- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
aslında daha yazmayacaktım ama benım yüzümden tatişma çıkmasını istemiyorum boşanamıyorum diye benı suçlayan arkadaşlara itafen
boşanamıyorum çünkü işim yok
boşanamıyorum destek çıkan kim yok
boşanamıyorum maddi imkan yok
boşanamıyrum insanlara laf anlatacak takatim yok
boşanamıyrum oğlum için en güvenli yer bu ev
boşanmam için en kötü 1500 tl maaşım olması lazım ki oğlumu defil etmeyeyim
5 para etmez adamlara iş için yalvardım
hala bekliyorum olmadık yerlere bile başvurdum
okulumun bitmesi lazım iyi bir bölüm okuyorum en azından okulum biterse daha garantili bir iş bulurum
ailem hiç bir şek,lde destek değil ki boşandığım zaman hayatı dar edecekler
babam hala diyorki dul kadın camdan bile bakmaz
ayrı ev ev olmaz benım yanımda yaşayacaksın
ben oğlumu babamın yanında büyümesini istemiyorum
anneme güvenip işe giderken bırakamam çünkü kafasına esse ben senın çocuğuna bakamam gel al der
boşandıktan sonra kvdeme her gün bırakamam kreşlik yaşta değil bakıcılar yarım gune 500 alıyor burada ev kıraları 750 tlden başlıyor kendimi ve oğlumu guvene almadan boşanamıyorum en azından oğluma devamlı bakacak biri lazım
iş görüşmesine giderken uyutup komşuya bıraktım
evet eşim özünde çok iyidir ama kaldıramadım midem almadı hala sindiremiyorum ama dışarı da ne olacak bilmiyorum daha kötüde olabilir ozaman dönecek hiç bir yerim kalmaz kendime guvence oluşturmalıyım
psikolojım hiç lmadığı gibi bozuldu mutlu olamıyorum ne olursa olsun hep mutsuzum sanmayın ki vega adamı eve aldı eski hayat devam eder etmiyor işte ben ona karşı saygıdan öte bir şey hissedemiyorum sve canım yanıyor sözde annem gibi mutsuz biri olmacayaktım
benım hayat standartm bu küçük şehirdeyim çalışma olanakları az bende isterdim bavulumu akıp ailemin yanına dönmeyi gidecek bir yerim yok benı anlayanada nalamayana da saygı duyuyorum
28 yaşımda ilk eşimden boşandım, hem maddi manevi gücüm yoktu hem de asla bırakmayız ajitasyonlarına boyun eğip baba evine döndüm. Babam da aynı senin baban gibi cümleler kurdu, şehir değiştiricem sen bizim yüzümüzü eğdin dedi. Sanki orospuluk yaptım yuva yıktım gibi. Ezdi de ezdi beni. Hiç unutmam bir gün dışarı çıkıcam dedim, gezip ne yapacaksın dul halinle dedi bana ve çıkamadım. Babam tüm hayatım boyunca benim yerime kararlar aldı, deliler gibi yıprandım savaştım ve sonuçta boşandıktan beş sene sonra ben tatile çıkıyorum deyip Cunda, Ayvalık, Ağva gezdim ( şimdiki eşimle ) Gık edemedi babam. Ama benim çocuğum yoktu tek fark oydu.
Burada bir üyeye sert çıkıyorsam iyiliğini istediğim içindir, yoksa bekara karı boşamak kolay değil ben de geçtim o yollardan. Belki babanın evinde atlatabilirdin bu süreçleri sonra da kendi hayatına bakardın. Eşinin fantazileri evet çokça çiftin yaşadığı , yaptığı fantaziler. AMA sana ağır gelmiş, beni bu kısmı ilgilendirir yoksa isteyen grup seks yapsın bana ne ahlak bekçisi miyim ?
Yine de sert çıktıysam ve pot kırdıysam özür diliyorum senden. Sadece yalnız olmadığını bil, hepimiz benzer şeyler yaşıyoruz inan.
Umarım hepsini aşarsın en kısa zamanda.