zühtü demir'e burun estetiği yaptıranlar???

sumrusimay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2009
165
0
96
Ankara
dün bi kız arkadaşımla Zühtü Demir'in kliniğe gittikk aslında sadece arkadaşın burnu yapılacaktıı ön görüşme için gitmiştik zaten. gerçii bende düşünüyodumm ama üniversiteyi falan biitirdikten sonra ancak yaptırabiliirmm diyodumm derken zühtü hoca arkadaşın fotolarını çektikten sonra benimkinide çektii...öyle bi tasarım yaptıkii bian önce burnumu yaptırmak istiyorumm..ameliyat olanlardan süreçle ilgilii bilgiler alabilirsem çok seviniirmm biçokk şey okuudumm bu konuda ama yinede deneyimli birilerinden yardım bekliyorumm...

bende öncede çokk görüşüyodumm olanlarla ama şimdi iş ciddileşince şaşırdımm npacağımıı bilmiyorumm korku da vaar birazz ya kötü olursa eskiisnden diyee
ssonra tasaarımlarıda koycamm buarada:)

önden ve yandan bütün resimler var ama önden düzeltilmişş halini başka bi uzantıda kaydetmiş zühtü hoca oyüzden yüklenmedii o :) gerçii öylesine yapmıştıı tekrar yaptırımyı düşünüyorumm :) ama iyi yinede çokk beğendimm

Eklentiler

• $3.webp
    $3.webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 842
  • $4.webp
    $4.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 1.379
  • $1.webp
    $1.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 1.143
aslında çokta takmıyorum aynı burunda olabilirr...çünküü kemikli hali çok kötüü eskisindfe daha iyi bi buurun olmasıı yeterli benim için

Canım ben 5 ay once Zuhtu Bey'e amelıyat oldum albumumde fotolar var bıde tam olarak hangı konuda bılgı ıstıyosun soru sorarsan bızde ona gore cevap werelım

ameliyat süreci ve sonrası....mesela neler götürmeliyimm ameliyat olurkenn, alçıların alınmasıı ne zaman olur?? bide hangi tamponu kullanıyo...çıkardırken dediklerii kadar çok acıyomuu:=??? şimdilikk bunlar aklıma geliyoo :)

ameliyat süreci ve sonrası....mesela neler götürmeliyimm ameliyat olurkenn, alçıların alınmasıı ne zaman olur?? bide hangi tamponu kullanıyo...çıkardırken dediklerii kadar çok acıyomuu:=??? şimdilikk bunlar aklıma geliyoo :)

sumrusimay ben de zühtü beye revizyon olmayı düşünüyorum yalnız son zamanlarda beğenmeyen insanlar var.. zühtü beyin yaptığı bazı burunlar çok güzel mesela nehiyy, frapan, blackhoney kullanıcılarının burunlarını gördüm ben. ama mesela esilacım kullanıcısı memnun değil. resimleri var. öncelikle demek istediğim burun estetiği böyle apar topar olacak iş değildir biraz düşünsen araştırsan daha iyi olur bence. zühtü bey kesinlikle kendini ispatlamış iyi bir doktor fakat kendine biraz düşünme ve araştırma zamanı verirsen daha iyi olur bence.

haklısınn canımm iyice bi düşünmek gerekiyoo. aslında çok mükemmel de bi burunn istemiyorumm sadece eğriliği ve birazda kemeri alsınn yeterlii benim içinn.....gerçi erteledimm şuann, annem biraz olumsuz bakıyoo ve şimdi bişey olursa ben demiştimm diycekk moral vereceğine en iyisi okulum bittikten sonra kendi paramla yaptırmak olcakk......cumartesii arkadaşımmın ameliyatı varr zühtü bey yapıcakk...ona yardımcı olmak içinde soruyorumm...şehir dışında ailesii...ben bakıcamm iyileşinceye kadar...nelere dikkat etmeliiymm meselaa hep sıvı mı beslenecekk yada ne kadar süree sıvı beslenmelii.??? ona göre yemeklerini hazırlıycam daa...

ameliyat olurken bişey götürmene gerek yok
benim alçılarım 1 hafta kaldı
11 günde bandajla gezdim o kişiye bağlı değişebiliyo
tampon çıkarkende acıdan ziyade benim tansiyonum düştü
ama buda benle alakalı huylanmıştım :)

cnm ilk başta sadece fazlalıklar gitsin yeter diyosun da sonradan olmuşken en güzeli olsun diyosun oyüzden hemen karar verip böyle olsun deme bence
ben 1 ay boyunca tasarımımı elimden düşürmedim ilk başta harika geliyodu sonradan şurası şöyle burası böyle olsun diye diye istediğimi buldum

haklısınn canımm iyice bi düşünmek gerekiyoo. aslında çok mükemmel de bi burunn istemiyorumm sadece eğriliği ve birazda kemeri alsınn yeterlii benim içinn.....gerçi erteledimm şuann, annem biraz olumsuz bakıyoo ve şimdi bişey olursa ben demiştimm diycekk moral vereceğine en iyisi okulum bittikten sonra kendi paramla yaptırmak olcakk......cumartesii arkadaşımmın ameliyatı varr zühtü bey yapıcakk...ona yardımcı olmak içinde soruyorumm...şehir dışında ailesii...ben bakıcamm iyileşinceye kadar...nelere dikkat etmeliiymm meselaa hep sıvı mı beslenecekk yada ne kadar süree sıvı beslenmelii.??? ona göre yemeklerini hazırlıycam daa...

ertelemene sevindim çünkü ben de annem çok korkmasına olumsuz bakmasına karşın tek bir doktora gidip apar topar ameliyat oldum ve sonuç berbat. şimdiki aklım olsa aylarca araştırır, bir doktora karar vermeden önce en azından 3-4 doktorun ne dediğini görürdüm. zaten şimdi revizyon için öyle yapıyorum ama artık düzelip düzelmeyeceğinin bir garantisi yok. benim olduğum doktorla zühtü demirin karşılaştırılmasına olanak yok tabi, şu an zühtü bey benim en güçlü doktor adayım ama yine de tek gördüğüm doktor o değil. sonradan 2. bir pişmanlık yaşamak istemiyorum. hem şimdi arkadaşın ameliyat olacakmış madem, sen de onun sonucunu görmüş olursun sana referans olur. ayrıca pyron'ın dediği gibi insan en baştan çirkin burnumdan kurtulsam yeter diyor ama sonra bazı hatalar olunca, çok güzel estetik burunları görünce üzülüyor. arkadaşın için zühtü bey zaten süreci anlatır size. ama mesela ben ameliyattan sonraki birkaç gün sıvı ağırlıklı kesinlikle çok çiğnenmeyen gıdalarla beslendim. sonra kesinlikle burnunun üstüne yatmamaya dikkat etmeli. alçılar çıktıktan sonra uzun süre yüzünü güneşe vermemeli. fazla gülmemeli yani güçlü mimikler zarar verebilir. burnunu silmemeli, akarsa burun deliklerinin altına peçete değdirmeli sadece..uzun süre gözlük takmamalı...

ertelemene sevindim çünkü ben de annem çok korkmasına olumsuz bakmasına karşın tek bir doktora gidip apar topar ameliyat oldum ve sonuç berbat. şimdiki aklım olsa aylarca araştırır, bir doktora karar vermeden önce en azından 3-4 doktorun ne dediğini görürdüm. zaten şimdi revizyon için öyle yapıyorum ama artık düzelip düzelmeyeceğinin bir garantisi yok. benim olduğum doktorla zühtü demirin karşılaştırılmasına olanak yok tabi, şu an zühtü bey benim en güçlü doktor adayım ama yine de tek gördüğüm doktor o değil. sonradan 2. bir pişmanlık yaşamak istemiyorum. hem şimdi arkadaşın ameliyat olacakmış madem, sen de onun sonucunu görmüş olursun sana referans olur. ayrıca pyron'ın dediği gibi insan en baştan çirkin burnumdan kurtulsam yeter diyor ama sonra bazı hatalar olunca, çok güzel estetik burunları görünce üzülüyor. arkadaşın için zühtü bey zaten süreci anlatır size. ama mesela ben ameliyattan sonraki birkaç gün sıvı ağırlıklı kesinlikle çok çiğnenmeyen gıdalarla beslendim. sonra kesinlikle burnunun üstüne yatmamaya dikkat etmeli. alçılar çıktıktan sonra uzun süre yüzünü güneşe vermemeli. fazla gülmemeli yani güçlü mimikler zarar verebilir. burnunu silmemeli, akarsa burun deliklerinin altına peçete değdirmeli sadece..uzun süre gözlük takmamalı...

aslında doktora çok güvendimm...yüzüme uygunn bi burun yapıcağından eminimm...yaklaşıkk 3 yıldır araştırıyorumm....arkadaşımm sayesinde sürecii daha iyi anlamışş olcamm bide gerçekten çok zor bi durumm iyileşme sürecii atlatabilirmiyimm bilmiyorumm..bunalıma falan girmektende korkuyorumm açıkcasıı çünküü hiç ameliyat olmadıımm ne bi hap kullandımm sadece okullda aşı olmuşumdurr...ilaç narkoz falan o tür şeyler benii çok ürkütürr...canım buarada çok geçmişş olsunn inşş kısa zamanda aradığın doktoruu bulursunn ve istediğin burna kavurşursunn... :) ne zaman zühtü beye gitmeyii düşünüyosunn belkii denk getirir görüşürz bigünn :)

cnm ilk başta sadece fazlalıklar gitsin yeter diyosun da sonradan olmuşken en güzeli olsun diyosun oyüzden hemen karar verip böyle olsun deme bence
ben 1 ay boyunca tasarımımı elimden düşürmedim ilk başta harika geliyodu sonradan şurası şöyle burası böyle olsun diye diye istediğimi buldum

canım oldun mu pekii ameliyatınıı ??bide kimdi doktorunn eğer olduysan tabii

Back
X