Zorunlu olduğu için evliliği yürüten var mı?

Elbette vardır sadece kadın değil bu erkek,ler içinde geçerli ama bunu kendine bile itiraf etmekten çekiniyor insan ..canm sorunu nu yüzeyselde olsa biraz anlatsaydın keşke belki yardımcı olunabilirdi. neden mecburiyet mesela allah yardımcınn olsun canımmm ...

Son düzenleme:
Türkiye'de mecburi istikâmeti evliliğinin devamı olan çok çok fazla kadın vardır.

hem mecburiyetten hemde bağlılığını koparmaktan korkarak yürüten çok insan vardır tabi.
ben şahsen çok seviyorum ve onsuz olmak korkutuyor beni
iyi taraflarına bakarak aykata kalmaya çalıyoruz işte

bence çok vardır. özellikle ekonomik özgürlüğü olmayan kadınlar mecburen evli kalıyor, komşularımda örnekleri var.

bir de, evliliğin getirdiği alışkanlıklardan çıkmak zor. evlilik sevgiye mi dayanıyor, alışkanlık mı olmuş, bunun ayrımını yapmak da zor.
bu da evliliği sürdürmede bir sebep.

boşanmak, dul kadın olmak, kendi ayaklarının üzerinde durmak cesaret gerektiriyor. fırtınalı bir denize atlamak gibi.

ama kadın, kendini hazırlayıp atlamalı bu denize.

hazır olana kadar katlanıp, sonra tekmeyi basan arkadaşım da var.

Allah güç kuvvet versin bu durumda olanlara.

ekonomık ozgurluğum var ama mecburum ona katlanmaya işteee
adam boşanmam dıyor baska bırsey demıyor...

Mecburen yanındayım beni onsuzluk korkutmuyo yada bir çocugum yok. Ben sadece babasini mayısta kaybetti. Herşeyinde ben yanindaydim şimdi bırakıp gitmek dogrumu onu bilmiyorum. Gidecek yerim var ama bu sebepten gidemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…