- 4 Şubat 2016
- 72
- 23
- 3
- 28
- Konu Sahibi Haticeag22
Uzulesemmi aglasammi bilemiyorum. Arkadaslarimin hepsi benden buyuk duruyor . Guzel giyiniyor vee daha eglenceliler . Beni taniyanlar ise sen cok daha komiksin o kizlarin hic bir ozelligi yok desede takmis durumdayim 17 yasindayim. Minyon tipliyim kucuk gosteriyorum sevgilim 21 yasindaa . Fakat kimse bizi yakistiramiyor. Fakat o ise hep evlenme hayalleri kuruyor ben cirkin oldugumu ona yakismayacagimi dusunurken . Bu arada ben baskici bir ailede buyudum . Yemek yapmayi bilirim , nerde ne yapilacagini nerde ne konusacagimi iyi bildigimi soylerlerde yasima gore olgun davrandigimida fakat sevgilim sizce cokmu buyuk bunu dert etmiyorum ama o ediyormudur bu konuyla ilgili hic konu acmadi acan hep ben oldum. Svgilimi bir kiz telefonumda gordugunde bu gercekmi ciddi olamazsin diyorlar ayrica xok yakisikli benim aksime. 
Benim ailem ise cok baskici. Ben daha kendimi bu yil insanlara aciyorum ben sessiz sakin kimseye karismayan icine kapanik erkeklere yuz vermeyen ciddi durmaya calisan dusunerek konusan birisiyim . Ve maddi durumim da cok iyi dgil fakat sevgilimun ayrica maddi durumuda iyi . Sevgilileer gunu yaklasti ne giyecegimi bilmiyorum hersey koyu renk cunku . Yeni bir ayakkabiya ihtiyacim var bla bla iste . Bunlarida takmiyorum tek endisem su beni gercekten sevip sevmedigi ben ona her zaman evlenme konusunu actiginda veya benimle ilgili hayallerini anlattiginda katilmiyorum cunku eger o giderse uzulecegimi biliyorum hayatta boyle ihtimalleride dusunmeliyiz fakat bana hep cirkinsin boylesin soylesin dedi kiz arkadaslarim . Ama aksine insanlarin kiskandigini anlasamda gec olmustu ozguvenimu yitirmistim lisede arkadaslarim yzuumun guzelligini begendiklerini soyluyordu . 163 boyunda 52 kiloyum . Ozguvenim nasil gelir . Sevgilim beni sadece mahallede aada bir goruyor bulusmamizin dogru olmadigini laf cikacagini soyluyorum. Oda peki diyor bilmiyorum oda zaten ben evlenmeyi istiyorum o yuzden sen ne dersen o hatta sevgili olmayalim sozlenmeden dersen onuda yaparim diyor fakat sevgililer gununde onunla bulusmak istiyorum zaten bir kafede oturacagiz . Ben kendimi biken akli basinda bir kziim ama cok heyecanli ve endiseliyim ne yapmam gerek

Son düzenleme: