Zurnanin zirt dedigi yer:(

Haticeag22

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
72
23
3
28
Uzulesemmi aglasammi bilemiyorum. Arkadaslarimin hepsi benden buyuk duruyor . Guzel giyiniyor vee daha eglenceliler . Beni taniyanlar ise sen cok daha komiksin o kizlarin hic bir ozelligi yok desede takmis durumdayim 17 yasindayim. Minyon tipliyim kucuk gosteriyorum sevgilim 21 yasindaa . Fakat kimse bizi yakistiramiyor. Fakat o ise hep evlenme hayalleri kuruyor ben cirkin oldugumu ona yakismayacagimi dusunurken . Bu arada ben baskici bir ailede buyudum . Yemek yapmayi bilirim , nerde ne yapilacagini nerde ne konusacagimi iyi bildigimi soylerlerde yasima gore olgun davrandigimida fakat sevgilim sizce cokmu buyuk bunu dert etmiyorum ama o ediyormudur bu konuyla ilgili hic konu acmadi acan hep ben oldum. Svgilimi bir kiz telefonumda gordugunde bu gercekmi ciddi olamazsin diyorlar ayrica xok yakisikli benim aksime. :cry::KK12: Benim ailem ise cok baskici. Ben daha kendimi bu yil insanlara aciyorum ben sessiz sakin kimseye karismayan icine kapanik erkeklere yuz vermeyen ciddi durmaya calisan dusunerek konusan birisiyim . Ve maddi durumim da cok iyi dgil fakat sevgilimun ayrica maddi durumuda iyi . Sevgilileer gunu yaklasti ne giyecegimi bilmiyorum hersey koyu renk cunku . Yeni bir ayakkabiya ihtiyacim var bla bla iste . Bunlarida takmiyorum tek endisem su beni gercekten sevip sevmedigi ben ona her zaman evlenme konusunu actiginda veya benimle ilgili hayallerini anlattiginda katilmiyorum cunku eger o giderse uzulecegimi biliyorum hayatta boyle ihtimalleride dusunmeliyiz fakat bana hep cirkinsin boylesin soylesin dedi kiz arkadaslarim . Ama aksine insanlarin kiskandigini anlasamda gec olmustu ozguvenimu yitirmistim lisede arkadaslarim yzuumun guzelligini begendiklerini soyluyordu . 163 boyunda 52 kiloyum . Ozguvenim nasil gelir . Sevgilim beni sadece mahallede aada bir goruyor bulusmamizin dogru olmadigini laf cikacagini soyluyorum. Oda peki diyor bilmiyorum oda zaten ben evlenmeyi istiyorum o yuzden sen ne dersen o hatta sevgili olmayalim sozlenmeden dersen onuda yaparim diyor fakat sevgililer gununde onunla bulusmak istiyorum zaten bir kafede oturacagiz . Ben kendimi biken akli basinda bir kziim ama cok heyecanli ve endiseliyim ne yapmam gerek:KK200:o_O

Son düzenleme:
:) dikkati boyle cekerdim napayim . ayrica evet komik ama basligi oyle bir anda aklima geldi :*

Uzulesemmi aglasammi bilemiyorum. Arkadaslarimin hepsi benden buyuk duruyor . Guzel giyimiyor vee daha eglenceliler . Beni taniyanlar ise sen cok daha komiksin o kizlarin hic bir ozelligi yok desede takmis durumdayim 17 yasindayim. Minyon tipliyim kuuk gosteriyorum sevgilim 21 yasindaa . Fakat kimse bizi yakistiramiyor. Fakat o ise hep evlenme hayalleri kuruyor ben cirkin oldugumu ona yakismayacagimi dusunurken . Bu arada ben baskici bir ailede buyudum . Yemek yapmayi bilirim , nerde ne yapilacagini nerde ne konusacagimi iyi bildigimi soylerele yasima gore olgun davtandigimida fakat sevgilim sizce cokmu buyuk bunu dert etmiyor ama o ediyormudur bu konuyla ilgili hic konu acmadi acan hep ben oldum. Svgilimi bir kiz telefonumda gordugunde bu gercekmi ciddi olamazsin diyorlar ayrica xok yakisikli benim aksime. :cry::KK12: Benim ailem ise cok baskici. Ben daha kendimi bu yil insanlara aciyorum ben sessiz sakin kimseye karismayan icine kapanik erkeklere yuz vermeyen ciddi durmaya calisan dusunerek konusan birisiyim . Ve maddi durumim da cok iyi dgil fakat sevgilimun ayrica maddi durumuda iyi . Sevgikiker gunu yaklasti ne giyecegimi bilmiyorum hersey koyu renk cunku . Yeni bir ayakkabiya ihtiyacim var bla bla iste . Bunlarida takmiyorum tek endisem su beni gercekten sevip sevmedigi ben ona her zaman evlenme konusunu actiginda veya benimle ilgili hayallerini anlattiginda katilmiyorum cunku eger o giderse uzulecegimi biliyorum hayatta boyle ihtimalleride dusunmeliyiz fakat bana hep cirkinsin boylesin soylesin dedi kiz arkadaslarim . Ama aksine insanlarin kiskandigini anlasamda ec olnustu ozguvenimu yitirmistim lisede arkadaslarim yzuumun guzelligini begendiklerini soyluyordu . 163 boyunda 52 kiloyum . Ozguvenim nasik gelir . Sevgilim beni sadece mahallede aada bir goruyor bulusmamizin dogru olmadigini laf cikacagini soyluyorum. Oda peki diyor bilmiyorum oda zaten ben evlenmeyi istiyorum o yuzden sen ne dersen o hatta sevgili olmayalim sozlenmeden dersen onuda yaparim diyor fakat sevgililer gununde onunla bulusmak istiyorum zaten bir kafede oturacagiz . Ben kendimi biken akli basinda bir kziim ama cok heyecanli ve endiseliyim ne yapmam gerek:KK200:o_O
17 ve 21 yaş evlilik hayali için çok erken aman diyim. 17 yaşında daha ergen sin canım. Tabiki küçük görünecek sin. Ben 17 yaşındayken de eşim 21 yaşında idi. Ben baya bıcırık tım yaşım gereği. 17 yaşında kadın kadın giyinen kızlar yaşıtlarına ozenmekten dolayı güzel gelebilir. Ana yaşım 30 inan bana çok çirkin geliyor. Ama kendi halinde bir kot bir tshirt giyen 17 yaşın daki kızın dogalliği kadar güzel değil hiçbiri

