Kadınlar kadar erkekleri de baştan çıkartmak zordur. İlişkinizde onu elde tutmak ve baştan çıkartmak için bazen küçük hamleler gerekir. İşte sizin için araştırıp derlediğimiz tüyolar.

1. Bazen dokunmak binlerce sözün anlatamadığını ifade eder. En basiti partnerinizin elini tutmanız onu heyecanlandırmaya yetecektir. Bu yüzen dokunmak onları etkilemenin birinci kuralıdır.

2. Onu heyecanlandırın. Heyecan bir ilişkide olmazsa olmazlardan sadece bir tanesidir. Zaman zaman küçük hediyeler ile sürpriz yapın. Hiç beklemediği bir anda güzel mesajlar atın ya da onu görmeye gidin. Emin olun bu onların çok hoşuna gidecektir.

3. Bunu herkes bilir, kadınlar iltifatı çok sever. Fakat bilmediğiniz, bunu erkeklerinde çok sevdiğidir. Ona zaman zaman iltifat edin. Hatta bazen kulaklarına, ona hayran olduğunuzu fısıldayın. Beğendiğiniz yönlerini bilmesine izin verin.

4. Ve kadınların ilişkide en çok aradığı şey olan ilgiyi erkeklere göstermeyi unutmayın. Sizin ona ilgi göstermeniz onu size daha çok bağlayacaktır. Unutmayın tek mesaj bekleyen siz değilseniz.

5. Güvenli, sakin ve uygun bir müziğin olduğu ortamda kadın tüm dikkati kendi üstünde daha kolay tutabileceği gibi istediği mesajları daha rahat vererek erkeği de kendine çekebilir, onu baştan çıkartabilir.

6. Erkeğe “Sen çok özel ve değerli birisin” hissi yaşatan bir kadın baş tacı edilebilir. Her insanın değerli olduğunu hissetme ihtiyacı vardır. Genellikle kadınlar bu hissin kendilerine ait olduğunu düşünürler ve erkeğin sadece kendilerini değerli hissettirecek eylemler yapmasını isterler.

8. Burada baştan çıkarmanın bir başka yolu baştan çıkarılacak kişinin kişilik özelliklerinin bilinmesidir. Bir erkeği tanımak demek onu nelerin heyecanlandırdığını ve fantezilerini bilmek demektir. Bir kadın kişilik özelliklerini bildiği bir erkeğin nelerden hoşlandığını, neleri sevmediğini bildiğinde baştan çıkarma taktiklerini oluşturmada işi kolaylaşacaktır.

İlgili konular ;
Kadınların Seks Konusunda Bilmesi Gerekenler