zühtü demir'e burun estetiği yaptıranlar???

ben oldum canım 13 gün bugün şimdilik memnunum doktorum aynı klinikten ünal şahin bu cuma bandajım çıkıcak inşallah, pztsi bandaj değişimine gittiğimde güzel görünüyodu umarım sonra da fikrim değişmezhihoyyyt

dediğim gibi bence tasarımına sürekli bak bişeyler görmeye başlıyosun gitgide ama biraz da doktorun estetik görüşüne bırakmak gerekiyo senin yüz oranlarına en uygun olanını o biliyo sonuçta

ben oldum canım 13 gün bugün şimdilik memnunum doktorum aynı klinikten ünal şahin bu cuma bandajım çıkıcak inşallah, pztsi bandaj değişimine gittiğimde güzel görünüyodu umarım sonra da fikrim değişmezhihoyyyt

dediğim gibi bence tasarımına sürekli bak bişeyler görmeye başlıyosun gitgide ama biraz da doktorun estetik görüşüne bırakmak gerekiyo senin yüz oranlarına en uygun olanını o biliyo sonuçta

canım biz cuma günü onepe gidicezz akşam 5 gibi falan gideriz(belli değil saat gerçi) sen kaçta geliceksinn ona göre bi görüşsekk çok güzell olurr :) ne dersinn??

yerimseniben
tabi canım neden olmasın
benim randevum 6 buçukta öncesinde veya sonrasında görürsünüz benialkisalkisalkis

ben bu forumda zühtü demire ameliyat olanların burunlarını çok beğeniyorum,
arkadaşınınki de güzzel olur inşallah

aslında doktora çok güvendimm...yüzüme uygunn bi burun yapıcağından eminimm...yaklaşıkk 3 yıldır araştırıyorumm....arkadaşımm sayesinde sürecii daha iyi anlamışş olcamm bide gerçekten çok zor bi durumm iyileşme sürecii atlatabilirmiyimm bilmiyorumm..bunalıma falan girmektende korkuyorumm açıkcasıı çünküü hiç ameliyat olmadıımm ne bi hap kullandımm sadece okullda aşı olmuşumdurr...ilaç narkoz falan o tür şeyler benii çok ürkütürr...canım buarada çok geçmişş olsunn inşş kısa zamanda aradığın doktoruu bulursunn ve istediğin burna kavurşursunn... :) ne zaman zühtü beye gitmeyii düşünüyosunn belkii denk getirir görüşürz bigünn :)

teşekkürler cnm ben zühtü beye gittim zaten. sadece ameliyat tarihi almak için havaların serinlemesini bekliyorum.

pyron canım biz bugünn biraz geç kaldıkk 6.45 gibi geldikk kliniğee 3 kişi gördümm ünal şahine gelen o sizmiydiniz acaba ayıpp olur diye sormaya çekindimm bian.. 1 erkek bide bayan vardı yanında ??

pyron canım biz bugünn biraz geç kaldıkk 6.45 gibi geldikk kliniğee 3 kişi gördümm ünal şahine gelen o sizmiydiniz acaba ayıpp olur diye sormaya çekindimm bian.. 1 erkek bide bayan vardı yanında ??

yok canım o grupta diildim ben tam karşıda oturuyodum yanımda bir erkek vardı üstümde pembe elbise vardı

bende okadar çok iki kız arkadaş gördüm ki bi de görünümünle ilgili hiç bi fikrim olmadığı için anlayamadım sen gelirsin diye düşündüm ama seninde söylediğin gibi baya bi sarışın insan vardı içerde sende haklısınbilmiyorumkismile

pyroncumm bugünn arkadaşımınn ameliyatıı vardıı...yoğun bakıma benii aldılarr annesii telaş yapar diyee ben giriyimm dedimm ama çok korktumm...burundan nefes alamamak ne kadar zormuşşş..arkadaşımı süreklii uyandırdımm burnundan alma diyee çok zorlandıı canımm benimm yaa..şimdide uyuyoo işte başında bekliyorumm...buz koyuyorumm 15 dkda birr...bu durumm ne zamana kadar sürcekk ?? alçılarıı 1 hafta sonra alınıcakmışşş...buarada burnuu güzell gibi kavisi falann bellii oluyoo ucunuu tampon değiştirirken baktımm oda gayet iyi gibi gözüküyoo..ben de ameliyat olmak istiyodumm ama gördükten sonra nasıll cesaret edicemm bilemiyorumm :(

geçmiş olsun ozman arkadaşına darısı başına :)

canım buz uygulaması önemli benimde annem gece boyunca saatte bir kalkıp buz koydu o sayede morlukklarım az oldu bu gece yarın yarın gece buz koyun mutlaka
sen ne iyi bi arkadaşsın öyle arkadaşın çok şanslıymışopuyorumnanaktan

teşşekürler canımm benimm eminimm oda ben aynıı duurmda olsam aynı şekilde bana bakardıı..
sabaha kadar yatmıycam zatenn 15 dkda bir buzu değiştiriyorumm.. ya bi görseydinn ameliyattann çıkıncaa ben neye kalkıştımm deyipp durduu...çok kötü hissettimm kendimi...
buarada morluklar başladıı ama şişlikk çokk azz hatta buz koydukça gidiyoo şişlikler...morlukk kremii alsammıı acaba diyorumm bi zararıı dokunurmukiii??
sen de pişman olmuşmuydunn ilk yaptırdığında ??

canım bn hiç pişman olmadım ama çıktıktan sonra cesaretime şaşırıyodum sadece
bide ilk söylediğim şey "güzel oldu mu " olmuştu kendimi nasıl şartlamışsamdelikafadulden

morluk kremi de çok işe yaradı bende arnica krem alın bence mutlaka

oda aynısı sorduu...
ama gerçektenn burnuu çok hoşş gözüküyoo...ucu birazz şiş gibi ama yinede iyi...
silikonn tampon koymuşlarr deliklii oluyomuşş o sanıırmm ordan nefes alır diyolarr ama şimdi ağzından nefes alsınn dediler...
buarada sürekli kan akıyoo onlarıı temizliyorumm o kaç günee geçer kii..
canım buarada çokk teşekkürler seninde başınıı ağrıtıyorumm akşam akşamm.. :(

olur mu cnm öle şey;)

kan gelmesi yarına kadar geçer muhtemelen sadece silikon tampon mu konmuş acaba bende hem silikon hemde ayrıca bi tampon vardı diğer tampon ertesi gün alınmıştı silikon bi 6 gün falan durdu
silikon delik evet ama yinede bi kaç gün nefes alınmıyo hazırlıklı olsun yani burun içi de ödemli olduğu için okyanus suyu birazcık işe yarıyo

diğer tampon dediğinn şuu kan gelmesinn diye dudağının üstüne koyduğumuzmuu?
doktoraa sadece silikonn delikk koydumm dedii... alçıyıda 1 hafta sonra çıkarıcaklarmışş.. pazartesii kontrole gelinn burnunu temizliycemm dedii iştee...

hımmm benimki gibi diil galiba tabi her doktorun kendi tarzı var
ama dediğim gibi o silikonlarla da başta çok rahat nefes alınmıyo hemen açılmıyo yani tabi farklı da olabilir benimki öle oldu en azından

başka sorun varmı cnmcım çıkıcam da ben:)

Back
X