Doğuma Hazırlık Zümra mı İpek mi lütfen kızlar bir yardım:(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

biyen

boncuğum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
288
37
Merhaba hamisler. Kızıma haala bir isim koyamadim . İpek ismini seviyorum ama çok anlamlı değil. Zümra nin anlamı çok güzel ve kuranda geçiyor. Ama biraz söylemesi zor gibi. Siz olsanız neyi tercih edersiniz lütfen bir el atın çözelim artık şu meseleyi:KK17:

Allah nasip ederse bi gün evlenirsem bebeğim olursa adını Asya ipek koymayı düşünüyorum. İpek ismini bende çok severim.
Zümra da kulağa güzel geliyo tabii. İpek'in anlamı da güzel bence. İpek böceğim dersin :KK68::KK68::KK68:

Asya benim de ikinci bir kizim olursa koymayi dusundugum isim :)
Ipek ismi daha guzel..
Isim konulurken anlaminin guzel olmasi onemli olan. Kur'an'da gecmesi gerekmiyor. Peygamber Efendimiz'in bizzat kendisinin degistirdigi isimler hep anlami kotu olan isimlerdir. Ipek isminin anlami da guzel. Icinize sinmesi en onemlisi..
Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin..

Bence de İpek çok duru ve güzel bir isim. Zümra kulağıma kaba ve söylenmesi zor geliyor.

Br kizim var adi ayşe şura bu bebegimde kiz olsaydi eger kesinlikle zumra koyardim..

Ben zümra ismini tercih ederdim karakteristik ve sağlam duruşlu bir kişiyi anımsatıyor isim

X