Zorunlu yolculuk

Asetilkolin

Mucizem ♡ ☆
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
490
452
23
29
Kızlar öncelikle herkese hayırlı akşamlar. Böyle bir konu buraya mı açılır bilmiyorum ama yazıyım dedim.
Ben yabancı vatandaşım. Pasaportumun süresi dolacağı için konsolosluktan yeniletmek istiyorum. İlk defa yapıcam bunu ama ufak bir problemim var. Ben 13 haftalık hamileyim ve hamileliğimin başında düşük riskim vardı. Doktorum doğurana kadar dikkat etmemi söyledi. Ankarayla aramız 3 saat ama ben korkuyorum yolculuk riskli olur diye. Konsolosluğu arıyorum açmıyorlar. Diyeceğim ki benim böyle durumum var raporda aldım anneme vekalet veriyim o yapsın benim yerime. Adamlara da bi türlü ulaşamıyorum.
Şimdi ben nasıl halledicem bu işi? Özellikle yabancı arkadaşlar önceden böyle bişey yaptıysanız nasıl hallettiniz? Mecbur kalırsam gitmeye çok kötü sonuçlar olur mu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler kızlar

Doktorunuzla gorusun,o soyler yolculuga uygun olup olmadiginizi.
Ayrica vekaletle olmaz, kendiniz gitmelisiniz.

Doktorunuzla gorusun,o soyler yolculuga uygun olup olmadiginizi.
Ayrica vekaletle olmaz, kendiniz gitmelisiniz.
Yarın randevum var gidip soracağım. Ben umuyordum ki velaketle olur banada zorluk olmaz diye ama napalım. Hayırlısı hakkımızda

Ülke hangisi yabancısınız da nerelisiniz

Mail adresi vs yok mu ya da internet sitesi

Ülkemizi arayıp oradan bilgi almaya çalışın bir de

Ülke hangisi yabancısınız da nerelisiniz

Mail adresi vs yok mu ya da internet sitesi

Ülkemizi arayıp oradan bilgi almaya çalışın bir de
Azeriyim ben. 2 haftadır hergün arıyorum ve sesli mesaj bırakıyorum. İnternet sitesine girdim iletişimde sadece fax no ve normal no var. Maalesef azerbaycanı arama gibi şansım yok

Back
X