zzordurumda olan arkadaşım

petek00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
145
0
46
İstanbul
selam arkadaşlar benim en yakın samimi arkadaşım ailesinin zorunla akraba evliliği yaptı.istemeye istemeye ağlayarak gelin oldu.ikiside birbirini hiç istemedi ama aileler baskın geldi.karşı tarafta onu çok istiyordu.onu hediyelere boğdular.kaynanasıda deli oluyordu onun için.her gelişinde arkadaşıma çeşit çeşit elbiseler getiriyordu.her sene memleketine giden arkadaşım nişanlandıktan sonra memleketine gitmek dahi istemedi.çünkü giderse kaynanasına ve nişanlısına uğramazsa kendi ailesi ve onların ailesinin arasında sürtüşme olacağından 2 sene ayakbasmadı.nişanlısını bile telefonla arada sırada annesinin zorunla konuşuyordu oda çok soğuk konuşuyorlardı.karşı taraf nişandan 2 sene sonra düğüne hazır olduklarını söylediler.arkadaşıma nekadar istemiyorsan söyle dedimse.babam beni dinlemez mecburum bizim orda kızlar evleneceği kişiyi seçemez dedi.belki severim zamanla dedi.kadere kendini teslim etti.gelin oldu Maraş'a gelin gitti.3 hafta sonra arkadaşımı aradım şuan musait değilim dedi sesi çok kötü geliyordu.akşam ararım dedi.akşam saat 12 gibi aradı eşinle birlikte olamadıklarını.kendinde değil eşinde sorun olduğunu söyledi.eşide kabul etmiş sorunu olduğunu.zaten istemediği evlilikti belki severim dedi ama olmadı.arkadaşım babasının evine dönmek istiyor kaynanası ağlamaktan içi çıkmış ne olur kızım belki düzelir doktara getiririz acele etme diyormuş.arkadaşım içimde zaten sevgi yoktu şimdiden sonra hiç olmaz dedisede kızı yollamıyorlarmış.arkadaşım gelmekte kararlı ama kaynanasını ikna edemiyormuş sence bu kadın nasıl ikna olur dedi.birşey diyemedim. 2 tarafada üzüldüm ama sizce bu evliliğin sonu varmı.

Peki petek daha nişanlıyken babasına ben evlenemem demekten çekinen bu arkadaşın evlendikten 3 hafta sonra nasıl babasının evine dönecek ? sizce mantık hatası yok mu bu olayda

Ve çıksın gelsin gelmek istiyorsa kapıyı üzerine kilitleyecek halleri yokya

Son düzenleme:
Peki petek daha nişanlıyken babasının evinde kalmasına izin verilmeyen bu arkadaşın evlendikten 3 hafta sonra nasıl babasının evine dönecek ? sizce mantık hatası yok mu bu olayda

nasıl demek istediğiniz şeyi anlamadım.evlendi 3 hafta sonra ben onu tl.aradım.şuan kendisi 3 aylık evli düzelme yok diyor.

Şunu diyorum babasının evinde nişanlıyken babasına çıkıp evlenemeyecegim diyememiş bir kız yani seçim hakkı verilmeyen 3 ay sonra nasıl babasını ikna edecek onu diyorum

hım zor bi durum nasıl ikna edecek oğlunuz bana eş olamıyo doktorlada olacak bişy değil bende istemiyorum oda beni istemiyo desin..dönsün zaten bakirede evde kalmz yani..anlamıyorm kaynanası ondan böle davranıyomş nişanlıyken çocuk neden kıza söylememişki o biliyordr iktidarsız sanırım da çocuk ondan istememiştir birbirlerinide..en basiti istemyrm tutmayın beni bunaldım gidiyorum yada gece uyurken çıksın yanii..

hım zor bi durum nasıl ikna edecek oğlunuz bana eş olamıyo doktorlada olacak bişy değil bende istemiyorum oda beni istemiyo desin..dönsün zaten bakirede evde kalmz yani..anlamıyorm kaynanası ondan böle davranıyomş nişanlıyken çocuk neden kıza söylememişki o biliyordr iktidarsız sanırım da çocuk ondan istememiştir birbirlerinide..en basiti istemyrm tutmayın beni bunaldım gidiyorum yada gece uyurken çıksın yanii..

nişanlıyken niye söylemedi bende merak ediyorum bunu.çekindimi yoksa bu kadarınıda tahmin edemedimi.arkadaşım eşi için heyecandan titrediiğni söyledi.

alo 183 kadına şiddet hattı aklıma başka bişi gelmiyor.

Son düzenleme:
Zorla evlendirilen bir insanın ailesi boşanmayı kabul etmez ki...
Elinde bir mesleği varsa kendi hayatını kursun.

cıkıp gelsın bence de kımseye bırsey soylemek zorunda degıl

Elinde mesleği varsa hakikaten, çıkıp gelsin başka yere. Mesleği bile yoksa olur. Bağlı kalmasın oraya !
Sonuçta kaçıp gitse, vuracaklar mı bu kızı ?

Back
X