Yardim edin

Hastanede mi oldunuz? Ben evde olcam sandim.

Tabiki hastanede
Ben sureci yanlış mi anladim acaba. Sanki bana bir hap verecegini ve kendi kendime kanama ile atacağını soyledi. Zaten o an ki sokla ne dediğini de anlamamış olabilirim. 3 gun sürecek falan dedigini hatirliyorum sadece. Bir de dusum sonrasi rahime bakilacakmis sonraki surecte.
Sali gunu gittigimde daha dikkatli dinlerim.
Tesekkur ederim bilgi verdiğiniz için.

Evet düşükten sonra Rahime bakıyorlar içinde parça kalmış mı diye onun dışında rahat olun korkacak hiçbşy yok

Canım çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm.. İki kez kürtaj oldum.. Korkulacak bir durum yok merak etme zaten beş dakikalık bir işlem ve sen anestezi altında oluyorsun 10 dk lık uyutuyorlar seni kısa süren birşey ikiz olması da bunu çok zorlaştıracağını sanmıyorum.. Rahimi temizleme işlemi bu zaten..zehirlenme durumu yanlış hatırlamıyorsam 10. Haftadan sonra oluyormuş diye duydum o da uzun bir süre kalırsa.. Stresten miden bulanıyor muhtemelen Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.. En kısa zamanda kucağını bebişlerle doldursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…