- 4 Şubat 2016
- 72
- 23
- 3
- 28
- Konu Sahibi Haticeag22
Peki ama heycanimi nasil yenerim
salak ve onun icin olup bitiyormus gini gorunmek istemiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zurna ne çok zırt diyor![]()
Heyecanini yenemezsin.herkes heyecanlanir ve bu his çok güzeldir.kendinden emin ol önce.sen zaten degerlisin bunu unutma.değer görmek begenilmek için kendini şekillere sokma.hayatinda ne kadar göreceğini bilmedigin kişiler için sana yanlis gelen bi şeyi sörf seni sevsin diye de yapma.normal muhabbet et arkadaşça,birak o konu acsin o muhabbet etmeye cabalasin sende izlePeki ama heycanimi nasil yenerimsalak ve onun icin olup bitiyormus gini gorunmek istemiyorum
Anladim :) zaten bunlar gibi seylerden korktugum icinde bulusmuyorum . Zaten oda bulusmak istemessen tamam diyor oyle sik bogaz eden birisi degil bir insana guvenemem ama onun yetistirme sartlarida belli . Onunda ilk once okul sonra evlilik zaten yoksa huyu huyuma suyu suyuma dgilse niye uzatayimkiOkuluna ve derslerine bak.. Bırak sevgili madi kudi işlerini..![]()
Olurr ama beyaz tenliyim cok kotu kizariyorumHeyecanini yenemezsin.herkes heyecanlanir ve bu his çok güzeldir.kendinden emin ol önce.sen zaten degerlisin bunu unutma.değer görmek begenilmek için kendini şekillere sokma.hayatinda ne kadar göreceğini bilmedigin kişiler için sana yanlis gelen bi şeyi sörf seni sevsin diye de yapma.normal muhabbet et arkadaşça,birak o konu acsin o muhabbet etmeye cabalasin sende izleanam ne yazdim ne yazdim ...
Ne güzel iste yüzü kizaran insandan korkmayacaksin.yazilan yorumlari nolur dikkate al.bunlar senaryo uydurma değil,hepsi birilerinin basina geliyor.korkmak tedirgin olmak iyidir.masumiyetini asla kaybetme canim.senin aklin iyi.aslinda ben sevmedim o cocugu.üniversite okumak hic aklinda yok.evlencekmis bide.gurur duyacagin bi adamla evlenmek o kadar önemli ki.akli aklina uygun bi eş çok önemli.üniversite çok önemli yaşamasi da çok güzel.boşver bu çocuğu yaOlurr ama beyaz tenliyim cok kotu kizariyorumbirde pancar gibi oy oy
Ne güzel iste yüzü kizaran insandan korkmayacaksin.yazilan yorumlari nolur dikkate al.bunlar senaryo uydurma değil,hepsi birilerinin basina geliyor.korkmak tedirgin olmak iyidir.masumiyetini asla kaybetme canim.senin aklin iyi.aslinda ben sevmedim o cocugu.üniversite okumak hic aklinda yok.evlencekmis bide.gurur duyacagin bi adamla evlenmek o kadar önemli ki.akli aklina uygun bi eş çok önemli.üniversite çok önemli yaşamasi da çok güzel.boşver bu çocuğu ya
Hatice, sana bir olay anlatıyım bizim memlekette annemin komşusunun kızının başına gelen bir olay bu geçen yıl yazın..
Şimdi kız 16 yaşında, sevgilisi 20 yaşındaydı.. Kızın ailesi iyi, kız güzel sevimli, ama ailesinden ilişkisini saklıyordu, iyi bir okulda okuyordu, sevgilisi çocuk görüntüsü iyi hoş,( ama o yaşta, o yaş farkıyla bir kızla çıkması rahatsız edici bence) ..Akrabası biri tesadüf görmüş bunları, annesine söylemiş, annesi kzı sıkıştırıyor ve babası duymadan konuyu kapatıyorlar.
Ama kız gizlice görüşüyor bu sefer, görüştüğü çocukta seviyoruz kimse bize karışamaz vs diyor..
Sonra kız bir akşam kız arkadaşına uğrayacağını, 1-2 saat geç kalacağını söylüyor annesine, arkadaşının bundan haberi yok, sevgilisi olacak çocuk bu kızla biniyorlar arabaya ücra köşeye çekiyor, kızla konuşup baş başa kalacaklar ya.!
Ve.. Kıza tecavüz ediyor.. Kızada kaçarız buradan 18 olunca evleniriz diyor (80 li yılların video filmleri gibi)
Kız ailesine anlatamıyor ve intihar ediyor, çünkü çocuk buna pislik gibi davrandığı için..
Hani bilmem anlatabildim mi..![]()
haklisiniz :)Ne güzel iste yüzü kizaran insandan korkmayacaksin.yazilan yorumlari nolur dikkate al.bunlar senaryo uydurma değil,hepsi birilerinin basina geliyor.korkmak tedirgin olmak iyidir.masumiyetini asla kaybetme canim.senin aklin iyi.aslinda ben sevmedim o cocugu.üniversite okumak hic aklinda yok.evlencekmis bide.gurur duyacagin bi adamla evlenmek o kadar önemli ki.akli aklina uygun bi eş çok önemli.üniversite çok önemli yaşamasi da çok güzel.boşver bu çocuğu ya
Dinle hem abla hem ogrermen tavsiyesi.su yasta sevgilin olsada olur olmasada.amac degil arac olsun suan.Ben zaten bir kolejde burslu egitim goruyorum tesekkurler :) yorumun icin haklisin ayrica abla tavsiyesi dinlerim dedim ya normalde cok onemsemem ilk sevgilim zaten
Zaten ben hep en ince ayrintisina kadar dusunurum . Bu daha iyi herseyin tedbirini alirsin boylelikle ayrica derslerime onem vermedigimi kim diyorkiDinle hem abla hem ogrermen tavsiyesi.su yasta sevgilin olsada olur olmasada.amac degil arac olsun suan.
Cok detay dusunmussun maddi duruma kadar.
Dur daha ne hayatlar yasayacaksin