zorunlu sezeryanla ilgili soru

dygdrsn

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
14
1
35
Arkadaşlar merhaba ben ilk doğumumu sezaryen la yaptım 4 sene önce ve şuan 33 haftalık hamileyim doğum için fiyat araştırıyorum şöyle bir sorum olacak ilki sezaryen olduğu için ikincisi de zorunlu sezaryen mi yoksa isteğe bağlı sezaryen mı giriyor çünkü arasında fiyat farkı var

Arkadaşlar merhaba ben ilk doğumumu sezaryen la yaptım 4 sene önce ve şuan 33 haftalık hamileyim doğum için fiyat araştırıyorum şöyle bir sorum olacak ilki sezaryen olduğu için ikincisi de zorunlu sezaryen mi yoksa isteğe bağlı sezaryen mı giriyor çünkü arasında fiyat farkı var

Genelde sezryandan sonra nornali onermiyolar diye biliyorum canim bizim burdaki ozel hastanede pek bi fark yoktu ben dogum yaptigimda ben ozellikle sezeryan istemistim hatta
Normal 800 di sezeryan 950 di cok fazla bi fiyat olmuyo diye bliyorum

ilki sezeryan olduğu için zorunlu sezeryana giriyor. zorunlu sezeryan isteğe bağlı sezeryandan daha hesaplı olmalı.

Normalle zOrunlu sezeryan 900 tl istege bagli 1400 bazi yerlerde 1600 baya bi fark var oyusden merak ettim ilki sezeryan buda sezeryan olucagi icin umarim zorunluya giriyordur cvplariniz icin tskkrler hastaneye kntrole gidince sorayim bi

Normalle zOrunlu sezeryan 900 tl istege bagli 1400 bazi yerlerde 1600 baya bi fark var oyusden merak ettim ilki sezeryan buda sezeryan olucagi icin umarim zorunluya giriyordur cvplariniz icin tskkrler hastaneye kntrole gidince sorayim bi
doktor normal istiyor musun diye sormuyor bile. ilki sezeryan olduğu için ikinci de sezeryan olacak diyor. bu zorunlu anlamına gelmiyor mu?

X