Konuyla alakasız

Böyle başlıklar çok ilgi çekiyor diyemi bilerek koyuyorlar
Son zamanlarda başlıklar hep birbirinin aynı

Hali hazırda aynı başlıktan bi konu daha var

Hangi unversteyi dusunuyorsun? Hangi meslegi yapabilirsin..? Hangi sehirde unv okursan ailenin baskisindan siyrilip kendin olabilirsin?
Senin oturup bunlara kafa yorman gerekir.
Seni sevgilin guzelligin cirkinligin kurtarmayacak.
Okul kurtaracak.
17 yasindasin bunlara bu kadar kafa yorma...

Konuyla alakasız

Böyle başlıklar çok ilgi çekiyor diyemi bilerek koyuyorlar
Son zamanlarda başlıklar hep birbirinin aynı
Haklisin katiliyorum ama fikirlere ihtiyacim vardi baslikta aklima gelmedi bir anda buldum tesekkurler yorumun icin yinede

Hangi unversteyi dusunuyorsun? Hangi meslegi yapabilirsin..? Hangi sehirde unv okursan ailenin baskisindan siyrilip kendin olabilirsin?
Senin oturup bunlara kafa yorman gerekir.
Seni sevgilin guzelligin cirkinligin kurtarmayacak.
Okul kurtaracak.
17 yasindasin bunlara bu kadar kafa yorma...
Ben zaten bir kolejde burslu egitim goruyorum tesekkurler :) yorumun icin haklisin ayrica abla tavsiyesi dinlerim dedim ya normalde cok onemsemem ilk sevgilim zaten

Ne evlenmesi canim benim.evlilikte birşey yok herkes bunu istiyor.canim cicim bitince dağ gibi yigilir sorumluluklar.tam gezeceğin heveslerini alacagin vakit bu zamanlar.nasilsa benle evlenir diye de sakin güvenme.üniversiteye bi git kimler koşar peşinde.hayati farklı yerleri gormeden kisitlama kendini.ayrıca sana çirkin diyen de daha çirkindir eminim..

17 ve 21 yaş evlilik hayali için çok erken aman diyim. 17 yaşında daha ergen sin canım. Tabiki küçük görünecek sin. Ben 17 yaşındayken de eşim 21 yaşında idi. Ben baya bıcırık tım yaşım gereği. 17 yaşında kadın kadın giyinen kızlar yaşıtlarına ozenmekten dolayı güzel gelebilir. Ana yaşım 30 inan bana çok çirkin geliyor. Ama kendi halinde bir kot bir tshirt giyen 17 yaşın daki kızın dogalliği kadar güzel değil hiçbiri
yok zaten o kadar cok suslenecek dgilim kimse icin olmadigim birine donusemem . Davranis bakimindan ne yapmaliyim ben bir erkekle ilk dfa bu anlamda konusacagim

Sevgili Hatice. Kimseye bakma. Nasıl istiyorsan öyle ol. Sevgilin seni sevmisse nedenleri nicinleri düşünme.
Sevgililer gününde de dışarı çıkmak istiyosan bize söyleme sevgiline soyle. Hem yasin daha küçük evlilik için. .
Her şey olacağına varır akışına bırak, zaten akıllı bir kızsin ;)

Sevgili Hatice. Kimseye bakma. Nasıl istiyorsan öyle ol. Sevgilin seni sevmisse nedenleri nicinleri düşünme.
Sevgililer gününde de dışarı çıkmak istiyosan bize söyleme sevgiline soyle. Hem yasin daha küçük evlilik için. .
Her şey olacağına varır akışına bırak, zaten akıllı bir kızsin :KK66:
:) sagolum

Ne evlenmesi canim benim.evlilikte birşey yok herkes bunu istiyor.canim cicim bitince dağ gibi yigilir sorumluluklar.tam gezeceğin heveslerini alacagin vakit bu zamanlar.nasilsa benle evlenir diye de sakin güvenme.üniversiteye bi git kimler koşar peşinde.hayati farklı yerleri gormeden kisitlama kendini.ayrıca sana çirkin diyen de daha çirkindir eminim..
Haklisiniz buda aklimda olacak tesekkurler

Back
X