ertelemene sevindim çünkü ben de annem çok korkmasına olumsuz bakmasına karşın tek bir doktora gidip apar topar ameliyat oldum ve sonuç berbat. şimdiki aklım olsa aylarca araştırır, bir doktora karar vermeden önce en azından 3-4 doktorun ne dediğini görürdüm. zaten şimdi revizyon için öyle yapıyorum ama artık düzelip düzelmeyeceğinin bir garantisi yok. benim olduğum doktorla zühtü demirin karşılaştırılmasına olanak yok tabi, şu an zühtü bey benim en güçlü doktor adayım ama yine de tek gördüğüm doktor o değil. sonradan 2. bir pişmanlık yaşamak istemiyorum. hem şimdi arkadaşın ameliyat olacakmış madem, sen de onun sonucunu görmüş olursun sana referans olur. ayrıca pyron'ın dediği gibi insan en baştan çirkin burnumdan kurtulsam yeter diyor ama sonra bazı hatalar olunca, çok güzel estetik burunları görünce üzülüyor. arkadaşın için zühtü bey zaten süreci anlatır size. ama mesela ben ameliyattan sonraki birkaç gün sıvı ağırlıklı kesinlikle çok çiğnenmeyen gıdalarla beslendim. sonra kesinlikle burnunun üstüne yatmamaya dikkat etmeli. alçılar çıktıktan sonra uzun süre yüzünü güneşe vermemeli. fazla gülmemeli yani güçlü mimikler zarar verebilir. burnunu silmemeli, akarsa burun deliklerinin altına peçete değdirmeli sadece..uzun süre gözlük takmamalı...