Ülkemizin en büyük sağlık sorunlarından biri de cinsel sağlıktır. Bir çok etken insanımızın cinselliğe bakışını ve bu konudaki bilincini sınırlamaktadır. Dolayısıyla cinsel açıdan problemli insanlar bunu bir hekime söyleme cesareti gösteremiyor ve bu problemlerle yaşıyor. Kadınların nasıl orgazm olabileceğini , orgazma ulaşmak için yapılması gereken basit egzersizleri sunacağız. Ne yazıkki bir çok bayan orgazm olması gerektiğinin bile farkında değil. işte orgazma ulaşmak için yapılması gerekenler.

İlk olarak aşk kasları ya da pelvis kasları dediğimiz kasık bölgemizdeki kasları güçlendirerek olaya başlamalıyız. yapmamız gereken idrarımızı yaparken bazen kesip tekrar yapmak. Yani kesik kesik yapmak.

Cinsel birleşme esnasında karanlık ortamları seçmeye çalışın. Dikkatinizi dağıtacak bütün şeyleri ( ses,görüntü,tv vs.) ortamdan uzaklaştırın.

Ön sevişme süresini uzun tutun. partnerinizden vücudunuza dokunmasını isteyein. Çünkü yapılan araştırmalar bayanların okşanmaktan çok etkilendiğini ve daha çabuk orgazma ulaştığını gösteriyor.

Birleşme esnasında acı hissediyorsanız kayganlaştırıcı jeller kullanın.

Spor yapmayı ihmal etmeyin hele aerobik mükemmel olur.